اینو در یه کانال تلگرامی که زده بود نماینده دیده بان قزوین دیدم . درست و غلطش رو رفقایی که بدردشون میخوره تماس بگیرن
اینو در یه کانال تلگرامی که زده بود نماینده دیده بان قزوین دیدم . درست و غلطش رو رفقایی که بدردشون میخوره تماس بگیرن
سلام دوستان
من قصد دارم نت رو عوض کنم و دیددم دیدهبان شرایط بدی نداره!
توضیحات دوستان که از بعضی شرایط هم ناراضی بودن رو خوندم اما ممکنه نیاز من با شما فرق داشته باشه.
من ساکن تهران هستم.
یه نت ارزون با حجم بالا لازم دارم (شاید کمتر از 100 گیگ در ماه هم برام کافی باشه) اما به هیچ عنوان دوست ندارم هر روز پنل رو چک کنم ببینم چقدر از حجمم مونده. یه نت میخواهم که انقدر حجم بده تقریبا من نامحدود در نظر بگیرمش.
خطم بالای 3 مگابیت رو نمیکشه به همین دلیل نمیخواهم برای برای سرعت هزینه کنم.
چیزی که برای مهم هست نداشتن قطعی و استیبل بودنش هست.
البته این رو بگم اگر سرعت تک کانکشن از 3 به 1 هم گاهی برسه خیلی مهم نیست و اگر دانلود داشته باشم با 32 تا کانکشن میگیرم.
برای این که بهتر نیاز من رو متوجه بشید اینجور بگم که اگر هنوز مخابرات با اون نت بیخودش 512 نامحدود با سرعت 64 کیلوبایت دانلود رو ارائه میکرد مطمئنا میگیرفتم!
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
سلام دوست عزیز
دیده بان یک بسته جدید داره 6 ماهه با 6 ترا حجم بین المللی با 180 تومن که عالیه و به درد شما میخوره و برای شما عملا نامحدوده و مناسب
دیده بان سرویس 16 :
![]()
میشه یک عکس از تنظیمات مودم بدین؟میخوامم ببینم خط شمارو رو چند بستن؟
چون خط منم رو 16 بستن ولی سرعت شمارو ندارم
Last edited by ninpo; 29-05-2018 at 01:04.
من سرویس ۱۶ مگابیت تهیه کردم یک ماه ۸۰ هزار تومان تفاوت داره با سرویس ۸ مگابیت شما ...
به هر حال این status مودم :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by vegas; 29-05-2018 at 06:51.
سلام
دوستان کسی اینجا یک تصویر از تنظیمات مودم dlink-2740u برای شرکت دیده بان نت میتونه بزاره؟
ممنون
فک کنم خط منو اگه 18 آپ کنن قطع و وصلی بوجود بیاد،الانم 2 مگ از 16 کمتره که راضی کننده هست
Downstream Upstream SNR Margin :8.1 7.1 db Line Attenuation :24.8 15.6 db Data Rate :16382 1270 kbps Max Rate :21344 1277 kbps CRC :263 1
دیده بان سرویس 16 ساعت ۱۲.۲۵ ظهر :
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)