تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 73 از 597 اولاول ... 236369707172737475767783123173573 ... آخرآخر
نمايش نتايج 721 به 730 از 5961

نام تاپيک: اینترنت بر بستر فیبر نوری FTTH مخابرات، تانوما

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2016

پيش فرض

به ۱۹۵ بخاطر مشکلاتم با vdsl شکایت کردم نیم ساعت بعد شکایت اپرتور اومده شکایت منو دیده ولی جواب نهایی رو نداده اینو محض اطلاع جیره خور های مخابرات میگم به گوشش برسه : من از حقم نمیگذرم مخابرات بیخیال شکایت یا پیگیری بشه من از ارگان های بالاتر اقدام میکنم‌ فعلا منتظر جوابم

2. 5 کاربر از mr.arbab28 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه red 1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2017

پيش فرض

تانوما که در کل ایران فقط 2 نفر تونستن بگیرن بهتره مدیران عزیز این تاپیک رو قفل کنن
    مخابرات فقط یک دروغگوی شیاده کلا هدفش هم بازی دادن مردم بوده
    Last edited by red 1; 27-09-2017 at 16:23.

4. 3 کاربر از red 1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان محترم بنده هم با کلی شکایت نزدیک به یک ماه تازه دیروز امدن فیوژن ها و پریز رو زدن جالب اینجاست تا زمانی که داخل شکایتم ننوشته بودم این موضوع رو رسانه ای می کنم اصلا مهم نبود ولی وقتی نوشتم فرداش زنگ زدن چند تا کارشناس فرستادن پست دم در و درست کردن و امدن توی خونه فیوژن ها و پریز رو زدن تازه جالب اینجاست که گفتن بیشتر از 16 مگ نمی ده ولی شرکتی که ازش گرفتم گفت 50 مگ ، شرکته حالا نمی یاره مودمو تحویل بده دوستان قمی اسم این 2 نفری که می گم رو هر جا شنیدید ازشون سرویس نگیرید وگرنه مثل من باید بیفتید دنبال کار و پولتون
    علی نژاد و دهقان

6. 2 کاربر از saeedjjjj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2017

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان محترم بنده هم با کلی شکایت نزدیک به یک ماه تازه دیروز امدن فیوژن ها و پریز رو زدن جالب اینجاست تا زمانی که داخل شکایتم ننوشته بودم این موضوع رو رسانه ای می کنم اصلا مهم نبود ولی وقتی نوشتم فرداش زنگ زدن چند تا کارشناس فرستادن پست دم در و درست کردن و امدن توی خونه فیوژن ها و پریز رو زدن تازه جالب اینجاست که گفتن بیشتر از 16 مگ نمی ده ولی شرکتی که ازش گرفتم گفت 50 مگ ، شرکته حالا نمی یاره مودمو تحویل بده دوستان قمی اسم این 2 نفری که می گم رو هر جا شنیدید ازشون سرویس نگیرید وگرنه مثل من باید بیفتید دنبال کار و پولتون
    علی نژاد و دهقان
    ------------
    Last edited by mohandes23; 29-09-2017 at 14:29.

8. این کاربر از mohandes23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

دوستان بحث اصلی این تاپیک داره به حاشیه میره

حاشیه رو کمتر بکنید

10. 4 کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

دستگاه فیوژن زن
    پریز فیبر نوری

12. 7 کاربر از saeedjjjj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام عرض می کنم خدمت دوستان محترم یه سری اطلاعات در مورد فیبر نوری و پست هاش به دست اوردم که شاید به درد دوستان بخوره ، سرویس FTTX
    که مخابرات می ده در واقع برای مخابرات سود داره توجه داشته باشید با نصب هر اسپیلیتور در هر پست امکان تبدیل یک کور فیبر نوری به 128 کور وجود دارد طبق سوالی که کردم داخل هر یک پست حد اقل 32 و بعضی جاها 64 کور فیبر امده که می تونه بین 4096 الی 8192 نفر سرویس بده با توجه به قیمت پایین سیم ها این تکنولوژی بسیار به صرفه تر از ای دی اس ال هستش برای مخابرات، تنها مشکل مخابرات داخل این سرویس نبود فیبر در بعضی جاها هست با توجه به اینکه برای نصب فیبر باید آسفالت کنده بشه مشکلی به نام شهرداری وجود دارد که مجوز نمی دهد در غیر این صورت الان تمام سیم های مسی رو جمع کرده بود اینجوری هم سرویس اینترنتشو اختصاصی می کرد هم شما مجبور بودید از دستگاه
    ONT استفاده کنید
    تصویر اسپیلیتور تبدیل 1 کور به 2 الی 128 کور
    اسپلیترها جهت تقسیم یک یا دو ورودی فیبر نوری به 2 ، 4 ، 8 ، 16 ، 32 ، 64 و 128 خروجی فیبر نوری استفاده می گردد .

اسپلیترها در شبکه های فیبر نوری از قبیل FTTH- FTTX مورد استفاده قرار می گیرند.
    عکس های کامل تر پریزهای نصب شرکت شرکت مخابرات
    قابلیت نصب 1 تا 2 کور

پست های نصب شده شرکت مخابرات

تمامی محصولات نصب شده توسط مخابرات توسط شرکت پویش تولید می شود
    Last edited by saeedjjjj; 30-09-2017 at 19:52.

14. 8 کاربر از saeedjjjj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

این هم ویدئو تبدیل 2 کور فیبر به چند کور (اسپیلیتور)
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

16. 5 کاربر از saeedjjjj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

الان برای شما وصل شد ؟ مودم رو اوردن ؟

18. 2 کاربر از qosmio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2016

پيش فرض

سلام عرض می کنم خدمت دوستان محترم یه سری اطلاعات در مورد فیبر نوری و پست هاش به دست اوردم که شاید به درد دوستان بخوره ، سرویس FTTX
    که مخابرات می ده در واقع برای مخابرات سود داره توجه داشته باشید با نصب هر اسپیلیتور در هر پست امکان تبدیل یک کور فیبر نوری به 128 کور وجود دارد طبق سوالی که کردم داخل هر یک پست حد اقل 32 و بعضی جاها 64 کور فیبر امده که می تونه بین 4096 الی 8192 نفر سرویس بده با توجه به قیمت پایین سیم ها این تکنولوژی بسیار به صرفه تر از ای دی اس ال هستش برای مخابرات، تنها مشکل مخابرات داخل این سرویس نبود فیبر در بعضی جاها هست با توجه به اینکه برای نصب فیبر باید آسفالت کنده بشه مشکلی به نام شهرداری وجود دارد که مجوز نمی دهد در غیر این صورت الان تمام سیم های مسی رو جمع کرده بود اینجوری هم سرویس اینترنتشو اختصاصی می کرد هم شما مجبور بودید از دستگاه
    ONT استفاده کنید
    تصویر اسپیلیتور تبدیل 1 کور به 2 الی 128 کور
    اسپلیترها جهت تقسیم یک یا دو ورودی فیبر نوری به 2 ، 4 ، 8 ، 16 ، 32 ، 64 و 128 خروجی فیبر نوری استفاده می گردد .

اسپلیترها در شبکه های فیبر نوری از قبیل FTTH- FTTX مورد استفاده قرار می گیرند.
    عکس های کامل تر پریزهای نصب شرکت شرکت مخابرات
    قابلیت نصب 1 تا 2 کور

پست های نصب شده شرکت مخابرات

تمامی محصولات نصب شده توسط مخابرات توسط شرکت پویش تولید می شود
    بله بله مخابرات زرنگه یک کور وقتی بشه چند تا کور کیفیت فیبر میاد پایین اما مشترک متوجه کیفیت پایین شبکه نمیشه چون بر بستر فیبره مخسوس نیست و بن همین خاطر مخابرات دوس داره زودتر فیبر کشی کنه مثال: میری یک پاکت سیگار میگیری بخای ۲۰ نخ ده نخ داخلشه شما هم چون پلمپ هست اول باید بخری بعدا بازش کنی تا بفهمی چند تاس شما فک‌میکنی همون تعداد نخ استاندارد داخلش هست فیبر هم همینه شما تا قبل از اینکه نخری نمیدونی وقتی هم که بخری تازه میفهمی کم فروشی کرده در نتیجه خرید فیبر = اشتباه محض
    الان نت مخابرات به اسم ۱۶ مگ داره نت میفروشن اما حد اکثر سرعت ۸ مگ بیشتر دریافت نمیکنی
    اب از دست مخابرات نمیچکه مطمن باشین

20. 2 کاربر از mr.arbab28 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •