تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 73 از 108 اولاول ... 236369707172737475767783 ... آخرآخر
نمايش نتايج 721 به 730 از 1080

نام تاپيک: « میزگرد آقایان »

آخر فروم باز 1376MAXIMUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

من حاضر بودم 10 شب عروسی میگرفتم ولی یه شب حنابندون نداشتم چون خیلی خیلی ضایس .باید جوراباتو بکنی و جلو اون همه زن و دختر با پای حنا زده سوار کول یه بدبختی بشی و اسب سواری کنی و همه هم بهت بخندن .هنوز مراسم حنابندون وجود داره یا حذف شده ؟
    فکر نکنم هنوز باشه حداقل من ندیدم بگیرن جدیدا فکر کنم دیگه اختیاریه ولی یکیو یادمه که گرفتن براش ولی خوب بچه بودم اون قدر که اصلا نمیدونستم عروسی که میگیرن اصلا حالا یعنی چی و .... وقتی حنا بندون بود اصلا تعجب کرده بودم اینا چیه میگفتم با خودم اینا چیکار میکنن و ... با بچه های هم سنم بودم همش قاطی بقیه نبودیم
    من کلا از خیلی رسم ها خوشم نمیاد چه جدید چه قدیمی مثلا مراسم عقد یه بار عروسی یه بار نمیدونم حنا بندون پاتختی(هنوزم نمیدونم چیه دقیقا همونه که میزن خونه عروس و دوماد و بهشون کادو میدن؟) نمیدونم ۱۱۰۰ تا مراسم دیگه بابا مگه چیکار کرده ازدواج کرده طرف اتم که نشکافته کار خارق العاده ای هم نکرده به تاریخ وجود حیات وجود داشته والا همچین بریز بپاش داره که ادم نمیدونه الان این همه پول از کجا باید بیاد به خدا سلبریتی ها و پولدار های جهانم این قدر خرج نمیکنن یه ازدواج اگر تموم این این کار ها رو بخواهن انجام بدن فکر کنم حقوق۲-۳ سال یه کار مند دولتی میشه یه چیزی حدود ۷۰-۶۰ ملیون یعنی یه ماشین خیلی خوب والا به خدا دوتا سمند میشه تقریبا(خوب نسبت به ایران نه جهان و کشور های اروپایی)

2. 3 کاربر از 1376MAXIMUM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال استاد شیفو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

بحث ازدواج افتاد

دوستان ما هم چند وقت ماه دیگه نوبتمونه ...اصلا هم رقص بلد نیستم ...

خیلی ضایع هست عروسی باشه و وقتی با الجبار کشیدنتون وسط نتونی برقصی شدیدا ضایع و تابلو هست ..

دوستان ودیویی از رقص فارسی دارید از هر سایت ..زود نگید ممد خردادیان ...

میخوام خودمونی باشه و نه حرفه ای فقط مخصوص داماد ....کمممممممممک
    کمکککککک

والا خودم هم راضی هستم کل هزینه عروس رو متحمل بشم اما عروسی نگیرم و با یه ماه عسل ساده قالشو بکنم بره

90 % ترسم از ازدواج همین بوده و هست .

داره خودمونی میشه lifealley's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

من حاضر بودم 10 شب عروسی میگرفتم ولی یه شب حنابندون نداشتم چون خیلی خیلی ضایس .باید جوراباتو بکنی و جلو اون همه زن و دختر با پای حنا زده سوار کول یه بدبختی بشی و اسب سواری کنی و همه هم بهت بخندن .هنوز مراسم حنابندون وجود داره یا حذف شده ؟
    انشااله که Shift + Delete شده باشه

5. 2 کاربر از lifealley بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ahwazp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

راستش من 5 سالی هست که عروسی نمیرم واسه همین خبر ندارم الان وضعیت چه جوره ولی شماها هم خیلی مطمئن نباشید که حنابندان حذف شده چون اصولا فقط فامیلای نزدیک جمعا و همه رو دعوت نمیکنن .پس احتمالا باید هنوز باشه .من تا زمانی که حذف نشه ازدواج نمیکنم چون از این جور مراسم سنتی به شدت بیزارم .متاسفانه اگر هم نخای بگیری خانواده عروس راضی نمیشن و فکر میکنن اگر حنابندان نگیری جزو سطوح پایین جامعه هستی .از نظر من مراسم عقد بهتره تو محضر باشه و عروسی هم توی تالار .باقی مراسم همش بریز و بپاش اضافه هست و برای خودم که حاضر نیستم همچین کاری کنم .

7. این کاربر از ahwazp30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

راستش من 5 سالی هست که عروسی نمیرم واسه همین خبر ندارم الان وضعیت چه جوره ولی شماها هم خیلی مطمئن نباشید که حنابندان حذف شده چون اصولا فقط فامیلای نزدیک جمعا و همه رو دعوت نمیکنن .پس احتمالا باید هنوز باشه .من تا زمانی که حذف نشه ازدواج نمیکنم چون از این جور مراسم سنتی به شدت بیزارم .متاسفانه اگر هم نخای بگیری خانواده عروس راضی نمیشن و فکر میکنن اگر حنابندان نگیری جزو سطوح پایین جامعه هستی .از نظر من مراسم عقد بهتره تو محضر باشه و عروسی هم توی تالار .باقی مراسم همش بریز و بپاش اضافه هست و برای خودم که حاضر نیستم همچین کاری کنم .
    خوب حالا اگه نظر منو بخوای میگم که فقط همون مراسم عقد تو محضر خوبه که باشه.
    عروسی هم نمیخواد بگیری. پولشو بده به عروس یا همشو واسه عروس طلا جواهر بگیر . حرفهای فکو فامیل رو هم بیخیال یه مدت که بگذره یادشون میره . راه حل خوبیه واسه خجالتیها. حالا اگه بعدش هم یه مهمونی بدین بد نیست که از دل فکو فامیل در بیاد
    خلاصه این شرایط منه واسه ازدواج . گرچه فکر نمیکنم این شرایط رو کسی قبول کنه تو این دوره زمونه که همه عقلشون به چشمشونه.
    من نمیفهمم چرا دخترها این قدر از مراسم عروسی خوششون میاد. خدا وکیلی تو این مورد اصلا درکشون نمیکنم.

9. این کاربر از lifealley بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه befermatooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

مراسم حنا بندان کماکان برگذار میشه

همین سنت ها هست که این چیزا رو زیبا میکنه .

من خودم بشخصه از 2 چیز زندگی مشترک می ترسیدم و استرش شدید داشتم :

1 : مراسم خاستگاری : همیشه قصد داشتم مجرد بمونم چون از بس خجالت می کشیدم که نگو و نپرس اما جالبه بدونید من 3 بار رفتم خاستگاری تا موفقت کنن

البته اصلا صحبت نمیکردم و از استرس فقط دستشویی ام می گرفت

2 : ورود به تالار و دست دادن به همه ! : همیشه با خودم می گفتم من وقتی وارد تالار میشم باید به همه دست بدم و احوال پرسی کنم یا فقط همون اشاره کافیه

یادمه وقتی رفتم داخل تالار و دیدم نگاه 600 تا مرد همه به سمت منه ، دلم میخواستم فرار کنم اما رفتم جلو و با چند نفر احوال پرسی کردم و بعدش هم فقط میگفتم خوش اومدین خوش اومدین

باشد که عاقبت بخیر شویم

11. 5 کاربر از befermatooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال استاد شیفو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

1 : مراسم خاستگاری : همیشه قصد داشتم مجرد بمونم چون از بس خجالت می کشیدم که نگو و نپرس اما جالبه بدونید من 3 بار رفتم خاستگاری تا موفقت کنن

2 : ورود به تالار و دست دادن به همه ! : همیشه با خودم می گفتم من وقتی وارد تالار میشم باید به همه دست بدم و احوال پرسی کنم یا فقط همون اشاره کافیه

یادمه وقتی رفتم داخل تالار و دیدم نگاه 600 تا مرد همه به سمت منه ، دلم میخواستم فرار کنم اما رفتم جلو و با چند نفر احوال پرسی کردم و بعدش هم فقط میگفتم خوش اومدین خوش اومدین

باشد که عاقبت بخیر شویم
    سلام

مراسم ما هم داخل تالار هست . وقتی مهمونات حدود 200 نفر باشند باید با همه دست بدی یا /..اصلا باید چی کار کنی ؟

13. 2 کاربر از استاد شیفو بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

سلام

مراسم ما هم داخل تالار هست . وقتی مهمونات حدود 200 نفر باشند باید با همه دست بدی یا /..اصلا باید چی کار کنی ؟
    با حرکات موزون از وسطشون رد شو.
    Break مایکل جکسونی فراموش نشه .

15. این کاربر از lifealley بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه befermatooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام

خودم بشخصه برا مراسم خودم میخواستم احساسی تصمیم بگیریم و با همه روبروسی کنم چون فکر میکردم بی احترامیه

اما از همه اونهایی که قبلا ازدواج کردن پرسیدم گفتند فقط با اقوام درجه 1 روبوسی . احوالپرسی گرم کن اما با بقیه فقط در حد گفتن خوش اومدین و ... !

خودت فکر کن با 200 نفر دست بدی و احوال پرسی کنی ! دیگه حالی واسه آدم نمی مونه

17. 2 کاربر از befermatooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه seedbaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

باشد که عاقبت بخیر شویم

آره تایید میشه،" همین سنت ها هست که این چیزا رو زیبا میکنه ." وگرنه بهترین حالت دیگه ماه عسل رفتنه !!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •