فروش که الکی گفتم![]()
ولی این امار season م گند زد رفت توش دپرسم کرد![]()
فروش که الکی گفتم![]()
ولی این امار season م گند زد رفت توش دپرسم کرد![]()
ببخشید شما موضع خودت رو دقیقا مشخص نمیکنی که منظورت چیه ! من کاملا منطبق با حرف شما جواب میدم نه خارج از اون .
همونطور که میفرمائید در خارج از کشور همه چی سر جاشه , میتونید یک سر به مجازات و پیگیری های مراجع قانونی کشور ها برای استفاده از کـــرک و کپی از نسخه های اصلی بزنید و مطالعه بفرمائید و ببینید
که داستان "در دیگ بازه حیای گربه کجا رفته" به عینه صدق میکنه .
باز هم تکرار میکنم , توانایی یا عدم توانایی شما یک موضوع شخصی هست و به کسی ارتباطی نداره و مسلما بنده کاملا موضوعاتی که مطرح کردم رو به صورتی کلی گفتم و فکر نمیکنم نام برده باشم !
بگذریم ... این بحث ها بی فایده هست , به قدری مشکلات زیاده که ماه ها و سالها حرف زدن چیزی رو عوض نمیکنه .
در رابطه با بازی اولین پست من در این تاپیک رو میتونید بخونید که از ابتدا طرفداری بی جهتی نبوده !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازی هنوز اونطور که شاید و باید خودش رو پیدا نکرده و بیشتر مسئله هل همون بخش آنلاین میگرده .
البته همیشه استثنا وجود داره و الان این استثنا برای من صدق میکنه , نه به این خاطر که من بازیم خوب باشه , اما هنوز نشده بالای 4 تا گل بخورم تو این بازی یا بالای 6 تا بزنم !
در صورتی که تو 14 من رکورد 10 تا هم داشتم .
موضوع پز دادن هم که مطرح کردید یه تجدید نظر روش بکنید
مطمئنا این روند ادامه داشته باشه CD-Key رو خواهم فروخت .
بابا پس این کرک کی میاد اه خسته شدم !!!![]()
تاریخ مشخصی نداره عزیزم
ولی اومدنش که حتمیه .
احتمال زیاد میره برای اواخر مهر اوایل آبان
انگار قراره 12/10/2014 بیاد !
تو فیس بوق skidrow دیده شده
طرف میره قلیون میکشه بابت پولی که میده چه چیز مفیدی تحویل میگیره؟!
طرف میره ایفون میخره پز بده یا فلان گوشی میخره که پز بده یا از امکاناتش استفاده کنه؟!
نگاه شما به بازی های اورجینال و مقوله اون کاملا سطحی هست... چون کسی که بازی اورجینال میخره از اچیومنت ها و کارت ها و هزار چیز دیگس استفاده میکنه و + پشتیبانی و احترام به حقوق مصرف کننده که خوشبختانه تو ایران خوب رعایت میشه.
بخش آفلاین برای خیلی ها بی ارزشه چون مولتی پلیر بعضی عناوین خیلی بهتر از افلاینشون هست و نمیشه منکر شد.
اگر این دیدگاه شما باشه الان فیلم نباید خرید
سینما نباید رفت
هزارتار کار دیگه هم نکنیم که صرفا برا پز دادنه...
با همین نت هم خوب بازی میکنم ( پینگ بتلفیلد 130) مشکلی هم ندارم و اینکه اورجینال خریدنم از چند جهت خوبه و من هم تا جای ممکن گیم اورجینال میخرم چون هم پشتیبانی داره هم استفاده از چیزایی که تو کرک نیست![]()
سلام دوستان من نسخه ps3 رو بازی کردم.سرعت بازی بیش از حد زیاد شده .بازی کنا همش استارت میزنن دستت رو سرعت باشه!دقت پاسا بیش از حد زیاده!از گوشه هم که با یه بازیکن سرعتی راحت میندازی میری!این چه وضعشه ینی نسخه نصل بعدم همینه گیم پلیش یا متفاوته؟دقیقا شده مثل سری مزخرف pes.ققط انگار رو گرافیک کار کردن
سینما نرفتن فیلم ندیدن چه ربطی داره به حرف من یا متوجه نمیشید یا دوست دارید این بحث بیخود وبی ربط به تاپیک ادامه داشته باشه
عمو جان بحث اینه شماها دارید از مزایای بازی اورجینال وبخش انلاین بازی حرف میزنید ما هم از مشکلاتش میگیم. تموم شد رفت! یه کاربری هم که شاید دو دل هست که اورجینال بخره یا نه خودش میاد قضاوت میکنه. اسلحه که روی شقیقه کسی نذاشتیم.
در مورد مسئله پز دادنم شک نکنید عده ای (نه همه) فقط برای اینکه بگن اورجینال خریدم هزینه میکنن.
در مورد در دیزی و حیای گربه بگم که عزیزم شما تا حالا از نسخه کرکی استفاده نکردی؟ یعنی هر چه بازی میگیری اورجیناله؟ ماشاله به شما هم هوای دیزی رو داری هم گربه!
اصلا من نمیدونم این بحث چرا کش داده میشه اقا شما سرعت ننتت عالیه قطعی اینترنتم نداری دغه دغه زندگیتم کمه زندگیت بر پایه بازی های کامپیوتری سواره یا هیچ کدوم عشقت اینه که هر چیزی رو اورجینالو اصلی بگیری برو بگیر اگه کسی جلوتو گرفت بعد بیا منو مواخذه کن!
این بحثم دیگه تموم کنید به جایی نمیرسه این حرفا
این کرک که حالا حالا ها نمیاد
یه مرد پیدا نمیشه یوزر و پسورد اکانتشو بده ما ۳ سوت یه تست بکنیم ببینیم بازی رو لپ تاپمون اجرا میشه که اگه میشه بریم سی دی کی بخریم ؟
از این بایت میگم که دمو اجرا نمیشد و نکنه سی دی کی بخریم و اجرا نشه و بمونه رو دستمون
سلام
کسی نیست فیفا 15 انلاین بزنیم
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)