چرا تکراری؟
دوستان هیچ کس نمیدونه چرا من هر چی برنامه ساین میکنم رو گوشی نصب نمیشه؟
حتی تنضیمات app manager را روی sign only قرار میدم.گوشی 3250
سلام
یه برنامه برای گذاشتن قفل روی Inbox می خواستم برای n91
سلام
من این برنامه رو خیلی نیاز دارم ولی متاسفانه کرکش ارور میدهچکار کنم؟
فلش اس ام اس : وقتی اس ام اس رو میفرستی روی گوشی طرف به محض اینکه دریافت میشه متن اس ام اس نمایش داده میشه بر خلاف اس ام اس معمولی . و دیگه اینکه اس ام اس در گوشی طرف مقابل در اینباکس سیو نمیشه مگه اینکه طرف خودش قبل از بستن اس ام اس گزینه ی سیو رو انتخاب کنه و اونو سیو کنه .
xplore : یه فایل منیجیر هست که میشه از طریق اون به درایو های مختلف گوشیت دسترسی پیدا میکنی و ...
ogg : یه نوع پسوند صوتی هست مثل سایر پسوندهای دیگه که بیشتر در برنامه های مالتی مدیا و ساخت اونها به کار میره
باید برنامه رو ساین کنید حتما
آقای نوشابه لطفا پستهایی که مربوط به شماست جواب بدین من هفته پیش s/n mobile web camera رو خواستم ولی هنوز جواب ندادین.
سلام ..
مشکل این دوستمون مشکل منم بود که اینطوری حل شد !
من فکر می کردم فقط خود برنامه رو باید ساین کنم و کرکش نیاز به ساین کردن نداره ! در صورتی که کرک
نیز باید ساین بشه ..
اینو گفتم که اگه ایشون هم اشتباه منو می کردن مشکلشون حل شه
هر دو ساین کردمولی بازم ایراد میکیره و موقع نصب کرک میگه که certificate ی که درست کرده بودم از طریق اون سایته و ....باقی ماجرا ....., expire هستش ممکنه در مراحل ایجاد فایل cer. دچار اشتباه شده باشم؟
مراحلشو میشه یکی کامل توضیح بده؟اون فایل cer رو که از سایت دانلود کردم نوشته بود تا تاریخ 13/10/2007 اجازه داره. ؟؟!!!ممکنه چون قبلا این برنامه رو بدون ساین کردن نصب کرده بودم , برنامه سریال گوشی رو یه جایی تو ریجستری گوشی حفظ کرده باشه ( بعد از uninstall کردنش )و اجازه ی نصب مجدد اون رو نده؟
در ضمن گوشیم e50 هستش.شاید برنامه با فرمور گوشی مشکل داره؟چون من answering machine رو که نصب کرده بودم صدای greeting رو پخش نمیکرد و تو سایت danya که سرچ کردم فهمیدم که برنامه با بعضی فرمور ها این مشکل و داره.میگم شاید اینم اینجوری باشه؟
Last edited by Dr.B.M; 13-04-2007 at 17:02.
راه حل خیلی سادس شما فقط قبل از نصب برنامه زمان گوشی رو 1 روز ببر جلو!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)