تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 73 از 452 اولاول ... 236369707172737475767783123173 ... آخرآخر
نمايش نتايج 721 به 730 از 4511

نام تاپيک: TD-LTE Mobinnet / اینترنت ثابت نسل 4 مبین نت

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها m_amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

ب این تستها
    مسلما مبین نت مشکل پهنای باند اینترنت داره
    چون اینترانت یاذشبکه داخلیشون خوبه اما اختلاف زیادی با سرور خارجی داره که این نشون میده پهنای باند خارجیشون کمتر از مقدار مورد نیاز شبکه هست و اگه فکری نکنند مسلما با مرور زمان بدتر هم میشه

2. 2 کاربر از m_amin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

از کجا چک کنم اپن شده یا نه چون من استفاده نمیکنم؟
    راستش من سرویسم رو تازه گرفته پینگ و اینا رو قبل از گرفتن آی پی چک نکرده بودم ولی بعید میدونم ربطی داشته باشه. باز اگه از سرور خاصی پینگ میخواین بگید براتون پینگ بگیرم.
    پورت فورواردینگ که تو مودم مبین نت گزینه اش Virtual Server درج شده به این درد میخوره مثلاً شما یه دیوایس داری که خارج از شبکه از طریق اینترنت قابل کنترل هست که شما با استفاده از پورت فورواردینگ میتونی تنظیم کنی که با زدن آی پی داخل شبکه اون دیوایس و پورت مربوط به آن از خارج شبکه بهش متصل بشید. اگر واضح نگفتم بگید با مثال توضیح بدم.
    اگر واضحتر بگی‌ ممنون میشم

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

لطفا دوستانی که مشکل باز کردن اینستا و تلگرام و سایت های خارجی رو دارن کمی شفاف سازی کنن چون اگر با باز کردن اینا مشکل داشته باشه و فقط دانلودش خوب باشه هیچ ارزشی نداره

آخر فروم باز siamak_mu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

اگر واضحتر بگی‌ ممنون میشم

مثلاً ر_س__یو_ر من این قابلیت رو داره که از طریق شبکه بشه کنترلش کرد. مثلاً روشنش کرد و کانال عوض کرد و هر کاری که روی ریموت میشه انجام داد روی اینم انجام داد. حالا مثلاً شما بیرون هستی و کارت طول کشیده و میخوای بزنی فلان برنامه رو برات ضبط کنه. حالا به شبکه خونه وصل نیستی که بتونی این کارو کنی! پس باید از قبل پورت فورواردینگ انجام داده بودی روی مودمت و آی پی و پورت ر_س__یو_ر روی مودم تنظیم کرده باشه بنابراین الآن با زدن آی پی اینترنت خونه و پورت ر_س__یو_ر ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) بهش وصل میشی حتی با گوشی! درست مثل اینکه توی شبکه داخلی هستی ولی خب تحت اینترنت.

6. 5 کاربر از siamak_mu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

لطفا دوستانی که مشکل باز کردن اینستا و تلگرام و سایت های خارجی رو دارن کمی شفاف سازی کنن چون اگر با باز کردن اینا مشکل داشته باشه و فقط دانلودش خوب باشه هیچ ارزشی نداره
    نميدونم چطور توضيح بدم واقعاً آخه...!
    ببين شما با قندشكن روى pc هيچ مشكلى نخواهى داشت چه داخلى چه خارجى!
    ولى روى موبايل و تبلت و... خيلى بگير نگير داره! مخصوصاً توى اين يك هفته ى اخير! مثلاً اينستاگرام بعضى پست ها و استورى ها لود نميشه (فقط با قندشكن لود ميشه) يا توى تلگرام وقتى ميخوايد فيلم طولانى دانلود كنيد بايد وسطش چندبار قطع و وصل كنيد!
    البته اين مشكلات روى موبايل كلاً با قندشكن حل ميشه(نميدونم چرا!!) ولى خوب من و بقيه ى دوستان هنوز قندشكنى براى موبايل پيدا نكرديم كه سرعتش به خوبىِ هات_اسپات_ش_يلد روى كامپيوتر باشه!
    يعنى قطعاً روى موبايل و تبلت و كنسول بازى و أمثال اينها،شما نميتونى از نهايت سرعت استفاده كنى ولى با PC هيچ مشكلى نيست!
    فكر كنم توضيحات كامل و روشن باشه ديگه

Sent from my iPhone using Tapatalk

8. 2 کاربر از rohani93 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

آقا امروز متوجه شدم که مبین نت حجم شبانش داستان داره که تو سایت هیچ اطلاعی به من خریدار ندادن، اپراتوره میگه که حجم شبانه با توجه به حجم باقیمانده ی روزانه تعیین میشه، اینجوری نیست که ۱۰ گیگ روزانه بخری ۲۰ گیگ شبانه داشته باشی، بلکه هر چی از حجم روزانه استفاده کنی دوبرابرش از حجم شبانت کم میشه بدون اینکه حتی از حجم شبانت استفاده کرده باشی، مثلآ اگه امروز نه گیگ حجم روزانت مونده باشه حجم شبانت ۱۸ گیگه اما اگه مثلآ حجم روزانت بشه ۸ حجم شبانتم میشه ۱۶ گیگ مونده، این دیگه چه سیاستیه، چرا تو سایتشون همچین چیزی ننوشته بودن، تو سایت فقط نوشتن ده گیگ روزانه به علاوه ی ده گیگ شبانه، یعنی چی که بدون اینکه از حجم شبانت استفاده کنی ازش کم شه، اینکه خیلی مسخرست!

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
    Last edited by bzt; 18-05-2017 at 13:06.

10. این کاربر از bzt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه behzadee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

نميدونم چطور توضيح بدم واقعاً آخه...!
    ببين شما با قندشكن روى pc هيچ مشكلى نخواهى داشت چه داخلى چه خارجى!
    ولى روى موبايل و تبلت و... خيلى بگير نگير داره! مخصوصاً توى اين يك هفته ى اخير! مثلاً اينستاگرام بعضى پست ها و استورى ها لود نميشه (فقط با قندشكن لود ميشه) يا توى تلگرام وقتى ميخوايد فيلم طولانى دانلود كنيد بايد وسطش چندبار قطع و وصل كنيد!
    البته اين مشكلات روى موبايل كلاً با قندشكن حل ميشه(نميدونم چرا!!) ولى خوب من و بقيه ى دوستان هنوز قندشكنى براى موبايل پيدا نكرديم كه سرعتش به خوبىِ هات_اسپات_ش_يلد روى كامپيوتر باشه!
    يعنى قطعاً روى موبايل و تبلت و كنسول بازى و أمثال اينها،شما نميتونى از نهايت سرعت استفاده كنى ولى با PC هيچ مشكلى نيست!
    فكر كنم توضيحات كامل و روشن باشه ديگه

Sent from my iPhone using Tapatalk
    دقیقا کلیه نکاتی که اشاره کردین درست هستش
    با کامپیوتر بدون چیز پی ان حتی گوگل رو هم من باید چند بار رفرش کنم تا بالا بیاد!
    من یه چند روز صبر میکنم اگه درست نشد 195 شکایت میکنم ببینم چی میشه
    Last edited by behzadee; 18-05-2017 at 15:07.

12. 2 کاربر از behzadee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

مودم حالتBridge داره میتونید IP رو روی دستگاه دیگه مستقیم استفاده کنید
    یعنی بدون خرید ip static جواب میده؟

یه لیست گذاشتن وسه سایتای داخلی پربازدید که ترافیکش نیم بهاس، اما عملآ همشون مزخرفن و اصلآ جز پربازدیدها هم نیستن، مثلآ سایت آپارات و آیو که حتی همراه اول و ایرانسل هم تو لیست نیم بهاشون هست، تو لیست اینا نیست، هر چی سایت مزخرفه که کسی اصلآ بهش سرنمیزنه لیست کردن، یادمه یه دستورالعملی به کلیه شرکتا دادن بودن که کلیه سایتایی که سرور داخلی دارن ترافیکش نیم بها باشه و این کارشون عملآ خلافه که فقط یه مشت سایت مزخرف کم بازدیدو انتخاب کردن
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
    پس نه انتظار دارید یوتیوب رو رایگان کنند
    مجانی بهتر از این نمیشه که اونم تبلیغ سایتهای مذخرفه

14. 2 کاربر از WhiteHat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال green-mind's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2015
    محل سكونت
    Www.

پيش فرض

دوستان کسی از lte. ایرانسل استفاده کرده میخوام ببینم تو قیاس کدومشون بهتر هستند از لحاظ سرعت و تعرفه ها

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان کسی از lte. ایرانسل استفاده کرده میخوام ببینم تو قیاس کدومشون بهتر هستند از لحاظ سرعت و تعرفه ها
    میین نت از لحاظ تعرفه و پینگ و سرعت بهتره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •