مشکل شما حل شد ؟
راستی برای اینکه تنظیمات به حالت پیش فرض کارخونه در بیاد باید چه کار کنیم ؟ ( ولی هیچ چیز پاک نشه )
مشکل شما حل شد ؟
راستی برای اینکه تنظیمات به حالت پیش فرض کارخونه در بیاد باید چه کار کنیم ؟ ( ولی هیچ چیز پاک نشه )
فکر نکنم فرق زیادی بکنه چه15 درصد چه شونصد در صد . اگه دقت کنید می بینید قیمت تهران با دبی 20-30 تومان زیاد فرقی نداره.
تا وقتی که قاچاقچیان عزیز بدون تعرفه وارد میکنن همینه.
اگه خواستی بخری با اون شماره تماس بگیر چون فعلا توی بازار کمه البته شایعاتی هستش که دوباره میخواد برگرده یعنی آخر این ماه
-------------------------------------
یکی از دوستان برام پیغام گذاشت که میگفت تقلبی این گوشی موقع تماشای فیلم قطع میشه یا اینکه اصلا فیلم پخش نمیکنه . حالا کسانی که دارن باید نظرشون رو بدن.خواهشا تا ساعت12 بگید چون من باید اون موقع برم تهران برای گرفتن گوشی.
ولی به نظر من مشکل پخش فیلم برای گوشیهایی بود که آپدیت نشده بودن و اونایی که آپدیت شدن این مشکلشون حل شده.
احتمالا وقتی این گوشی رو گرفتم مستقیم که اومدم قم میرم یه کافی نت واسه آپدیتش . خواهشا آموزش گام به گام توجه کنید گام به گام. چون من تا به حال آپدیت نکردم رو برام بذارید.
در ضمن قبل از آپدیت باید چه برنامه هایی روی سیستم نصب باشه.
یه دفه نشه همون ساعت اول گوشی ام رو داغونش کنم
Last edited by zimka_14162; 08-12-2007 at 10:36.
شما فقط بايد مستر ريست کني . قبل از اون هم از تمام اطلاعات روي گوشيت بک آپ بگيري.
موفق باشيد
زنگ زدم طرف گفت ما فعلا نداریم تو بازار خیلی کم شده ! بعد چند دقیقه زنگ زد گفت اگه میخوای باید زنگ بزنم شیراز برات بیارن گفتم قیمت دارین گفتش نه ! گفتم پس قیمتشم بهم بگین ؟؟! گفت خبر میدم ! داداش اگه ایشونو میشناسی معرف شو ما بگیریم ؟
Last edited by peyvandxp; 08-12-2007 at 12:56.
سلام دوستان
میخواستم گوشیمو آپدیت کنم قبلش چندتا سوال داشتم :
1-وقتی موبایلم آپدیت شد تمام اطلاعاتم پاک میشه؟
2-اگه یه موقع (به هر نحوی) هنگامی که گوشی در حال آپدیت شدنه اینترنت قطع بشه یا ... دیگه باید چکار کنم بایدگوشی فلش بشه ؟
3-بعد اینکه چندتا ، تو صفحات قبل نوشته بودن از وقتی گوشی رو آپدیت کردیم کل صدای موبایلم بجز اسپیکرش کم شده یعنی این حرفشون درسته(صدای ear phone کم شده)؟ اگه میشه هم بگین بعد از آپدیت چه تغییری میکنه؟
ببخشید که زیاد سوال پرسیدم
مرسی از لطف همتون
آقا کسی میدونه چه طور میشه Equalizer W950را دستی تنظیم کرد؟
آخه این قابلیت در این گوشی حذف شده و به همین دلیل بر خلاف دیگر گوشی های سری W صدای چندان قوی ای ندارد.
سلام منم میخوام این گوشیرو بخرم بنظر شما بخرم یا وایسم w960ارزون شه اونو بخرم
1- بله ، تمام اطلاعات گوشي شما پاک مي شه . حتما بکاپ بگيريد.
2- سعي کنيد که اين اتفاق نيفته ولي اگه اينترنت قطع شد ، احتمالا بله شما بايد گوشي رو فلش کنيد.
3- من که گوشيمو آپديت کردم و از کلا از اين آپديت کردن راضي ام. صداي اسپيکر و خود گوشي به هيچ وجه کم نشد. شايد اين دوستان بد شانس هستند. چون در کل آپديت باعث بهبود نقاط ضعف گوشي مي شه.
4- نبود ؟
دوست عزيز اين سوال چندين بار توي همين تاپيک جواب داده شده بود. خود گوشي اين قابليت رو نداره. چند تا حالت به صورت پيش فرض روي گوشي هست. حالا اگه بخواي مي توني با نصب برنامه هاي جانبي مثل LCG Jukebox که يک پلير قوي براي اين گوشي هست (خود من علاقه زيادي به اين پلير دارم) اين کار رو انجام بدي . البته قابليت هاي ديگه اي هم داره.
بستگي به ميزان علاقه تون به 960 داره .![]()
نه متاسفانه
بالاخره بعد از کلی جستجو w950 را گیر اوردم.
تو شیراز -فلکه گاز - پاساژ انتظاری-موبایل مهرزاد-طبقه همکف-آقای کوه بر -تلفن:07112296074
یکی از آشناهام گرفته و برام پست کرده. دیگه چی از آب در بیاد نمی دونم.
قیمت : 250![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)