شما باید کرکش رو هم ساین کنید.
با این برنامه تمام اطلاعات گوشیتون رو بگیرید ( تست نکردم ) شما تست کنید به من بگید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان سلام
چه جوري مي نونم يك برنامه رو بزارم تو انجمن تا همه استفاده كنند البته به غير از روش ايميل براي هر نفر
چون چند تايي برنامه دارم كرك شده هم هستند
بگيد چه جوري تا بزارم
![]()
crack هم ساین کردم اینبار پیغام می ده certficates may not yet valid ؟؟؟!!!
fery جان شما راهنماییش کن... فکر کنم شما هم این مشکل رو داشتید....
فري جون اگر آپ لود بلد بودم كه مزاحم شما نمي شدم
بگو چي كار كنم
![]()
با اجازه داش فری . ببین fifis جان اول باید فایلتو توی یه سایت اپلود کنی مثلا سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من بیشتر فایلهامو اینجا اپلود میکنم از توی سیستمت ادرس فایلتو بهش میدی بعد کد مربوطه رو وارد میکنی بعد شروع میکنه به اپلود فایل. وقتی که اپلود تموم شد (بستگی به حجم فایل و سرعت اینترنت داره) یه لینک بهت میده یعنی با این لینک همه میتونن فایل شما رو از اون سایت دانلود کنن. بعد اگه خواستی لینک رو کپی میکنی اینجا تا بقیه بچه ها هم بتونن دانلود کنن. حالا برای شروع یه فایل توی همین سایت که بهت گفتم اپلود کن ببینم چیکار میکنی
دوستان به نظرتون منتظر شم ان95 ارزون شه؟؟؟ بااينكه داشتم ولي خوب ... ان73 بخرم يا صبر كنم؟
سلام
متالیکا جان مشکل نصب کرک برنامه ACM هم حل شد در قسمت تنظیماتApp.manager رفتم online certif.check را on کردم
حسن این کلوپ به اینه که از بس منتظر جواب می شی وادار می کنه که خودت بری یاد بگیری به هر حال من که ساین کردن و نصب کرک رو یاد گرفتم اما چیزهای زیادی مونده ...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)