ممنون از راهنمائي هاتون
نميدونم اينو مطمئنم كه تو گوشي هاي ديگه هست هر چه گشتم پيدا نكردم فكر كنم توهم زدم خواستم مطمئن بشم اخه اكثر گوشي ها دارند به خاطر همين خواستم مطمئن بشم كه نداره بازم ممنون
ممنون از راهنمائي هاتون
نميدونم اينو مطمئنم كه تو گوشي هاي ديگه هست هر چه گشتم پيدا نكردم فكر كنم توهم زدم خواستم مطمئن بشم اخه اكثر گوشي ها دارند به خاطر همين خواستم مطمئن بشم كه نداره بازم ممنون
اولا قربونت برم فرم قشنگی نداره و خیلی بزرگه کیفیت LCD پایینی نسبت به ان هشتاد داره چون رامین رحمتی هم داره بی کلاس شده.اصلا میدونی بپذیر که خوب نیست.
اول که یه گزینه خودش تو سکیوریتی داره که میتونه پس از 1 دقیقه ازت pas بخواد و لی یه برنامه هست که اگه نصبش کنی راضیت میکنه اون نرم افزار smart setting البته خیلی هم جالب نیست.
دوست مهربون الان با این قیمته میتونی یه n70 بخری که واقعا بعد از N80بهترین گوشیه تو این قیمتهاس که من دیدم.
نه بابا کجا با 170 تا 200 میتونه N70 بگیره .....!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟
به نظر من همون 7610 بهترین گوشی تو این قیمت هست ....
09143471249وای مردم
بچه شهر
من خودم چند روز پیش یه دونه موزیکالشو گرفتم برای کسی212 تومن.
آدرس بده من میرم 10 تا میگیرم .......
10 تا که ارزونتر هم میده به هر حال آدرسش اینه : کیش بازار پردیس 2 فروشگاه موبایل علیزاده توی فاکتور شماره تلفونشو هم دارم. اگه خواستی شماره بذار تا برات فردا smsکنم
آره پیغام خصوصی کن ...
در ضمن گارانتیش چیه متفرقه یا نداره ....؟ از کجا مطئنی که بهت فنلاندی داده ....؟ کدش رو بگو ...؟
بهتره خودت تو این سایتها قیمتش رو خودت ببینی تا کمی آرومتر بشی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)