سلام
ببخشید یک سوال دارم.
با Dial-up هم میشه از بیت تورنت استفاده کرد.
متشکرم.
سلام
ببخشید یک سوال دارم.
با Dial-up هم میشه از بیت تورنت استفاده کرد.
متشکرم.
نسخه جدید اومده 1.7.5 اونو نصب کنید شاید درست شد
چرا نشه ! ولی می خواهی با چه سرعتی دانلود کنی؟؟4kb????
از 4 Kbps هم كمتر ميشه!!!!!!!!!
من با اي دي اس ال كه دانلودم سرعتش 12 هه ولي وقتي از تورنت دانلود مي كنم ميشه 5!!!!!!!!!!
حالا با ديال آپ كه سرعت معموليش 4 وقتي از تورنت دانلود كني ميشه 1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
همین ورژن رو ریختم جواب نداد![]()
شما به احتمال زیاد برنامه ای رو نصب کردی که با utorrrent کانفلکت داره و این باعث crash برنامه میشه
بیبنم از کی برنامه این ارور رو میده چه برنامه ای رو نصب کردی که اینجوری شده؟
چجوری میشه upload رو متوقف کرد تا سرعت download بیشتر بشه؟
میدونم در دراز مدت رو سرعت تاثیر میزاره ولی من dial up دارم دیگه سرعت ار 5 یا 6 که پایینتر نمیاد.
تازه حالا من همین یه فیلمو دانلود کنم از سرمم زیاده.
تا زمانی که دارید دانلود میکنین نمیشه متوقف کردش فقط می تونید سرعتشو محدود کنید که اینم رو سرعت دانلود اثر میذاره! بعد از اتمام دانلود اگه رو Stop کلیک کنی دیگه سید نمیکنه البته شما نگفته بودی دار با چه نرم افزاری دانلود میکنی من بر اساس uTorrent گفتم!
راستی یه چیز دیگه:داری با Dial Up فیلم بر میداری؟؟؟
![]()
سلام
من با 1Mbit آخرش 40 - 45 دانلود كردم بيشتر از اين نميتونم
كسي راه حلي نداره ؟
خیلی ممنون از راهنماییتون دوست عزیز
آره! دارم با dial up دانلود میکنم . zodiac حجمش 800 مگابایته دیشب که اولین شبم بود 9 درصد دانلود کردم. فقط میخوام یه تجربه داشته باشم که بعدا adsl یا ... میگیرم راحت باشم. اتفاقا تجربه ی موفقی بود و چیزای خوبی یاد گرفتم.
شاید بازم مزاحمتون بشم![]()
چرا؟؟ باید سرعتتون زیاد باشه که! (خودمونیم 1Mbit رو چچوری دادن بهتون؟) از چه نرم افزاری استفاده می کنین؟ از چه سایتی دارین تورنت می گیریرن؟ من خودم از Demonoid.com می گیرم سرعت خوبی می ده! سیدرهاش هم به نسبت زیاده شما می تونید از سایتهای خصوصی تورنت بگیرین اینطوری سرعت بالایی هم می دن بهتون مثل torrent-damage.net . پورت مورد استفاده هم خیلی مهمه ها! اولا چکش کنین ثانیا هم تو فایروال ویندوز هم آنتی ویروستون اونو Add کنین! این پست هم یه نیگاهی بکنین
موفق باشینکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)