تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 73 از 121 اولاول ... 236369707172737475767783 ... آخرآخر
نمايش نتايج 721 به 730 از 1203

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیون LG UH850 2016

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2016

پيش فرض

سلام بر دوستان.بازم غیبت داشتم شرمنده.این آپلود سنتر ی که دوستمون معرفی کرد کار نمیکنه.اگر دوستان معرفی کنند من عکسهای ست خودمو آپ میکنم.
    در رابطه با مدل 2017 من زیاد خوشبین نیستم.مدل 8000 که معماری rgbw داره که برای کاربرایی مثل شما مناسب نیست. مدل sj8500 هم طبق گفته ی rtings شبیه uh8500 هست.از همین تیپ پنلها استفاده میکنه و مزایا و معایب خودشو داره.
    اما نکته ای که به نظر من میتونه صحت داشته باشه اینه که بسته به zone های مختلف ال جی از پنلهای سایتهای مختلف خودش استفاده میکنه.در نظر بگیرید تویوتا کمری تولید ژاپن و استرالیا و..... داریم.البته تویوتا هروقت باشه تویوتا هست اما با توجه به تجربه ی شخصیم مبتی بر باز کردن حداقل 50 مدل پنل و قبول این نکته که حتی داخل مغازه هم جابجایی پنل کار سخت و خطرناکیه،بنظر میرسه شرکتهای بزرگ تولید کننده تلویزیون چندین سایت تولید پنل در مناطق مختلف دارند.همین قضیه این احتمال و پررنگتر میکنه که پنلهای تولید شده مثلا برای فروش بخش خاورمیانه از کیفیت پایینتری برخوردار هستند.تصور کنین کیفیت باندهای پایونیر ویتنام با چین... هردو شرکت های زیرمجموعه اصلی پایونیر هستن اما معمولا کارهای سنگین و ساب های بزرگ به بخش ویتنامی سپرده میشد.یا همین l90 خودمون مدل ایرانخودرو ای با پارس خودرو ای هرکدوم داستانهای خاص خودشونو داره(نمونش کیفیت رنگ افتضاح ایرانخودرو که تقریبا روی سپر هر پژو و سمند ی میشه دید زود کچل میکنه).پس این مساله دور از واقعیت نیست و امکانش زیاده.حالا باید چیکار کرد؟
    اولین ایراد اینه که معمولا دوستانی که اطلاعات جامعی در این زمینه دارند نمیتونن دل بکنن از تمام امکانات تلویزیون های رده بالا.کسی که 3 تومن پول داره و نقاط ضعف و قوت مثلا مدلهای w800 uh850 ku7500 و.... میدونه نباید دنبال معجزه باشه و باید ببینه نیازمندیه اصلیش چیه و از یک تلویزون در درجه اول چی میخواد بعد با توجه به نیازش اقدام به خرید کنه.مثلا من 3d و توان صدای بالا اصلا برام مهم نبود.اما پردازنده خوب و تماشای فیلم در تاریکی برام مهم بود.مثل کسایی که بین پژو پارس و سمند و 405 کل کل میکنن فکر نکنید.پولتون میرسه برید oled بخرید راحت... نه؟ببینید چیو از دست بدید غمش خوردنی تره!!! همونو بخرید

2. 5 کاربر از elesaeid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه jabi7joon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    TehRan

پيش فرض

مثلا من 3d و توان صدای بالا اصلا برام مهم نبود.اما پردازنده خوب و تماشای فیلم در تاریکی برام مهم بود.
    سلام..مرصی..

خب منم دقیقا همینو می خوام.. سرعت و کیفیت تصویر..

انتخاب شما چی بوده؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2016

پيش فرض

58uf830
    .......

5. این کاربر از elesaeid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2017

پيش فرض

سلام بر دوستان.بازم غیبت داشتم شرمنده.این آپلود سنتر ی که دوستمون معرفی کرد کار نمیکنه.اگر دوستان معرفی کنند من عکسهای ست خودمو آپ میکنم.
    در رابطه با مدل 2017 من زیاد خوشبین نیستم.مدل 8000 که معماری rgbw داره که برای کاربرایی مثل شما مناسب نیست. مدل sj8500 هم طبق گفته ی rtings شبیه uh8500 هست.از همین تیپ پنلها استفاده میکنه و مزایا و معایب خودشو داره.
    اما نکته ای که به نظر من میتونه صحت داشته باشه اینه که بسته به zone های مختلف ال جی از پنلهای سایتهای مختلف خودش استفاده میکنه.در نظر بگیرید تویوتا کمری تولید ژاپن و استرالیا و..... داریم.البته تویوتا هروقت باشه تویوتا هست اما با توجه به تجربه ی شخصیم مبتی بر باز کردن حداقل 50 مدل پنل و قبول این نکته که حتی داخل مغازه هم جابجایی پنل کار سخت و خطرناکیه،بنظر میرسه شرکتهای بزرگ تولید کننده تلویزیون چندین سایت تولید پنل در مناطق مختلف دارند.همین قضیه این احتمال و پررنگتر میکنه که پنلهای تولید شده مثلا برای فروش بخش خاورمیانه از کیفیت پایینتری برخوردار هستند.تصور کنین کیفیت باندهای پایونیر ویتنام با چین... هردو شرکت های زیرمجموعه اصلی پایونیر هستن اما معمولا کارهای سنگین و ساب های بزرگ به بخش ویتنامی سپرده میشد.یا همین l90 خودمون مدل ایرانخودرو ای با پارس خودرو ای هرکدوم داستانهای خاص خودشونو داره(نمونش کیفیت رنگ افتضاح ایرانخودرو که تقریبا روی سپر هر پژو و سمند ی میشه دید زود کچل میکنه).پس این مساله دور از واقعیت نیست و امکانش زیاده.حالا باید چیکار کرد؟
    اولین ایراد اینه که معمولا دوستانی که اطلاعات جامعی در این زمینه دارند نمیتونن دل بکنن از تمام امکانات تلویزیون های رده بالا.کسی که 3 تومن پول داره و نقاط ضعف و قوت مثلا مدلهای w800 uh850 ku7500 و.... میدونه نباید دنبال معجزه باشه و باید ببینه نیازمندیه اصلیش چیه و از یک تلویزون در درجه اول چی میخواد بعد با توجه به نیازش اقدام به خرید کنه.مثلا من 3d و توان صدای بالا اصلا برام مهم نبود.اما پردازنده خوب و تماشای فیلم در تاریکی برام مهم بود.مثل کسایی که بین پژو پارس و سمند و 405 کل کل میکنن فکر نکنید.پولتون میرسه برید oled بخرید راحت... نه؟ببینید چیو از دست بدید غمش خوردنی تره!!! همونو بخرید
    سلام دوست عزیز .بازم ممنونم بابت مطلب خوب و مفیدات .سایت اپلود درسته
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اگر باز نشد آدرس سایت رو کپی کن. ممنونم بابت لطف ات و همکاری
    اگر بازم نشد تو تلگرام برام بفرست من از طرف شما به اشتراک میذارم
    SHANISANI@

Last edited by mahdisanishani; 20-04-2017 at 08:37.

داره خودمونی میشه alishabani1358's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام اگه از نرم افزار tapatalk استفاده کنید خودش سرور داره همون جا عکسها رو آپلود میکنه

Sent from my PRO 5 using Tapatalk

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

دوستان مشکل کثیفی پنل مختص به این مدل نمیشه من دیروز رفتم نمایشگاه الجی حتی مدل ۶۵۲۰۰ گلدیران هم خطوط عمودی روشن زمانی که روی دمو بود دیده میشد..البته برای امثال ما که به این ریزه کاریها دقت میکنیم قابل رویت بود.من خودم الان چند ساله از مانیتور ۲۰اینچ السیدی سامسونگ واسه کامپیوترم استفاده میکنم و خیلی ازش راضی بودم تا اینکه بعد از خوندن نظرات شما در مورد نشت نور کنجکاو شدم و تو تاریکی شب از یه صفحه کاملا مشکی با گوشیم عکس گرفتم و قشنگ توش کلی نشت نور داشتکه اگه بتونم اپلود میکنم.در کل میخوام اینو بگم باید وسواسیت رو کنار بذاریم تا از تماشای تلویزیون لذت ببریم وگرنه خودمونو هی اذییت میکنیم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2017

پيش فرض

سلام بر دوستان.بازم غیبت داشتم شرمنده.این آپلود سنتر ی که دوستمون معرفی کرد کار نمیکنه.
    دوست عزیز لطفا سختش نکن که در آپلود سنتر حتما آپلودش کنی که بعد از یک مدت هم پاکش میکنه
    از امکانات رایگان و مطمئن تر گوگل درایو و دراپ باکس استفاده کنی خیلی راحت تره.
    عکس ها را داخل یک فلدر و یا فایل زیپ شده قرار بده و آن فلدر یا فایل زیپ را با به صورت لینک مستقیم شر کن.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2017

پيش فرض

دوستان مشکل کثیفی پنل مختص به این مدل نمیشه من دیروز رفتم نمایشگاه الجی حتی مدل ۶۵۲۰۰ گلدیران هم خطوط عمودی روشن زمانی که روی دمو بود دیده میشد..البته برای امثال ما که به این ریزه کاریها دقت میکنیم قابل رویت بود.من خودم الان چند ساله از مانیتور ۲۰اینچ السیدی سامسونگ واسه کامپیوترم استفاده میکنم و خیلی ازش راضی بودم تا اینکه بعد از خوندن نظرات شما در مورد نشت نور کنجکاو شدم و تو تاریکی شب از یه صفحه کاملا مشکی با گوشیم عکس گرفتم و قشنگ توش کلی نشت نور داشتکه اگه بتونم اپلود میکنم.در کل میخوام اینو بگم باید وسواسیت رو کنار بذاریم تا از تماشای تلویزیون لذت ببریم وگرنه خودمونو هی اذییت میکنیم.
    تنها تلوزیونی که نشت نور نداره فقط OLED هستش، روی همین تلوزیون هم اگر local dim را خاموش کنید نشت نورش بهتر میشه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه jabi7joon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    TehRan

پيش فرض

انتخاب خود شما همین هست؟ چرا تو rtings انقدر اینو کوبیدن؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2016

پيش فرض

انتخاب خود شما همین هست؟ چرا تو rtings انقدر اینو کوبیدن؟
    من که چیزی در مورد این مدل و کوبیدن اون تو rtings ندیدم.لطفا لینکش رو بذار!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •