این ارورا وقتی میاد که معمولا دیسک بازی قابل خوندن نباشه.بعضی موارد که از اینترنت دانلود میشه میشه با گزینه repair رفعش کرد.
این ارورا وقتی میاد که معمولا دیسک بازی قابل خوندن نباشه.بعضی موارد که از اینترنت دانلود میشه میشه با گزینه repair رفعش کرد.
داداش اوکی شد دمت گرم...
دوستان کسی جای سیو های بازی رو میدونه ؟
من از document کل پوشه rockstar رو برداشتم الان ک دوباره بازی رو نصب کردم میریزم اونجا باز از اول بازی رو میاره ...
ممنون میشم راهنمایی کنین
سلام دوستان.من بازی رو گرفتم.15 تا دی وی دی که کرک تری دی ام هست.دو تا کرک داره با دوتا اپدیت.انتی ویروس رو خاموش کردم ولی فایروال و نه.بعد که نصب تموم شد دوتا فایل اپدیت بازی رو داخل پوشه ی بازی کپی کردم.یعنی شد سه تا پوشه به اسم اپدیت.بعد کرک ها کپی کردم.موقعی که میخوام بازی رو از play gta اجرا کنم این ارور رو میده:
game executable path not found.please reinstall the game.
چیکار کنم؟لطفا راهنمایی کنین
سلام دوستان من رفتم پست اول خوندم کلا هنگ کردم
لطفا یکی به من بگه کدوم ورژن و کدوم کرک و DLC , فلان رو نصب کنم
بی دردسر ترین باشه فقط حجم مهم نیست.ادا مدا نداشته باشه فقط
سپاس فراوان از شما
سلام. دوست عزیز! شما باید بعد از این که کرک رو کپی کردید، با فایل Launcher.Exe بازی رو اجرا کنید.
سلام. بهترین نسخه، نسخه ی 3DM با آپدیت 1 و کرک نسخه ی 4 هستش که آپدیت 1 خودش همراه بازی نصب میشه و نیازی به نصب جداگونه ی اون نیست!
نسخه 3dm مشکل داره جلوتر که برید که مرحله هست که به هیچ عنوان ازش رد نمیشه.ریلودو استفاده کتنید.
سلام!
از اون طریق که شما گفتید رفتم ولی وقتی روی لانچر میزنم چیزی اجرا نمیشه.با adminastrator هم اجرا نشد.
gta v luncher هم وقتی اجرا میکنم سه گزینه میاد پایین که نوشته open link retry cancel که اینم جواب نگرفتم.موقع نصب هم کامپیوتر به اینترنت هم دسترسی نداشت علاوه بر اینکه انتی ویروس هم خاموش بود.انتی ویروس هم avesta هست
تاریخه سیستمو بیار 14 اپریل 2015
این کارو هم کردم بازم همون فایل ها رو امتحان کردم مثل قبل هست.
ممکن نیست یه فایل به دلیل روشن بودن فایروال از دست رفته باشه؟چون ایکن خوده بازی تو دسکتاپ هچ عکسی نداره.فقط زیرش اسم بازی رو نوشته![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)