تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 73 از 858 اولاول ... 236369707172737475767783123173573 ... آخرآخر
نمايش نتايج 721 به 730 از 8575

نام تاپيک: TD-LTE Irancell / اینترنت ثابت نسل 4 ایرانسل

پروفشنال william's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض اخرین فربم ور استاندادر مودم z6000

[SIZE=2]بچه ها بالاخره بعد از مکاتبات اخرین ورژن فریم ور مودم 6000 برام ایمیل کردند. همین الان نصبش کردم. محیط و امکاناتش تغییرات و اضافات داشته یه نگاه سطحی انداختم هنوز کامل تستش نکردم. براتون اپلود کردم که شما هم نصب و استفاده کنید و به بینید مشکلاتش برطرف شده یا نه.

IDU-1.2.5-R15-Standard
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. 5 کاربر از william بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سیم کارت ۴جی میتونی بندازی
    اما جایی که پوشش تی دی نداشته باشی به ۴جی نمیتونی وصل بشی!
    پس یعنی این مودم های TDLTE فرکانس محدود به همون TD LTE دارن و نمیتونن به 4g که روی گوشی ها ارائه میشه سوییچ کنن

یعنی اگه آنتن TD LTE نباشه این مودم به شبکه 4g که روو گوشی ها هست سوییچ نمیکنه
    درسته ؟

تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

بچه ها بالاخره بعد از مکاتبات اخرین ورژن فریم ور مودم 6000 برام ایمیل کردند. همین الان نصبش کردم. محیط و امکاناتش تغییرات و اضافات داشته یه نگاه سطحی انداختم هنوز کامل تستش نکردم. براتون اپلود کردم که شما هم نصب و استفاده کنید و به بینید مشکلاتش برطرف شده یا نه.

IDU-1.2.5-R15-Standard
    کد:
    مودم کلا متحول شد. امکانات پیشرفته و خیلی خوب اضافه شده و جدا از این یه بسته فعال کردم یک ساعت، بدون اینکه حتی یک بار قطعی یا پرش داشته باشه وصل بود و کاملا استیبل.

5. این کاربر از william بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2016

پيش فرض

سوال اینه که ایا سرعت سیم کارت 4G معمولی سر این مودم به سرعت TDD میرسه یا نه ? من با سیم کارت معمولی سرعت دانلودم 1 مگ هست و با مودم 3 مگ به طور متوسط

داره خودمونی میشه Adrian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

بچه ها بالاخره بعد از مکاتبات اخرین ورژن فریم ور مودم 6000 برام ایمیل کردند. همین الان نصبش کردم. محیط و امکاناتش تغییرات و اضافات داشته یه نگاه سطحی انداختم هنوز کامل تستش نکردم. براتون اپلود کردم که شما هم نصب و استفاده کنید و به بینید مشکلاتش برطرف شده یا نه.

IDU-1.2.5-R15-Standard
    کد:
    دوست عزیز دم شما بسیار گرم. اگر امکان داره چند عکس هم از پنل جدید مودم آپلود بفرمایید. و یک سوال : آیا بعد از آپدیت به R15 میشه دوباره برگشت به همون R3 ؟

8. این کاربر از Adrian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

دوست عزیز دم شما بسیار گرم. اگر امکان داره چند عکس هم از پنل جدید مودم آپلود بفرمایید. و یک سوال : آیا بعد از آپدیت به R15 میشه دوباره برگشت به همون R3 ؟
    بله و امکان بک اپ گرفتن از تنظیمات هم اضافه شده. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by william; 27-12-2016 at 11:24.

10. این کاربر از william بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها m_amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

پس یعنی این مودم های TDLTE فرکانس محدود به همون TD LTE دارن و نمیتونن به 4g که روی گوشی ها ارائه میشه سوییچ کنن

یعنی اگه آنتن TD LTE نباشه این مودم به شبکه 4g که روو گوشی ها هست سوییچ نمیکنه
    درسته ؟
    نه نمیشه
    فرکانس اینا همون باند ۴۲ هست
    و به ۴جی معمولی وصل نمیشن اما با سیم کارت معمولی به دکل تی دی وصل میشن
    البته با سیم معمولی هم طی تستهایی که من کردم سرعت حدود ۱۰٪ اینطورا از سیم کارت تی دی کمتر هست وقتی به همون دکل هم وصل میشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه malavan.ehsan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    بندر انزلی

پيش فرض

سلام
    آخرین Frimware مودم DT-350 رو از کجا میشه گرفت؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Masoud 206-16v's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

آقا خواهشا ما رو هم دریابید این firmware مربوط به z6000 را شدیدا طالبیم

Sent from my iPhone using Tapatalk
    با سلام دوست عزیز وب سایت Baicells فریمور را فرستاد و میتونید از این آدرس دانلود کنید:
    For the Indoor UE, the newest version is IDU-1.2.5-R15 for AP firmware, and 23425 is for CP firmware.

1. AP firmware upgrade from the CPE's webUI, [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Reboot and then go to System--> Version Manager

2. Upgrade CP firmware.

I have attached the latest upgrade firmware for the Indoor units.
    ----------------------------------------------------------------------------------------
    دو تا فایل هستش و یکی R4 که استاندارد مودم است . دیگری R15 :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by Masoud 206-16v; 28-12-2016 at 09:34.

14. 5 کاربر از Masoud 206-16v بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Adrian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

با سلام دوست عزیز وب سایت Baicells فریمور را فرستاد و میتونید از این آدرس دانلود کنید:
    For the Indoor UE, the newest version is IDU-1.2.5-R15 for AP firmware, and 23425 is for CP firmware.
    ممنون از شما دوست گرامی فقط ما الان 3 تا Firmware داریم که یکیش رو دوستمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قرار دادند که ورژن استاندارد R15 هست و شما که دوتا ورژن دیگه قرار دادین R4 استاندارد و R15 برای CP.
    من هنوز نمیدونم تفاوت CP و AP در چی هست؟ و اصلا کدوم Firmware مناسبه؟ (لطفا راهنمایی کنید)
    در ضمن همین الان با اینکه مودم آپدیت شده به R15 که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کرده بودم ، دوباره آنتن مودم پرید و چراغ LTE داره چشمک میرنه که مجبور شدم سوئیچ کنم روی اینترنت قبلی خودم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •