کسی سیم کارت زیتل روی مودم X28 تست کرده که کار میکنه؟ زیتل عملا غیرقابل استفاده شده شاید بشه با قابلیت تجمیع باند این مودم سرعت بهتری گرفت.
کسی سیم کارت زیتل روی مودم X28 تست کرده که کار میکنه؟ زیتل عملا غیرقابل استفاده شده شاید بشه با قابلیت تجمیع باند این مودم سرعت بهتری گرفت.
کله گنده ها نمی ذارن شرکت های کوچیک کمر راست کنن. زیتل هم گویا پاشو از گلیمش درازتر کرده دارن بازارشو می گیرن
سلام
زیتل دکل مستقل از شرکت های موبایل مثله همراه اول و ایرانسل و رایتل و ... داره ؟ برق میره میاد طول میکشه تا لینکس آپ شه !!!![]()
سلام
بله دکل های خودش رو دارد.
سلام
بله من سیم کارت رو با مودم X28pro (که تنظیماتش هیچ فرقی هم با X28 نداره) تست کردم و کار کرد.
البته این رو هم بگن سمت محدوه ما روی باند 42 کار میکنه (با قراردادن APN روی Auto) و نهایت پهنای باند روی همون محدوده 40Mbps بود چون فکر کنم از سمت شرکت روی همین پهنای باند قفل شده، و بیشتر از اون افزایش پیدا نمیکنه. تجمیع باند هم روش اعمال نشد. چون غیر از باند 42 اصلا شناسایی نمیشه و نه وصل میشه نه کار میکنه،
Last edited by Markus; 31-01-2025 at 16:26.
سلام. دوستان
در صورت مصرف ترافیک زیاد ، زیتل چی کار میکنه؟ محدود میکنن؟ اگر اینطوره بعد چه مقدار مصرف پهنای باند محدود میکنن و سرعت محدود شده رو چقدر میاد؟
نه محدودیت نداره ...
- - - Updated - - -
نه محدودیت نداره ...
[QUOTE=radarz;9203421]نه محدودیت نداره ...
- - - Updated - - -
جالبه.
یک پرسش دیگه. اطلاع دارید برنامه های دانلودر تورنت مثل Utorrent یا qBittorrent کانکشن شون روی زیتل سبز رنگ یا Ok هست؟ چون ممکنه پورت بسته نباشه ولی اگر کانکشن اوکی نباشه یا زرد باشه سیدها هی وصل میشن هی قطع میشن برای همین تورنت باید خیلی سید داشته باشه تا بشه دانلود کرد.
آپدیت: یک سرچ زدم نظرات کاربرها رو خوندم تقریبا همه میگن فاجعه هست. سرعت 2 مگابیت در شب! اینجوری که ADSL مخابرات هم داره این سرعت رو میده. تقریبا 60% میگن بد که خوب آمار خیلی خیلی بالایی هست.
Last edited by GHAGHALEELEE; 15-02-2025 at 20:04.
[QUOTE=GHAGHALEELEE;9203433]بله من هم میخواستم بگیرم پشیمون شدم. در سایت نظرکده نظرات مردم رو بخونید اکثراً ناراضی هستن. بدتر اینکه اول قرارداد یک ساله میبندن و اگه جمع آوری هم کنید برای پس دادن پول اذیت میکنن.
[QUOTE=Amir1234646;9203445]همین که قرارداد رو یکساله میبندن خودش نشون میده میخوان به مشتری تحمیل کنن. تازه مثل اینکه برعکس گذشته که یک تومان ودیعه بابت مودم میگرفتن، حالا باید مودم رو هم بخری.باید گوشام دراز باشه از همچین جایی نت بگیرم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)