باید توی رزولوشن 1440*900 بزاری این مانیتور توی رزولوشن های دیگه خیلی خوب تصویر نمیده.
باید توی رزولوشن 1440*900 بزاری این مانیتور توی رزولوشن های دیگه خیلی خوب تصویر نمیده.
بله وروردی آنالوگ داره ولی مدلهایی که از شنبه به بازاز امده وروردی dvi هم داره
آقا برای تست مانیتور برنامه یا راهی می شناسید که نشان بده چند تا پیکسل سوخته
برای این مادربرد GIGA ga-7vkml با کارت savage میشه کاری کرد که رزولوشن 900*1440 داشته باشه
به نظر میاد w1952s انتخاب مناسبی نیست با اینکه می گفتند پنل های مانیتورهای 1931 و 1932از نوع c و بی کیفیتند ولی انتخاب مناسب تری هستند
مشکل حل شد....
مرسی
Last edited by Šepehr; 03-09-2008 at 18:27.
سلام!
من بتازگي يه مانيتور BW1932 وايد سامسونگ خريدم
ولي تصويرو كشيده نشون ميده(رزلوشنش از 1152x864 بالاتر نميره) و همچنين تصويرش روشن تر از معموله
اين نكته رو بگم كه كارت گرافيكم قديميه
به نظر شما با تغيير كارت گرافيك مشكلم حل ميشه يا نه؟
ممنون
خوب خود شما می فرمایید Wide یعنی اینکه باید کشیده نشون بده
روشنی تصویر هم از قسمت تنظیمات کارت گرافیکی از Display قابل تنظیمه و صد البته از پانل جلویی مانیتور
ممنون از جوابتون ولي...
درسته وايده ولي فكر نكنم استانداردش اين طور باشه كه كشيده نشون بده(تا اونجايي كه مي دونم سايز اصلي اين مانيتور 1440 در 964 يا يه همچين چيزيه) ضمن اين كه از قسمت تنظيمات مانيتور و توي Display هم نميشه بدلخواه تنظيم كرد (احتمالا" بدليل عدم همخواني اين مانيتور با كارت گرافيك)
لطفا به این آدرس برید
Display Prperties
تب Setting
دکمه Advanced
حالا ببینید آیا کارت گرافیک شما رو با مدل میشناسه یا نه مثل شکل زیر
اگه هم نشه خوب از تنظیمات خود مانیتور (منظورم همون پانل جلویی) استفاده کنید
در مورد رزلوشن هم باید روی 1440 در 900 ویا 1680 در 1050 تنظیم بشه
اگه هم نداره کارت گرافیکی ساپورت نمیکنه!!!(البته در این مورد آخرین درایور کارت گرافیک رو هم امتحان بفرمایید)
یه سوال:
اگه سیستم برای چند ساعت روشن باشه ولی در این مدت من مانیتور رو خاموش کنم، مشکلی برای مانیتور پیش نمیاد؟
منم كه همينو گفتم
كارت گرافيكم رو در اين قسمت نشون نميده و اينقدر قديمي هم هست كه درايورش براي xp موجود نيست
بنابراين به اين نتيجه ميرسيم كه يه كارت گرافيك درست درمون مشكلو حل مي كنه
ممنون![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)