من سوالمو در قالب جواب می گم از دوستان میخوام راهنمایی کنند
نسخه Ubuntu 8.04.1 DVD i386 با Kubuntu 8.04.1 DVD i386 هیچگونه فرقی نداره ولی در موقع نصب هر کدام رابط گرافیکی هر کدام به صورت پیش فرض نصب می شود و می توان آنرا تعغییر داد و هرکدام از بسته های بالا با این بسته ها Ubuntu Studio 8.04.1 Alternate i386 و Kubuntu-KDE4 8.04.1 Alternate i386 فرق می کنند و هر چهار بسته فوق مخصوص سی پی یو های 322 بیتی هستند
خوب گروه اول ( Ubuntu 8.04.1 DVD i386 و Kubuntu 8.04.1 DVD i386 ) با گروه دوم ( Ubuntu Studio 8.04.1 Alternateو Kubuntu-KDE4 8.04.1 Alternate i386) چه تفاوتی می کنند و برای من که تازه وارد هستم کدوم گروه رو انتخاب می کنند
این تصور درست نیست که کوبونتو با اوبونتو یکیه. خب رابط گرافیکی اون ها با هم تفاوت داره و به همین دلیل برنامه های اون ها هم با هم فرق میکنه. به عنوان مثال شما توی اوبونتو FireFox دارین ولی توی کوبونتو Konqueror و خیلی نرم افزار های متفاوت دیگه. پس یکی نیستن. عرض شود که، ممکنه یک سیستمی حالا به دلایکی مثلا کمبود رم، نتونه اوبونتو و مشتقاتش رو به صورت زنده اجرا کنه و باید در حالت متنی اون رو نصب کنه، به همین خاطر سیدی های Alternate وجود دارن. البته دیویدی ها هم این حالت رو تو خودشون دارن. اوبونتو استادیو هم یه مشتق از اوبونتو برای تولید و ویرایش چند رسانه ایه. و برای اون حالت طراحی شده. پس این ۴ تا که گفتین با هم تفاوت دارن. البته کوبونتو هم روی سیدی با دو رابط گرافیکی KDE عرضه شده. در کل شما اگه میخواین با رابط گرافیکی Gnome کار کنید، Ubuntu 8.04.1 DVD i386 رو تهیه کنید (البته اگه درایو دیویدی خوان دارید) و اگر هم میخواین با KDE کار کنید که Kubuntu 8.04.1 DVD i386 رو تهیه کنید.
این لینک رو هم ببینید
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید