ب این تستها
مسلما مبین نت مشکل پهنای باند اینترنت داره
چون اینترانت یاذشبکه داخلیشون خوبه اما اختلاف زیادی با سرور خارجی داره که این نشون میده پهنای باند خارجیشون کمتر از مقدار مورد نیاز شبکه هست و اگه فکری نکنند مسلما با مرور زمان بدتر هم میشه
ب این تستها
مسلما مبین نت مشکل پهنای باند اینترنت داره
چون اینترانت یاذشبکه داخلیشون خوبه اما اختلاف زیادی با سرور خارجی داره که این نشون میده پهنای باند خارجیشون کمتر از مقدار مورد نیاز شبکه هست و اگه فکری نکنند مسلما با مرور زمان بدتر هم میشه
اگر واضحتر بگی ممنون میشم
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
لطفا دوستانی که مشکل باز کردن اینستا و تلگرام و سایت های خارجی رو دارن کمی شفاف سازی کنن چون اگر با باز کردن اینا مشکل داشته باشه و فقط دانلودش خوب باشه هیچ ارزشی نداره![]()
مثلاً ر_س__یو_ر من این قابلیت رو داره که از طریق شبکه بشه کنترلش کرد. مثلاً روشنش کرد و کانال عوض کرد و هر کاری که روی ریموت میشه انجام داد روی اینم انجام داد. حالا مثلاً شما بیرون هستی و کارت طول کشیده و میخوای بزنی فلان برنامه رو برات ضبط کنه. حالا به شبکه خونه وصل نیستی که بتونی این کارو کنی! پس باید از قبل پورت فورواردینگ انجام داده بودی روی مودمت و آی پی و پورت ر_س__یو_ر روی مودم تنظیم کرده باشه بنابراین الآن با زدن آی پی اینترنت خونه و پورت ر_س__یو_ر ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) بهش وصل میشی حتی با گوشی! درست مثل اینکه توی شبکه داخلی هستی ولی خب تحت اینترنت.
نميدونم چطور توضيح بدم واقعاً آخه...!
ببين شما با قندشكن روى pc هيچ مشكلى نخواهى داشت چه داخلى چه خارجى!
ولى روى موبايل و تبلت و... خيلى بگير نگير داره! مخصوصاً توى اين يك هفته ى اخير! مثلاً اينستاگرام بعضى پست ها و استورى ها لود نميشه (فقط با قندشكن لود ميشه) يا توى تلگرام وقتى ميخوايد فيلم طولانى دانلود كنيد بايد وسطش چندبار قطع و وصل كنيد!
البته اين مشكلات روى موبايل كلاً با قندشكن حل ميشه(نميدونم چرا!!) ولى خوب من و بقيه ى دوستان هنوز قندشكنى براى موبايل پيدا نكرديم كه سرعتش به خوبىِ هات_اسپات_ش_يلد روى كامپيوتر باشه!
يعنى قطعاً روى موبايل و تبلت و كنسول بازى و أمثال اينها،شما نميتونى از نهايت سرعت استفاده كنى ولى با PC هيچ مشكلى نيست!
فكر كنم توضيحات كامل و روشن باشه ديگه
Sent from my iPhone using Tapatalk
آقا امروز متوجه شدم که مبین نت حجم شبانش داستان داره که تو سایت هیچ اطلاعی به من خریدار ندادن، اپراتوره میگه که حجم شبانه با توجه به حجم باقیمانده ی روزانه تعیین میشه، اینجوری نیست که ۱۰ گیگ روزانه بخری ۲۰ گیگ شبانه داشته باشی، بلکه هر چی از حجم روزانه استفاده کنی دوبرابرش از حجم شبانت کم میشه بدون اینکه حتی از حجم شبانت استفاده کرده باشی، مثلآ اگه امروز نه گیگ حجم روزانت مونده باشه حجم شبانت ۱۸ گیگه اما اگه مثلآ حجم روزانت بشه ۸ حجم شبانتم میشه ۱۶ گیگ مونده، این دیگه چه سیاستیه، چرا تو سایتشون همچین چیزی ننوشته بودن، تو سایت فقط نوشتن ده گیگ روزانه به علاوه ی ده گیگ شبانه، یعنی چی که بدون اینکه از حجم شبانت استفاده کنی ازش کم شه، اینکه خیلی مسخرست!
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Last edited by bzt; 18-05-2017 at 13:06.
دقیقا کلیه نکاتی که اشاره کردین درست هستش
با کامپیوتر بدون چیز پی ان حتی گوگل رو هم من باید چند بار رفرش کنم تا بالا بیاد!
من یه چند روز صبر میکنم اگه درست نشد 195 شکایت میکنم ببینم چی میشه
Last edited by behzadee; 18-05-2017 at 15:07.
یعنی بدون خرید ip static جواب میده؟
پس نه انتظار دارید یوتیوب رو رایگان کنند
مجانی بهتر از این نمیشه که اونم تبلیغ سایتهای مذخرفه
دوستان کسی از lte. ایرانسل استفاده کرده میخوام ببینم تو قیاس کدومشون بهتر هستند از لحاظ سرعت و تعرفه ها
میین نت از لحاظ تعرفه و پینگ و سرعت بهتره
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)