تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 73 از 942 اولاول ... 236369707172737475767783123173573 ... آخرآخر
نمايش نتايج 721 به 730 از 9419

نام تاپيک: »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

صورتحساب مشترکین ایرانسل احتمالا از فردا ثانیه ای میشود

مدير عامل ايرانسل درباره‌ي تاخير در تبديل سيستم صورتحساب‌گيري مشتركان اپراتور دوم تلفن همراه براي محاسبه‌ي تعرفه‌ها از دقيقه به ثانيه گفت: اين طرح به سازمان تنظيم مقررات اعلام شده است كه اميدواريم با تاييد اين سازمان از فردا بتوانيم محاسبه‌ي تعرفه‌هاي مشتركان را برحسب ثانيه انجام دهيم.

عليرضا قلمبر دزفولي - مدير عامل ايرانسل - در گفت‌وگو با، اظهار كرد: در تلاشيم امكان انتخاب بيش‌تري به مشتركان بر حسب نوع تماس‌هايي كه در داخل و خارج از شبكه‌ي ايرانسل دارند به آن‌ها بدهيم، بر اين اساس متنوع كردن تعرفه‌هاي ايرانسل به معناي برداشتن تعرفه‌ي يكسان ايرانسل در كل كشور نيست، بلكه اين روند باقي خواهد ماند و مشترك بر حسب تماس‌هايي كه دارد تعيين مي‌كند در چه فاصله‌ي زماني هزينه‌ي تماس خود را پرداخت.

به گفته‌ي او افرادي كه به‌طور معمول از شبكه استفاده مي‌كنند، تعرفه‌ي معمول خواهند پرداخت و كساني كه بيشتر از شبكه استفاده و تماس‌هاي بيشتري دارند، تعرفه‌ي تماس آن‌ها كمتر محاسبه مي‌شود؛ بنابراين تعدد و انتخاب نوع تعرفه را براي مشتركان فراهم خواهيم كرد.

او درباره‌ي تعرفه‌ي سرويس‌هاي GPRS، دسترسي به اينترنت، ارسال و دريافت ايميل و MMS نيز گفت: تعرفه‌ي اوليه استفاده از اين سرويس‌ها به سازمان تنظيم مقررات اعلام شده است؛ از اين رو مشترك براي دسترسي به اينترنت و آنلاين بودن هزينه‌اي پرداخت نخواهد كرد و تنها در صورتي كه اطلاعاتي را ذخيره، ارسال و دريافت كند، به ازاي هر كيلوبيت تعرفه‌اي تعيين شده است كه پايه‌ي آن را پرداخت كند.

دزفولي با اعلام اين كه مشتركان فعال ايرانسل به پيش از 800 هزار مشترك رسيده است كه از اين تعداد 50 درصد مشتركان سيم‌كارت‌هاي دايمي ‌و 50 درصد نيز مشتركان سيم‌كارت‌هاي اعتباري ايرانسل هستند‌، گفت: در حال حاضر 25 شهر تحت پوشش اپراتور دوم قرار گرفته‌اند؛ در اوايل اين هفته نيز شهرهاي مياندوآب، اليگودرز، گنگاور، قائم شهر، ملاير، سبزوار، قوچان و زنجان نيز به شبكه‌ي متصل خواهد شد.

به‌گفته‌ي او شبكه‌هاي حدود 15 شهر ديگر آماده شده است و تا پايان سال به شبكه‌ي اپراتور دوم مي‌پيوندند كه مي‌توان به فريدون كنار،‌ بهشهر، چالوس، پاكدشت، چهاردانگه، گرگان و فردوس، نكاح، باقر شهر، نيشابور و كيش اشاره كرد.

مدير عامل ايرانسل، با اشاره به اين كه علاوه بر اين شبكه‌ي حدود 41 شهر نيز آماده شده است و اگر زيرساخت‌هاي لازم براي اتصال به شبكه تا پايان سال آماده شود به 86 شهر خواهيم رسيد، گفت: اما در هر حال تلاش ما اين است كه 70 شهر تعهد شده را تحت پوشش قرار دهيم.

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

بابا اين ايرانسل هم ديگه تركونده با اين خدمات ...
    با ابن وضع ارتباط سيار بايد بره آب معدني بفروشه !!!

داره خودمونی میشه miliomid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    کوچه پس کوچه های بی کسی

پيش فرض

از دوستان آیا کسی از سرویس پیام گیر صوتی voicemail ایرانسل یا سرویس ذخیره شماره تماس گیرنده اون تونسته استفاده کنه؟ من که هروقت کدهای دفترچه راهنما رو زدم قبول نمی کنه!
    دوست عزیز تمامی سرویس ها به جز عدم نمایش شماره بعد از 15 فروردین در دسترس خواهد بود

آخر فروم باز ShahabSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    پایتخت -> تهران بزرگ

پيش فرض

مشکل از شبکه هستش!!
    فکر کنم دارن مشکل ارسال را برطرف میکنند (ینی اینکه وقتی ام ام اس بفرستیم دیگه به صورت لینک نیاد)
    اینکه بصورت لینک میاد فکر کنم از گوشیه یا تنظیمات مشکل داره یا آنتن دهی مناسبی نداری که GPRS برقرار بشه و ام ام اس بتونه بیاد.

در مورد گوشی مثلاً با اینکه من راحت با گوشی بابام (نوکیا 6100) ام ام اس می فرستم، و ام ام اس های متنی رو می گیرم، ولی چون خود گوشی تمام رنگی نیست (به قولی چهار رنگه) ام ام اس هایی رو که تمام رنگی هستن بصورت لینک براش میاد.

مرسی عزیز....
    پس 150 بیشتر می ارزه...
    ممنون...
    مسلماً.

اتفاقا من چون زیاد زنگ نمی زنم الان پشیمونم که چرا ثابت گرفتم (اونموقع هنوز خبری از اعتباری نبود). کاش صبر می کردم الان یه اعتباری می گرفتم.
    الانم بد جور دلم می خواد یه جوری اینو با یه اعتباری عوض کنم.
    آی گفتی. منم خیلی دلم می خواست. ولی نمیصرفه. چون ضرر می کنم. الان یه ایرانسل کارکرده رو فکر نکنم 100 تومن هم بخرن.

آخر فروم باز ARASH66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    ■ قلب زمین

12

مشکل از شبکه هستش!!
    فکر کنم دارن مشکل ارسال را برطرف میکنند (ینی اینکه وقتی ام ام اس بفرستیم دیگه به صورت لینک نیاد)
    دوست عزيزم ميتوني تنظيمات كامل تست شده mms رو بزاري !

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

از دوستان آیا کسی از سرویس پیام گیر صوتی voicemail ایرانسل یا سرویس ذخیره شماره تماس گیرنده اون تونسته استفاده کنه؟ من که هروقت کدهای دفترچه راهنما رو زدم قبول نمی کنه!
    من از سرویس ذخیره شماره تماس گیرنده استفاده میکنم. خیلی هم حال دادن با این سرویسشون. وقتی گوشی خاموشه، آمار تماسها رو ثبت میکنه، بعدا با اس ام اس میفرسته

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

برای فعالسازیش هم از تو سایت اقدام کن

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوست عزیز تمامی سرویس ها به جز عدم نمایش شماره بعد از 15 فروردین در دسترس خواهد بود
    این سرویس راه افتاده

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بخدا تنظیمات MMS خیلی سادست.. کامل تو سایت Irancell هست.. من برای Siemens CX65، K750 Sony، W810i Sony، O2 Xda atom، Nokia 6600 انجام دادم. همش هم از همون سایت Irancell خوندم.. کار هم میکنن این گوشیها. بدون مشکل.

داره خودمونی میشه miliomid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    کوچه پس کوچه های بی کسی

13

برای فعالسازیش هم از تو سایت اقدام کن
    من از سرویس ذخیره شماره تماس گیرنده استفاده میکنم. خیلی هم حال دادن با این سرویسشون. وقتی گوشی خاموشه، آمار تماسها رو ثبت میکنه، بعدا با اس ام اس میفرسته
    دوست عزیز میشه بگید چه طوری ای سرویس رو فعال کردید ؟
    من که هر کاری کردم نشد
    راستی سرویس عدم نمایش شماره که گفتید اون هم کار نمی کنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •