دوست عزیز منبعت رو میشه بگی؟ آخه سمنان که پوشش نداره هنوز!!!!!![]()
دوست عزیز منبعت رو میشه بگی؟ آخه سمنان که پوشش نداره هنوز!!!!!![]()
بالاخره سمنان آنتن میده یا نه؟ یکی بگه دیگه.
محمود خسروي" رييس سازمان تنظيم مقررات وارتباطات راديويي گفت براساس اطلاعات موجود تقريبا تمامي مشتركان ايرانسل ازتعرفه ثانيهاي استفاده كرده و آماري درباره افراد استفادهكننده از گزينه دقيقهاي موجود نيست.
وي روزيكشنبه در گفت وگو با خبرنگار ايرنا درپاسخ به اين سووال كه اگر تعرفهثانيهاي بهسود مشتركان است، چرا سازمان رگلاتوري تحت مديريت وي اجازه اعمال دو تعرفه توسط ايرانسل را دادهاست، گفت: اين امر گزينهاي است براي مشتركان ايرانسل، زيرا افرادي كه مكالمات طولاني دارند ، به نفعشان است كه از تعرفه دقيقهاي استفاده كنند.
معاون وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات، افزود: در دنيا نيز اپراتورهاي مختلف گزينههاي چندگانهاي را در نظر ميگيرند و روشهايي ديگري را نيز براي جذب مشتري به كار ميبرند.
"وفا غفاريان" رييس هيات مديره شركت مخابرات ايران نيز معمولترين روش محاسبههزينه كاركرد مشتركان تلفن همراه را براساس ثانيه دانست و گفت "به نظر من شيوه دو نرخي مردم را سردرگم ميكند".
سازمان تنظيم مقررات وارتباطات راديويي دهمارديبهشت ماهگذشته با اجبار ايرانسل به اعمال محاسبه ثانيهاي صورتحساب مشتركان، بهاين اپراتور اجازه داد همچنان براي مشتركاني كه مايلند، تعرفه دقيقهاي نيز اعمال كند.
نوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مازیار جونم نه سمنان تا این لحظه ساعت 4 نیم روز 15 خرداد هیچی انتنی در سمنان نمیده.من نمیدونم این دستمون اطلاعاتش از کجاست.
من که وسط شهر سمنان هستم اصلا انتن ندارم
کیفیت وسرعت sms ایرانسل با اپراتور اول توی اهواز خیلی بد شده ولی با تالیا خوبه
Last edited by A.J; 07-06-2007 at 19:24.
بچه ها خبری از شهرهای دیگه استان فارس و خوزستان ندارید ؟
قبض در خانه ما ارسال نشده تا حالا باید چه کار کنم چه طوری پرداخت کنم ؟
مشکلی نیست واسه هیچکس نمیاد
با sms اطلاع میدن
فقط دوره اول قبض
اومده بود بقیه دوره ها با smsاطلاع دادن
چی باسه کسی نمیاد !؟
برای من از ماه آبان تا آخرش اومده !!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)