http://members.lycos.co.uk/mahmoud75/SubsFinder.ZIP
◙
http://members.lycos.co.uk/mahmoud75/SubsFinder.ZIP
◙
برای شما
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by s_a_m4000; 24-08-2007 at 16:40.
هیچ راهی برای این تبدیل وجود نداره البته فعلا.ولی یه آموزش تو سایت farsisubtitle.com هستش که با اون به راحتی می تونید مثل زیرنویس های srt تنظیمشون کنید و با زمان فیلم تنظیمشون کنید که از پایین می تونی دانلود کنی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
يه سؤالى دارم كه نمىدونم اينجا بايد پرسيد يا جاى ديگه:
اگه يه DVD رو ريپ كنيم و بخوايم كه زيرنويس اون رو به صورت srt در كنار فايل ريپ شده داشته باشيم، بايد چه كنيم؟ به عبارت ديگه چطور مىشه زيرنويس رو از DVD استخراج كرد؟
◙
سلام.
با برنامه Auto GK می تونی این کار بکنی فقط کافیه که بعد از Add کردن فیلم تو بخش مشخص شده نوع زیرنویس را تعیین کنی بعد تعیین کنی که می خواهی زیرنویس به صورت جدا باشه یا Hard Sub .
پاسخ
+
البته زیرنویسی که از دی وی دی استخراج میشه فرمتش sub/idx هستش نه srt
اگه فرمت sub / idx رو به srt تبديل كنيم، سينك بودن زيرنويس با فيلم تغيير نمىكنه كه؟
◙
سلام به همه اساتید و دوستان
یه سوال داشتم . میخواستم بدونم چه طور میشه فرمت sub / idx رو به srt و بالعکس تبدیل کرد..مرسی
Last edited by alirezamt2006; 25-08-2007 at 17:07.
سلام
فعلا همچین برنامه ای موجود نیست
دوستان من یه مشکلی پیدا کردم موقع اضافه کردن زیرنویسها با برنامه ی virtual-dub و استفاده از tmpgenc در برنامه ی اولی وقتی فیلمی را باز میکنم بر روی تصویر ارورر زیر میاد که بر روی فایل اصلی هم میوفتد قبلا اینجور نبود مشکل از کجاست ؟
اینم عکس اروری که روی تصویر میاد
راستی میشه یه بار دیگه لطفا توضیح بدید که وقتی یه فیلم دو تا زیرنویس داره ( سیدی یک و دو )
چطور میشه تبدیلشون کرد به یک زیرنویس
ممنون
Last edited by Ali_k; 25-08-2007 at 19:24.
سلام نمي دونم تو جاي درست درخواست دادم يا نه ولي زير نويس فيلم Maria Antonieta رو به زبون فارسي يا انگليسي مي خواستم. پسوند فيلم هم avi هست اگه ميشه بگين چه طوري بايد قرار بدم زيرنويس رو با فيلم.
آخه اين فيلمو من از تاپيك تك لينكاي ريزوم دار لينكشو گرفتم و دانلوديدم ولي معلوم نيست زبونش كجاييه !! يعني خودش انگليسيه ولي دوبلش نه !!
توروخدا كمكم كنين فيلم قشنگيه حيفه نفهمم چي مي گن !!
Last edited by Alisma; 25-08-2007 at 21:57.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)