عزيز دل به دليل اينكه اين تاپيك محل بحث هاي مربوط به كانتر هست شما مي تونيد همين جا قرار بديد براي آپلود هم مي تونيد از سايت ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده كنيد ...
عاليه خيلي بدردم خورد
خوبه ولي سطحش پايينه
زياد جالب نيست
درپيت ترين تاپيك P30world همينه
عزيز دل به دليل اينكه اين تاپيك محل بحث هاي مربوط به كانتر هست شما مي تونيد همين جا قرار بديد براي آپلود هم مي تونيد از سايت ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده كنيد ...
این بازی ترینر نداره...متاسفانه
شما اگه بخوای عکس بزاری باید بری تو سایت زیر:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا بهادر مرسي از لطف تون ولي من نتونستم دانلود كنم نميشه يه جا ديگه آپلود كني بابا اين همه سايت نميدونم چرا شما ها همتون گير دادين به اين رپيد شر اين همه سايت چرا اونجا آپلود نميكنيدنوشته شده توسط bahdar
مثلا :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين سايت هم سرعتش بالاست هم 300مگا بايت ميتونيد آپلود كنيد
بهر حال خيلي ممنون ميشم اگه جايي ديگه آپلود كني
دوست عزيز جك جان سلام.
اولا اسم اصلي من بهروز و نام كاربري من bahdar و نام كار بري من به فارسي مي شه بهدار نه بهادر .
از اين به بعد منو بهدار صدا بزنيد.
دوما الان آپلود ميكنم و لينك را ميذارم فقط چون من بعد از آپلود لينك را پاك كردم اول بايد از راپيد دانلود كنم بعد اينجا كه گفتي آپ كنم.
پس تا چند دقيقه ديگه باي.
با سلام مجدد.
دوست من همين الان رفتم از راپيد دانلود كنم گفت فرايند دانلود به خاطر اتمام زمان ممكن نيست.
روي هاردم هم نبود.
بنابراين از دوستاني كه اين فايل را دانلود كردند مي خواهم كه بر روي سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آپلود كنند و لينكش را اينجا بذارند تا جك جان استفاده كنند.
ببخشيد شرمنده.![]()
![]()
من که می گم برید توی پرشین گیگ ...
دعوتنامه شو هم می تونید توی انجمن در خواست کنید ...
سلام از دوستاني كه اين بازي رو دارند ميشه به من بگن كه عكس زير كانتر چنده و طريقه نصبش رو ميخوام و همچنين 1-سريال نامبر شو 2-وقتي كه نصب ميكنم كسي تو بازي نيست ميشه يكي يه توضيح كامل به من بده
ممنون ميشم ايشا الله كه جبران كنم محبتتون رو با تشكر عرفان 26/06/1385
![]()
سلام از دوستاني كه اين بازي رو دارند ميشه به من بگن كه عكس زير كانتر چنده و طريقه نصبش رو ميخوام و همچنين 1-سريال نامبر شو 2-وقتي كه نصب ميكنم كسي تو بازي نيست ميشه يكي يه توضيح كامل به من بده
ممنون ميشم ايشا الله كه جبران كنم محبتتون رو با تشكر عرفان 26/06/1385
![]()
این که شما گفتید کانتر زیرو هست .
Counter Strike : Zero
يعني چي به درد نميخوره؟نوشته شده توسط P30Gamer
ميشه كمكم كنيد؟
ممنون ميشم ازتون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)