تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 73 از 827 اولاول ... 236369707172737475767783123173573 ... آخرآخر
نمايش نتايج 721 به 730 از 8262

نام تاپيک: دنیای فوتبال

آخر فروم باز Friend's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پافشاري يووه براي خريد كاسانو
    ---------------------------------------
    باشگاه يوونتوس سرانجام موضع اصلي خود را براي خريد آنتونيو كاسانو مشخص نمود و اعلام کرد، آماده است تا يك معاوضه خوب را با رم ترتيب دهد.
    لوچانو موجي مدير يوونتوس هنوز هم نسبت به خريد كاساني ابراز بي علاقگي کرده و هر گونه مذاكره با مدير برنامه او را تكذيب مي كند، اما وب سايت يووه خبر داد باشگاه توريني قصد دارد با فرستادن فابريتزيو ميکولي به رم، كاسانو را به خدمت بگيرد و راه دوم امضاء قراردادي 4 ساله با كاسانو و ارائه دستمزدي 5/4 ميليون يورويي در هر فصل به وي است.
    با اين حال هنوز هم مديران 2 باشگاه هر گونه توافقي را تكذيب مي كنند و هم اين طور هرگونه مذاكره در اين رابطه را، اما فابيو كاپلو در مصاحبه با يكي از مجلات خانوادگي در ايتاليا فاش ساخت، آنتونيو كاسانو در نهايت تا ژانويه به يوونتوس ملحق مي شود

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پايان اردوي استقلال در تركيه
    ------------------------------------
    شاگردان قلعه نوعي عصر امروز سومين بازي تداركاتي خود را در برابر يك تيم تركيه اي برگزار مي‌كنند. به همين دليل آن‌ها صبح امروز تمرين نكردند و به استراحت پرداختند. استقلالي ها كه در هتل پاتاليا آنكارا اقامت دارند ، در اردوي 13 روزه خود به غير از سه بازي تداركاتي، در دو نوبت صبح و عصر تمرين كردند.

گفتني است، استقلالي ها پس از دو روز استراحت تمرينات خود را از روز پنجشنبه آغاز مي‌كنند.

استقلال در دو ديدار تداركاتي قبلي اش صاحب دو پيروزي شده بود

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فجر سپاسي خواهان تمديد قرارداد فرشيد طالبي
    -----------------------------------------------------------
    استقلال تهران و فولاد خوزستان كه به طور جدي خواهان جذب اين بازيکن بودند با جواب منفي فجري ها مواجه شدند. مسئولان فجر سپاسي دوست ندارند كه تحت هيچ شرايطي طالبي را از دست بدهند.

طالبي تا آذرماه سال جاري با فجر قرارداد دارد ولي مسئولان اين تيم در صدد تمديد قرارداد اين بازيكن هستند. آن‌ها پيشنهاد خود را هم ارائه داده اند اما فرشيد طالبي هنوز تصميم نهايي خود را نگرفته است

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

محسن بياتي نيا:
    پاس پر قدرتي خواهيد ديد
    ---------------------------------
    دوران بدنسازي به اتمام رسيده و كادر فني سعي دارد با برگزاري ديدارهاي دوستانه تيم را به شرايط مسابقه نزديك كند.

محسن بياتي نيا بازيكن تيم پاس ضمن بيان مطلب فوق گفت: تمرينات سبك تر شده و وارد مراحل تاكتيكي و هماهنگي شده ايم. اين مرحله از تمرينات براي تيم بسيار حساس است و بايد به خوبي آن را پشت سر بگذاريم و خودمان را براي ديدارهاي حساس ليگ قهرمانان و ليگ برتر مهيا كنيم.

وي در ادامه افزود: شرايط بسيار خوبي دارم و اين فصل با پيراهن پاس درخشش خوبي خواهم داشت. با اين تيم سه جام ليگ قهرمانان، ليگ برتر و جام حذفي را فتح خواهم كرد.

بياتي نيا در پايان گفت: پاس در اين فصل تيم بسيار پرقدرتي خواهد بود و هيچ حريفي توان مقابله با ما را نخواهد داشت.

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مهدي مهدوي كيا:مي شوم همان کيايي که همه مي خواهند
    كريمي ستاره بايرن مونيخ خواهد شد
    --------------------------------------------------------------------
    مهدي مهدوي كيا طي يكي دو ماه اخير روزهاي سختي را در هامبورگ سپري كرد. توماس دال بارها در مصاحبه هاي مختلف گفت كه مهدي را نمي خواهم و او مي‌تواند جدا شود اما مهدوي كيا به دور از اين مسائل فقط به فوتبال و انجام تمرينات منظم فكر كرد تا نظر سرمربي تيمش را تغيير دهد.

كيا با قرار گرفتن در يك شرايط بحراني آن قدر در تمرينات آماده نشان داد كه دال در نهايت مجبور شد از او استفاده كند. مهدي در حالي كه در هفته اول بوندسليگا يك دقيقه هم به بازي گرفته نشد در هفته دوم مقابل آرمينيا بيلفلد به ميدان آمد تا طلسم بازي نكردن هاي او شكسته شود.
    مهدوي كيا در شرايطي به بازي آمد كه دو تيم با نتيجه تساوي به كار خود ادامه مي دادند اما ورود محبوب ترين بازيكن هامبورگ شرايط را تغيير داد تا اين تيم در دقايق پاياني با زدن دو گل بيلفلد را شكست دهد. مهدوي كيا از دقيقه 68 به بازي آمد تا اين شانس را داشته باشد كه در هفته‌هاي آينده بيشتر از اين بازي كند.
    در خصوص بازي روز دوشنبه هامبورگ و آرمينيا بيلفلد و همچنين آخرين وضعيت مهدوي كيا گفتگويي را با اين بازيكن انجام داده است:
    • پس از مدت‌ها براي هامبورگ بازي كردي، اين براي تو راضي كننده است؟
    بله، من بسيار خوشحالم كه پس از مدت‌ها براي هامبورگ بازي كردم . توماس دال اين فرصت را داد تا در هفته دوم بوندسليگا دقايقي براي هامبورگ بازي كنم.
    • بازي چطور بود؟
    تا دقايق مياني نيمه دوم كار گره خورده بود و تيم ما علي رغم موقعيت هاي مناسبي كه داشت در گلزني ناكام مانده بود. از دقيقه 70 به بعد فشار را بيشتر كرديم و در ده دقيقه پاياني با زدن دو گل سه امتياز بازي را گرفتيم.
    • جالب اينجاست كه هامبورگ پس از ورود تو به بازي گل‌هاي پيروزي را به ثمر رساند.
    تعويض هاي دال براي هجومي تر كردن تيم بود و خوشبختانه نتيجه هم گرفتيم.
    • از عملكرد خودت راضي هستي؟
    مربيان بايد در اين خصوص نظر بدهند اما من فكر مي‌كنم كه براي شروع بد نبود. در مجموع راضي هستم اما در آينده بهتر از اين خواهم شد.
    • با توجه به شرايط موجود انتظار نمي رفت كه به اين زودي ها بازي كني، دال چرا تو را به زمين فرستاد؟
    من در طول هفته گذشته بسيار سرحال و با انگيزه تمرين كرده بودم و از لحاظ آمادگي بدني نيز در شرايط مطلوبي قرار داشتم. دال هم تصميم گرفت كه در برابر بيلفلد از من استفاده كند.
    • قبل از ورود به زمين دال با تو صحبت خاصي نكرد؟
    خير، فقط كمك مربي تيم با من حرف زد. او گفت كه ما به سه امتياز اين مسابقه احتياج داريم و تو بايد در كارهاي نفوذي به تيم كمك كني، من هم خوشحالم كه توانستم خواسته هاي كادر فني را در زمين پياده كنم.
    • مقابل بيلفلد وقتي به بازي آمدي ياروليم كماكان در جناح راست بازي كرد؟
    خير، با ورود من او به سمت چپ رفت تا از هر دو طرف به حريف فشار وارد كنيم.
    • توماس دال از عملكرد تو راضي بود؟
    بله، او بعد از بازي مصاحبه كرد و از عملكرد من رضايت داشت.
    • خودت فكر مي كردي كه براي هامبورگ بازي كني؟
    من خيلي خوب تمرين كرده بودم و از لحاظ روحي در شرايط بسيار مناسبي قرار داشتم. خيلي خوب شد كه پس از مدت‌ها شانس بازي كردن به من رسيد.
    • با توجه به اين شرايط اميدوار هستي كه در هفته‌هاي آينده بيشتر بازي كني؟
    من قبلا گفتم كه از اندك دقايق هم استفاده خواهم كرد، البته در اين ميان حرف آخر را دال مي‌زند و اگر او فرصت بازي كردن به من بدهد به طور حتم جايگاهم را در هامبورگ به دست آورده و به تركيب اصلي باز خواهم گشت.
    • يعني بايد منتظر درخشش مجدد تو باشيم؟
    بله، من دوباره تبديل مي شوم به همان مهدوي كيايي كه همه مي خواهند، مثل گذشته.
    • در طول يكي دو هفته اخير رفتار دال با تو چگونه بوده است؟
    ما مشكلي با يكديگر نداريم. من به عنوان يك بازيكن فقط وظيفه دارم كه تمرين كنم تا مربي هم در صورت صلاحديد از من استفاده كند.

• نشريات آلماني چه نمره اي به تو دادند؟
    هفته نامه اشپورت بيلد نمره سه (يعني خوب) به من داد، هفته نامه كيكر هم فردا چاپ مي‌شود.
    • دو بازي و شش امتياز. اين يك شروع خوب براي هامبورگ است، اين طور نيست؟
    بله، در طول 19 سال اخير اين بهترين شروع هامبورگ در بوندسليگا بود و اميدوارم كه تا آخر فصل همين روند را ادامه دهيم.
    • به نظر مي رسد كه هامبورگ نسبت به فصل گذشته قوي‌تر شده است؟
    بله، از لحاظ تاكتيكي تيم ما پيشرفت قابل ملاحظه اي داشته و خط دفاعي و دروازه بان ما شش، هفت بازي است كه بدون نقص عمل مي‌كنند.
    • فكر مي‌كني امسال نتايج بهتري به دست مي آوريد؟
    تمام تلاش ما اين است كه با كسب حداكثر امتيازات بتوانيم به طور مستقيم به ليگ قهرمانان اروپا راه پيدا كنيم.
    • بازي برگشت با والنسيا در جام اينترتوتو چه روزي است؟
    سه‌شنبه هفته آينده يك بازي سخت در اسپانيا خواهيم داشت، البته برد يك بر صفر در آلمان شرايط را تا حدودي بهتر كرده و ما حتي در صورت كسب يك تساوي هم مي‌توانيم به جام يوفا راه پيدا كنيم.
    • قبل از بازي با والنسيا در بوندسليگا بازي خواهيد داشت؟
    خير، روز شنبه بايد در چارچوب رقابت هاي جام حذفي به مصاف تيم دسته سومي اشتوتگارت كيكرز برويم.
    • تمرينات هامبورگ امروز تعطيل بود؟
    بله، دال به بازيكنان استراحت داد و تمرينات از فردا پيگيري مي‌شود.
    • گل علي كريمي به لوركوزن را ديدي؟
    بله، از گلزني علي خيلي خوشحال شدم و پس از بازي به او تبريك گفتم. كريمي تازه در اول راه قرار دارد و مطمئن باشيد كه در هفته‌هاي آينده بهتر از اين كار خواهد كرد.
    • عده اي معتقدند كه بعضي از هافبک هاي بايرن به دليل مصدوميت غايب هستند و بازگشت آن‌ها كريمي را نيمكت نشين خواهد كرد. نظر تو چيست؟
    من از روز اول هم گفتم كه كريمي پتانسيل بالايي دارد. مطمئن باشيد كه او يكي از ستاره هاي بايرن خواهد شد، او در برابر لوركوزن ثابت كرد كه مي‌تواند پيش‌بيني ها را برهم بريزد.
    • درخصوص بازي تيم ملي مقابل ژاپن صحبت كن.
    خوشبختانه صعود ايران قطعي است و اين بازي حساسيت چنداني ندارد. البته ژاپني ها براي سرگروه شدن و انتقام شكست دور رفت براي برد به ميدان مي‌آيند اما ملي پوشان كشورمان به اين سادگي تسليم نخواهند شد.
    • زيكو در اين بازي از لژيونرهاي ژاپن استفاده نخواهد كرد اما برانكو از زندي، رحمان رضايي و نويدكيا خواسته كه به اردوي تيم ملي ملحق شوند. بهتر نبود كه ما هم با بازيكنان جوان و ذخيره خود بازي مي كرديم؟
    اين نظر سرمربي تيم است و من نمي توانم حرفي بزنم، اما در ليگ ايران بازيكنان مستعدي وجود دارد كه مي توانند مقابل ژاپن هنرنمايي كنند

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پژمان نوري غايب تمرين صبح پرسپوليس
    ------------------------------------------------
    تمرينات پرسپوليس در غياب علي پروين با حضور ساير مربيان پرسپوليس در زمين گلف مجموعه ورزشي انقلاب تهران برگزار شد.
    در اين تمرين كه نود دقيقه به طول انجاميد بازيكنان به دويدن و انجام كارهاي بدني پرداختند .غايب بزرگ تمرينات نوبت صبح پژمان نوري بود كه در تمرين چند روز گذشته پرسپوليس حضوري ثابت داشت.
    جدا از اين بازيكن تمامي بازيكنان پرسپوليس در تمرينات نوبت صبح حضور داشتند.
    بازيكنان پرسپوليس عصر امروز راس ساعت 30/17 در ورزشگاه كارگران به تمرينات تاكتيكي مي پردازند و عصر فردا در ديداري تداركاتي به مصاف نفت تهران خواهند رفت

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

برنامه اردوي فولاد در آلمان
    ----------------------------------
    راس ساعت سه بامداد سه‌شنبه هفته جاري عازم آلمان خواهيم شد در اين رابطه طبق برنامه از پيش تعيين شده در نظر داريم سه ديدار دوستانه را برابر تيم‌هاي آلماني برگزار كنيم اين سه ديدار در تاريخ 26، 29 مردادماه و اول شهريور برگزار خواهد شد كه اولين ديدار آن را در برابر تيم آماتور هامبورگ انجام خواهيم داد.
    وي در ادامه افزود: طي اردوي آلمان 13 جلسه تمرين فشرده تاكتيكي را مد نظر داريم تا به اهداف از پيش تعيين شده دست يابيم. تيم فولاد با 25 بازيكن و چند همراه عازم آلمان خواهد شد و در تاريخ سوم شهريورماه به ايران باز مي‌گردد

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پس از بازگشت از كيش؛
    دو اردوي تداركاتي ديگر در دستور كار ملوان
    ---------------------------------------------------
    كاروان ملوان پس از پايان اين رقابتها به انزلي باز مي‌گردد و پس از استراحتي كوتاه به قزوين سفر كرده تا در تورنمنت چهار جانبه قزوين شركت كند.
    ملواني ها پس از اين تورنمنت در تورنمنت ديگري كه در اردبيل و با نام جام علي دائي برگزار مي‌شود حضور خواهند يافت.
    كادر فني ملوان در نظر دارد با حضور فعال در اين تورنمنت ها بازيكنان جوان و كم تجربه خود را براي شركت در پنجمين دوره ليگ برتر به شرايط ايده آل برساند.

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تغيير عقيده پس از 48 ساعت
    مظلومي: در نفت آبادان مي مانم!
    -----------------------------------------
    جمعه گذشته پرويز مظلومي سرمربي نفت آبادان اعلام كرد كه بنا به دلايل مشخص ادامه فعاليتش را با اين تيم قطع خواهد كرد. مظلومي برنامه هايش را نيز براي فصل جديد به مسئولان باشگاه تحويل داده است.

پرويز مظلومي گفت: طي يك ماه گذشته فشارهاي روحي زيادي را متحمل شديم و به خاطر همين مسائل گفتم احتمالا از نفت آبادان جدا مي شوم، اما الان كه فكر مي‌كنم مي بينم من به مردم آبادان و مسئولان باشگاه تعهد دارم، آن‌ها هميشه مرا حمايت كرده‌اند و هيچ وقت هم مشكلي نداشته ام پس دليلي ندارد كه از جمع آن‌ها جدا شوم.
    وي در پايان گفت: با اين كه هيچ قراردادي را امضا نكرده ام اما به خاطر تعهد اخلاقي و عشقي كه به مردم آبادان دارم مي مانم و تمام تلاشم را هم براي صعود تيم به ليگ برتر انجام مي دهم.

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

عذرخواهي سليماني از پروين
    ------------------------------------
    ميثم سليماني كه پيش از اين مذاكراتي را با علي پروين براي حضور در تيم پرسپوليس انجام داده بود، عاقبت با اصرار مسئولان فولاد قرارداد خود را براي سه فصل ديگر با اين تيم تمديد كرد، مسئله اي كه باعث ناراحتي مدير فني پرسپوليس شد.
    برهمين اساس روز گذشته سليماني با تماسي كه با علي پروين داشت رسما از وي به خاطر عدم قرارداد با پرسپوليس عذرخواهي كرد.
    ميثم سليماني با قراردادي كه چندي پيش با فولاد به ثبت رساند تا آذر 87 در اين تيم ماندگار شد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •