تو نوشته ام توضیح دادم
درایوری برای ویندوز اکس پی نداره
![]()
تو نوشته ام توضیح دادم
درایوری برای ویندوز اکس پی نداره
![]()
سلام
آخرین نسخه ی راه اندازی رو که می خواهی از یکی از این لینک ها دنلود کن
با نرم افزار دانلود مثل Internet Download Manager دانلود کن
tinyurl.com/2rtzky
tinyurl.com/3xglst
tinyurl.com/3ct56a
tinyurl.com/2wkfws
![]()
Last edited by aa12; 27-09-2007 at 16:10.
از اینجا می تونی دانلود کنی :
forum.p30world.com/showthread.php?t=140736&page=9
![]()
وسط دانلود ارور داد چند بار امتحان کردم ایراد داره.کمک کمک کمک کمک کمک
سلام
دوباره نوشته ام رو بخون
لینک چهارم رو هم امتحان کن
![]()
Last edited by aa12; 29-09-2007 at 05:48.
دوست عزیز من با Download Accelerator دانلود کردم 16 مگ که دانلود شد یکدفعه ارر داد. ضد حال خوردم
درایور سری 6000 xp-64bit
درایور سری 6000-xp va media centerکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
درایور سری 6000 -vista-32bitکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
درایور سری 6000 -vista-64bitکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
درایور سری 7000 -xp va media centerکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
درایور سری 7000 -xp-64bitکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
درایور سری 7000- vista-32bitکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
درایور سری 7000 -vista-64bitکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
--------------کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
درایور سری 8000 -xp va media center
درایور سری 8000 -xp-64bitکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
درایور سری 8000 -vista-32bitکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
درایور سری 8000 -vista-64bitکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
درایور سری 8000 -linuks-32bitکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
درایور سری 8000 -linuks-64bitکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
داریور سری 6000 -linux-32bit
درایور سری 6000 -linux-64bitکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
درایور سری 7000-linux-32bitکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
درایور سری 7000 -linux-64bitکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام به مديران و اعضاي فعال تايپيك... خسته نباشيد
من يك لپ تاپ توشيبا مدلtecra A83E خريدم كه روش ويستا نصب بود و متاسفانه سي دي هيچ يك ار درايور هاش موجود نيست! و حالا xp 2005 نصب كردم و با گشت گزار توي سايت توشيبا، گرافيك و lan آنرا نصب كردم و متاسفانه مودم كه دانلود كردم نصب نميشه !! و موندم چيكار كنم ..... لطف كنيد بگين درايوراي لپتاپمو از كجا دانلود كنم ممنون ميشم ... البته bluetooth و ram reader و.... اينام داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)