db2010cid49_4_alph رو از چه سایتهایی میتونم بگیرم؟
db2010cid49_4_alph رو از چه سایتهایی میتونم بگیرم؟
Iman-sممنون از جوابی که دادی ومشکلم را حل کردی
من از این سایت دانلودش کردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فایل Sefp 0.10.0.51 رو کسی میدونه از کجا میشه دانلود کرد ؟
اقا من موفق شدم هم گوشیمو که W700 هم اپگریدش کردم هم اینکه حجم SMS هارو زیاد کردیم
تمومه اینا فقط با phone XS BETA شد با اونیکیا نشد
کلی هم تجربه کسب کردم
از همه هم ممنونم مخصوصا از آقا اکتیو و ساوش گل که خیلی کمک کردنو پشتیبانی
مرسی
سلام اکتیوجان شما گفته بودی برا w700 از فایل k750w800_r2e_dcu.49r.ssw استفاده کنم همینکارو هم کردم
1- سریال گوشی که دستی بود عوض شد
2- آخر سر که گوشی رو یا فار رست کردم گوشی روشن نشد که مجبور شدم Main رو کامل فلش کتم
برای همین به همه توصیه میکنم از خیر هک w700 با فار بگذرید.
حالا یکی از دوستام گفته k750 رو براش به w800 تبدیل کنم
1-فایلهای Main و FS گوشی w800 رو از کجا گیر بیارم ؟؟
2-بعد از فلش FS کاستومایز به چه صورت هست؟؟؟
یه چیز جالب هم بگم : رفتم این w700 رو رجیستر کنم طرف گفت چرا سریالش عوض شده ؟ گفتم فلشش کردم گفت مگه باکس دا ری ؟ گفتم اگه داشتم که خودم رجیستر میکردم .خلاصه طرف تو کف مونده بود که بدون باکس گوشی رو فلش کردم!!!!!!!!
سیامک جان من خودم W700 دارم هم هکش کردم هم اپگریدش کردم همش رو با Phone XS BETA انجام دادم
با فار همه بلایی سرش اوردم نشد که نشد شما هم اگه میخوای این کارو بکنی با Phone XS BETA انجام بده
حتما BETA باشه
البته همچنان باید رجیستر شده باشه موفق باشی
من كه ميگم بازار علائدين كه تازه واردن يا نمايندگي سوني اريكسون هيچي نميدونن فقط اعتماد به نفس بالايي دارنمن خودم دارم بعد عيد براي آموزش سخت افزار موبايل و آموزش باكس ميرم آموزشگاه مدركشم از مجتمع فني هستش كلاساش 6 نفره هست تلفن هاي بيسيم پاناسونيك آموزش ميدن گوشي خراب داشته باشي درست ميكنن 1 ماه و نيم 160 هزار تومان
با سلام مدتی است که پیگیر مطالب این تاپیک می باشم که البته در پست 417 جوابی بهم داده اید دو سئوال یرایم پیش آمده
1- اگر فقط بخوام تعداد sms و صدا را افزایش بدهم و سایر کارها البته بجز فلش کردن آیا imei از بین میرود یا نه و احتیاج به رجیستر کردن دارد یا نه چون گوشیم ظاهرا غیر قانونی رجیستر شده است و در ولایت من فکر کنم امکان ریجستر کردن نباشد .
2- مدتی هر چه در سایت topsony می روم این سایت باز نمی شود آیا این سایت فیلتر است یا نه من چگونه می توانم از آن فایل دانلود کنم
این سئوال را پرسیده ام امکان دارد به صورت فلوچارت کارهای لازم و نیز فایلها را با توجه به عدم دسترسی به سایت برایم بگزارید ممنون می شوم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)