تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 73 از 141 اولاول ... 236369707172737475767783123 ... آخرآخر
نمايش نتايج 721 به 730 از 1402

نام تاپيک: »» کــلـــوپ تـخـصـصـی گـــوشـــی هــــای مــــــــوتــــــــورولا

داره خودمونی میشه leila87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام و خسته نباشید امیدوارم از سوالات من خسته نشید چون من واقعا نمیدونم با این گوشی وی 3 ایکسم
    چکار کنم من قبلا سونی اریکسون داشتم و کار با اون خیلی ساده بود ولی این خیلی پیچیده هست

اول اینکه نمیشه تم ریخت من مراحل قبلی شما رو خوندم ولی نمیدونم برنامه جاوا را چه جوری بریزم رو گوشیم هنوز
    و اینکه نمیشه برای هر چیزی یه پوشه ساخت چون اگه عکس . اهنگ را به پوشه جدید منتقل کنی بازم اون قبلیها سر جاشون میمونه
    و اینکه اون انیمایشنهای داخل نامه را با سونی برام فرستادند ولی جایی برای سیونداره که هر دفعه من بتونم اونها را کپی کنم و برای بقیه بفرستم

در ضمن من هر کاری میکنم این برنامه تقویت صدا انجام نمیشه با اینکه خیلی سعی کردم و تمام سوالات بچه ها را هم خوندم
    ولی بیشتر وقتها این پیغامو میده و اگه یه زمان هم نده قبل رسیدن به مرحله دوم برنامه دوباره تو همون برنامه 1 گیر میکنه نمیزاره مرحله دوم را انجام بدم خداییش کم اوردم
    یعنی این قسمت اجرا نمیشه و پیغام میده
    4- در برنامه Flex Editor Motorola از منوي Model مدل گوشيتون رو مشخص كنيد
    بعد در بالاي پنجره سمت راست حالت
    Normal رو بزنيد

این پیغام

The mobile phone is not in mode or not connected

بعد در بالاي پنجره سمت راست حالت Normal رو بزنيد
    و سپس در منوي Struments گزينه Resource Explorer رو انتخاب كنيد
    چند لحظه صبر كنيد تا برنامه فايلاي گوشيتون رو دريافت كنه
    بعد در پنجره باز شده جديد، گوشه سمت چپ
    phone [/a] ----- > Mobile ----- > System

اگه اون پیغام اولی هم نده از اینجا به بعدش هم نمیشه کاری کرد
    با اینکه گوشیمو دوست دارم ولی از اینکه اینقدر دردسر داره خسته شدم
    ممنون از تمامراهنماییتون و جدا خسته نباشید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض اطلاعات کامل

GSM جان، خوبی؟ بی زحمت چندتا سوال داشتم...
    1- آیا میشه روی V3x برنامه Sound Recoder نصب کرد؟
    2-این برنامه که کیفیت فیلمبرداری زیاد میکنه، چه جوریه؟ مثلا 176*144 رو میکنه 288*352 یا چی؟
    3-یه سوال دیگه اینکه شنیدم Z3 هم اومده، خبری داری؟ قیمت؟ به نظر شما بدرد میخوره یا همون V3x بهتره؟
    قربانت...
    meta از منم سوال بپرس . اگه نپرسی گریه می کنما! درسته هیچی بلد نیستم ولی میخام جبران کنم لطفتو. ok?
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    یه سری به این بزن هم سیم رو توضیح داده هم تقویت فیلملرداری و زوم . فقط شرمنده لینک ظبط صدا رو پیدا نکردم
    Dictaphone2_by_Sblantipodi.rar اینو search کن احتمالا پیداش میکنی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام و خسته نباشید امیدوارم از سوالات من خسته نشید چون من واقعا نمیدونم با این گوشی وی 3 ایکسم
    چکار کنم من قبلا سونی اریکسون داشتم و کار با اون خیلی ساده بود ولی این خیلی پیچیده هست

اول اینکه نمیشه تم ریخت من مراحل قبلی شما رو خوندم ولی نمیدونم برنامه جاوا را چه جوری بریزم رو گوشیم هنوز
    و اینکه نمیشه برای هر چیزی یه پوشه ساخت چون اگه عکس . اهنگ را به پوشه جدید منتقل کنی بازم اون قبلیها سر جاشون میمونه
    و اینکه اون انیمایشنهای داخل نامه را با سونی برام فرستادند ولی جایی برای سیونداره که هر دفعه من بتونم اونها را کپی کنم و برای بقیه بفرستم

در ضمن من هر کاری میکنم این برنامه تقویت صدا انجام نمیشه با اینکه خیلی سعی کردم و تمام سوالات بچه ها را هم خوندم
    ولی بیشتر وقتها این پیغامو میده و اگه یه زمان هم نده قبل رسیدن به مرحله دوم برنامه دوباره تو همون برنامه 1 گیر میکنه نمیزاره مرحله دوم را انجام بدم خداییش کم اوردم
    یعنی این قسمت اجرا نمیشه و پیغام میده
    بعد در بالاي پنجره سمت راست حالت
    Normal رو بزنيد

این پیغام

The mobile phone is not in mode or not connected

بعد در بالاي پنجره سمت راست حالت Normal رو بزنيد
    و سپس در منوي Struments گزينه Resource Explorer رو انتخاب كنيد
    چند لحظه صبر كنيد تا برنامه فايلاي گوشيتون رو دريافت كنه
    بعد در پنجره باز شده جديد، گوشه سمت چپ
    phone [/a] ----- > Mobile ----- > System

اگه اون پیغام اولی هم نده از اینجا به بعدش هم نمیشه کاری کرد
    با اینکه گوشیمو دوست دارم ولی از اینکه اینقدر دردسر داره خسته شدم
    ممنون از تمامراهنماییتون و جدا خسته نباشید
    1

در قسمت CONNECTION گوشی حتما قسمت USB Setting رو در حالت DATA CONNETION قرار دهید.اگر بازم نشد باید درایور دان کنی.به خدا هزار جای همین تاپیک توضیح داده.چند صفحه پیش میلاد جون(Gsm) لینک درایور رو گذاشته . اون رو دان کن و هرچی گوشی و مودم قبلا نصب بوده remove کن و بعد اینجوری درایور تو نصب کن

1 . به کنترل پنل رفته و System را انتخاب کنید .
    از Tab هاردور( Hardware) گزینه Device Manager را انتخاب کنید .
    2 - در Device Manager به قسمت مودم رفته ( زمانی که گوشی به کامپیوتر وصل است و گزینه Modem mode را دریافت می کنید ) مودم Motorola را انتخاب کنید و Properties را بزنید .
    3 -از تب Driver گزینه Update Driver را بزنید و از پنجره باز شده گزینه Install from list ... را انتخاب کنید و Next را بزنید .
    4 - گزینه Include this locationin the search را انتخاب کرده و فولدر درایوری را که دانلود کرده اید به آن بدهید تا مودم گوشی شما به حالت نرمال در بیاید . در انتها Finish را بزنید .
    ممکن است این عمل چند بار اتفاق بیفتد که در هر چند مرحله همین کار را تکرار کنید .

-برای نصب برنامه های جاوا یک new folder تو مموریت بساز و اسمشو بذار kjava و برنامه های جاواتو بریز تو همین فولدر وبرای نصب و اجرای اونها به Games&Apps برو و Install new رو انتخاب کن تا برنامه هاتو نصب کنی
    موفق باشید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

راستی تم که رو موتورولا نمیشه ریخت ولی اسکین رز planetmoto بگیرو اینجوری نصب کن

پس از انتخاب حالت normal در منوي Struments گزينه Resource Explorer رو انتخاب و مسير زير رو طي كنيد:
    phone [/a] ----- > Mobile ----- > Skins
    با راست كليك كردن روي گزينه skins يه new folder جديد ايجاد
    و اسم اونرو دقيقا اسم همون اسكيني بزاريد كه ميخوايد وارد گوشيتون كنيد.

2- در پايين پنجره سمت چپ مسير skin رو رديابي كرده تا در سمت راست فايلهاشو ببنيد
    (چند فايل با پسوند ski,dat,jpg)
    بعدش فايلايي رو كه پسوند ski,dat داره كپي و در new folder كه در بالا ساختيد قرار بديد
    و فايلهاي رو كه پسوند jpg داره رو كپي و در مسير phone [/a] ----- > Mobile ----- > Pictures قرار بديد.

3- از برنامه خارج بشيد و گوشيتون رو يه بار خاموش و روشن كنيد
    در قسمت اسكينها در گوشي ميتونيد اسكين جديدتون رو ببيند و انتخاب كنيد

پروفشنال metapex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Tehran

1 علیک سلام آقا حبیب

آقا حبیب خیلی ممنون از جوابت. راستش هنوز خواهرم گوشی نخریده چون نظرش عوض شده و میخواد نوکیا 6288 بخره. این سوالها رو به این دلیل پرسیدم که ببینم اگر بشه یه جورایی نظرشو عوض کنم ولی مثل اینکه اصرار داره نوکیا بگیره، آخه کیفیت فیلمبرداریش 640*480 هست... البته چیزی که هست V3x الان 1 سال بیشتره که اومده و اگر قرار به موتورولا خریدن باشه یه کم صبر میکنه تا V6 maxx رو بخره. به هر حال خیلی از راهنماییت ممنونم
    (راستی امروز تو علائدین Z3 دیدم ولی حواسم نبود قیمت بگیرم!)

اگه نباشه جاش خالی می مونه parisa_t's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

اره دیکشنری نصب میشه. البته خودم رو v3x که نصب کردم خوب جواب داد . ولی یه کم حجمشون بالاس و سرعت جاوا رو میاره پایین ولی می ارزه. اسمش هم Dictionary_En_To_Fa_&_En_To_En.rar هست ولی en to en خیلی خوب جواب نمیده . فارسی به انگلیسشم بد نیست(واسه سره جلسه جواب میده)
    این یکیش که حجمش 6 mb ولی خودم امتحانش نکردم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اون یکی دیگه هم رو میتونی از صفحه 10 همین تاپیک دان کنی
    ممنونم . اما رو v3x که میدونستم جواب میده !
    رو v3i رو پرسیدم حبیب جان !!
    واسه مموری چی ؟ تا 1گیگ جواب میده ؟؟؟؟
    Last edited by parisa_t; 02-02-2007 at 13:00.

داره خودمونی میشه leila87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام ممنون تونستم اسکین را نصب کنم فقط اگه اسکینهای بیشتری بزارید برای وی سه ایکس ممنون میشم
    راستی چه جور میشه یه متن و یا انیمایشنی که برات میفرستند تو قسمت پیام سیو کرد و یا کپی کرد دوباره اون انیمیشنها را و برای کسی فرستاد چون من چنین گزینه ای ندارم خیلی خیلی ممنون میشم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

ممنونم . اما رو v3x که میدونستم جواب میده !
    رو v3i رو پرسیدم حبیب جان !!
    واسه مموری چی ؟ تا 1گیگ جواب میده ؟؟؟؟
    فکر نکنم برنامه های جاوا فرقی داشته باشن. شاید یکم ورژن جاوای گوشیا فرق داشته باشه ولی به احتمال 90 % جواب میده(اگر رزلوشنشون به هم بخوره) . لینکش رو که گذاشتم . یعنی به یه امتحانم نمی ارزید ؟
    اره. رو v3x که جواب داد فقط یه نموره سرعتشو پایین اومد.
    میلاد جونم u که این گوشیو داری چرا جواب دوستای عزیزمون رو نمیدی ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام ممنون تونستم اسکین را نصب کنم فقط اگه اسکینهای بیشتری بزارید برای وی سه ایکس ممنون میشم
    راستی چه جور میشه یه متن و یا انیمایشنی که برات میفرستند تو قسمت پیام سیو کرد و یا کپی کرد دوباره اون انیمیشنها را و برای کسی فرستاد چون من چنین گزینه ای ندارم خیلی خیلی ممنون میشم
    اگه اسکینو تونستی نصب کنی تقویت صدا یادت نره. واقعا لازمه واسش
    اگه سرچ کنی خیلی میتونی پیدا کنی. خواهش میکنم دیگه این گوشی عزیزو اینجوری صدا نکن.ممنون
    سیو که فک نکنم فقط میشه ببریشون توdraft (اس ام اس رو فروارد کن و بعد save to draft)
    خوب هر اس ام اسی که تو inbox باشه میتونی فوروارد کنی ذیگه
    واسه سیو انیمیشن هم گزینه store بزن و بعد file . انیمیشنه میره تو pictures و از اونجا میتونی بفرستیشون

در آغاز فعالیت sheytoonake shiraz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

13

سلام بچه ها . من چه جوری عکسمو توی ای صفه ها کنار متنم سمت راست مثل شماها بزارم ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •