اون فری ترنسفر چطوری؟
داداش اگه امکانش هست ترکیبتو هم بزار
یا قرارداد بازیکن تموم شده یا تیمش دیگه نیازی بش نداره
دیتابیس LFCMarshall رو ریختم و بنا بر آخرین نقل و انتقالات بعضی از بازیکن ها مثل گورکوف آزادن![]()
ترکیب اصلیم ۴-۱-۴-۱ هست روم رو هم با این ترکیب ترکوندم
ترکیب تدافعی هم ۴--۴-۱-۱ هست سعی کردم تمرکزم روی میانه تدافعی باشه
ترکیب سوم هم ۴-۲-۳-۱ هست که اصلا ازش استفاده نکردم
اولی رونی توی نوک بعد با فنپرسی جاشو عوض میکنم وینگهام والنسیا و اندنان بازیسازام ماتا و... ممکنه تغیرش بدم ولی ماتا خوب کار کرده و فللچر رو گذاشتم دفاع میانه بهش گفتم هرکی میاد بزنه![]()
مالک گفته باید جون گرایی کنم و اینکه میخواد تیم تهاجمی باشه و اینکه به لیگ قهرمانان راه پیدا کنه گفته وضع قراردادته بعد نیم فصل نهایی میشه
چون مثل شما خبره نیستم از پایین شروع نکردم همیشه با منچستر بازی کردم خب دیگه دوسش دارم
داداش من هم چندان خبره نیستم مثلا همین الان هم چند بار با تیمهای مختلف شروع کردم و ولش کردم تا بلاخره فعلا بین همش اورتون خوب بود البته از سال 2008 دارم پشت سر هم فوتبال منیجر بازی میکنم و با تجربه شدم
2014 هم بعد از جستجوی زیاد آخرش با استوک شروع کردم و فصل اول با تاکتیک فوق هجومی 4-2-4 تونستم هفته آخر تیم رو ششم کنم و فصل بعد هم قهرمان لیگ اروپا و تو لیگ هشتم شدم بعد هم به دلیل گرفتاری و با وجود اینکه تیم خوبی بسته بودم و میخواستم سهمیه لیگ قهرمانان بگیرم دیگه ادامش ندادم![]()
خیلی جالبه این تاپیک مون همیشه بالاست
بقیه بازیهای که هرسال نسخه جدید میدن و کلی طرفدار دارن اینطوری نیستن ولی ما فقط چندنفریم کمتر از انگشتای دو دست شاید...
یه بازی فوق العاده جذاب با نیوکاسل
کلا این بازی تیم خوب نبود ولی از جنگندگی تیم خوشم اومد نکته دیگه اینکه بلاخره بعد از 10 هفته تو لیگ باختم در حالی که الان هفته 15ه البته تو این 10 هفته کلا بازی های آسونی داشتم که اونا رو یا بردم یا مساوی کردم و با من سیتی هم تو گودیسون پارک مساوی شد و تو یه بازی خوب آرسنال رو باز هم تو گودیسون پارک بردم کلا تیم تو زمین خودی یه تیم دیگه میشه
![]()
اینم سیستم بازیم
البته این ترکیب ثابتم نیست و به علت مصدومیت بازیکن ها مجبور شدوم چند تا از ذخیره ها رو بذارم
![]()
من با آپدیت مارشال یه سیو جدید با میدلزبرو شروع کردم و فعلا دارم فصل نقل و انتقالات رو میگذرونم، این لوکاس رومرو و آداما ترائوره که خریدم رو شک نکنید فصل دیگه بعد از صعود روی هم بیشتر از هفتاد میلیون میفروشم به تیم های پولداری مثل سیتی و موناکو و .... و با پول فروششون میتونم یه تیم خوب ببندم. البته اینا در حالت عادی به تیم نمیومدن و با کلی وعده وعید و واسطه گری و چرب کردن سبیل مدیر برنامه هاشون حاضر به بستن قرارداد شدن. ماه آگوست که تموم بشه از تمرینات و نتایج و غیره عکس میذارم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)