اگه این نامحدودم بر دارن که اینترنت ذغالی و دوزاری اینا مفت هم نمی ارزه! هرچند متوجه لزوم اینترنت بین افراد جامعه هست برای همینه که سوءاستفاده میکنن و عرضه رو هر روز تنگ تر میکنن...
اگه این نامحدودم بر دارن که اینترنت ذغالی و دوزاری اینا مفت هم نمی ارزه! هرچند متوجه لزوم اینترنت بین افراد جامعه هست برای همینه که سوءاستفاده میکنن و عرضه رو هر روز تنگ تر میکنن...
سلام. یک سوال در مورد 128 اکو شاتل داشتم . سرعتش رو روی چند می بندند و اینکه شبانه اش به چه صورتی هست . ممنون .
سرعت رو روی ۲مگ میبندن،دانلود شبانه نداره و در صورت تمایل میتونید ماهی ۳۵۰۰بخرید
Sent from my Lenovo A3000-H using Tapatalk
آخه 128 شد سرعت وقت خودتون پشت نت هدر میدید وقت طلاست سرعت بالاتر بهتر
سلام
1- دوستان این متنی که تو سایت شاتل زده یعنی چی منظور از تخفیف 50 درصد یعنی چی؟ یعنی شبانه رایگان هست یا نه؟؟
هزینه استقاده از خدمات ترافیک تشویقی شبانه با تخفیف ۵۰ درصدی برای سرویسهای Eco128، Eco256، Eco512، ماهانه معادل ۳،۵۰۰ تومان است که در صورت تمایل مشتری به استفاده از این خدمات، به تعرفه قیمت این سرویس ها افزوده خواهد شد.
2- شاتل 512 به کاربران خانگی میده یا باید کارت دانشجویی داشته باشی؟؟؟
من از پارس میخوام کوچ کنم بیام شاتل
Last edited by Arsenal2012; 18-11-2014 at 14:35.
بسته شبانه تشویقی یعنی مبلغی رو میدید بابت شبانه رایگان که شبها براتون رایگان حساب بشه در غیر اینصورت رایگان نیست و شبها حجمتون کم میشه
سقف دانلودشم بین 2 گیگ تا 5 گیگ در ماه است و دوباره بسته تشویقی میخرید همین![]()
۱- یعنی سرویسهای با سرعت پایینتر از یک مگابیت ترافیک تشویقی شبانه ندارن و برای فعالسازیش باید ماهیانه ۳۵۰۰ تومن پرداخت کنید. اون ۵۰ درصد تخیخیم گذاشتن که هرقوت خواستن گرونش کنن.
۲- قانوناً باید داشته باشید ولی خیلی وقته که دیگه نمیگیرن. میتونید خودنونم تماس بگیرید و بپرسید.
دمت گرم
لطفا اینو هم جواب بده این متن پارس هست یعنی چی؟؟
کاربران با این سرویس می توانند در ساعات رایگان شبانه، حداقل ۲ گیگابایت در ماه تبادل ترافیک داشته باشند.
من اگه سرویس 1 مگ 4 گیگ بگیرم تو 1 ماه چند گیگ شبانه میتونم دانلود کنم؟؟؟ ( محدودیت شبانه داره ؟؟؟
من 3 ساله دارم... الان چند ماهی هست سرعتش کم شده دیگه رو 2 مگ بسته نمیشه! تقریبا 1 مگ هست... من قم هستم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)