سلام خدمت شما
میگم درایورهاشو برای ویندوز 8.1 کدوماشو بگیرم نصب کنم،ی راهنمایی بکنید
cpu 4200m
سلام خدمت شما
میگم درایورهاشو برای ویندوز 8.1 کدوماشو بگیرم نصب کنم،ی راهنمایی بکنید
cpu 4200m
Last edited by Arash7214; 11-12-2014 at 12:58.
سلام
خوب معلومه دیگه
Chipset
برای گرافیک باید هم اینتل رو دانلود کنی و هم AMD رو که البته فکر میکنم از سایت خودشون دانلود کنی بهتر باشه ورژنشون جدیدتره
برای صدا هم همون درایوری که HP گذاشته رو دانلود کن ـ توجه کن که خود لپ تاپ صدا داره اما کیفیت نداره باید اون رو دانلود کنی حتما
بقیه چیز ها هم معلومه دیگه ، وبکم ، تاچ پد ، وایرلس ، فینگر پرینت و ...
آقا امید خسته نباشی
توی سایت hp دانلود درایورهاش دو تا گزینه داره(American international) با (international) این دوتا چه فرقی با هم دارند،کدومشو باید دانلود کنم![]()
متشکرم آقا
برای کدوم درایور ها این گزینه رو داره ؟ چون من که همچین چیزی ندیدم( البته فقط برای بایوس همچین چیزی بود )
فرقی نمیکنه دانلود کن
سلام خدمت اقا امید عزیز
میگم این درایورهاشو همشونو نصب کنم یا ن،اخه یسریهاشو نمیدونم برا چی هست؟![]()
سلام
اسم همه درایور ها رو بالاش نوشته دیگه خیلی ساده هست این قضیه
فقط اونایی که نیاز داری رو نصب کن
مثلا اگر میخوای از حسگر اثر انگشت استفاده کنی نصبش کن
وبکم و تاچ پد و درایور وایرلس و بلوتوث و ... هم همینطور
اصلی ترین چیز ها همون چیپست و کارت صدا و کارت گرافیک هست
بقیه چیز ها یه جورایی فعال کردن آپشن لپ تاپ هست
مثلا :
تاچ پد همینطوری هم کار میکنه اما اگر درایورش رو نصب کنی میتونی راحت غیرفعالش کنی و یه سری حرکات و تنظیمات هم بهش اضاف میشه ( اگر دقت کنی یه چراغ بالای تاچ پد سمت چپ هست )
وایرلس هم همینطوری بخوای کار میکنه اما اگر درایورش رو نصب کنی یه سری مشکلاتی که شاید براش پیش بیاد رفع میشه
بقیه چیز ها هم همینطور
به نظر من از درایور ها غیر از HP Support Assistant Software بقیه اش رو نصب کنید.
میخوام لپتاپو سیف مود بالا بیارم هرچی f8 نگه میدارم چرا عمل نمیکنه؟
سلام
تو سایت اچ پی که اینطوری نوشته :
shutdown your computer. Power on your computer and repeatedly press the esc key until the Startup Menu opens. Begin a System Recovery by pressing F11, and then use the following steps to open Windows in safe mode.
سلام و خسته نباشید
اقا من ویندوز 8.1 نصب کردم با درایوراش هیچ مشکلی ندارم فقط نمیدونم چرا یه کم کند کار میکنه،بوت ویندوز هم خیلی طول میکشه بالا بیاد،مشکل از کجاست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)