اینم جواب نداد این ارورو میده
![]()
اینم جواب نداد این ارورو میده
![]()
این کرک رو دان کن.برو تو پوشه گیم بریز.بعد از طریق fifa 14-3dm.exe اجراش کن.اگه نشد از طریق fifa 14.exe یا همون اسکیدروکرک اجرا کن..
لینک دانلود کرک V5 بازی FIFA 14 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]________________________________________________ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پسورد فایل زیپ:www.m-o-b-i-n-i-g-i.com بدون خط تیره
این ارور بخاطر عدم نصب دایرکت است
اخرین ورژن دایرکت و نصب کن
Last edited by ali-u; 15-03-2014 at 08:48.
اون کرک رو زدم نشد و دایرکت رو هم نصب کردم بازم بعد زدن launch game هیچ اتفاقی نمیفته.فک کنم با 8.1 64بیتی کلا مشکل داره فیفا
سلام
ویندوز 8.1 64 بیت دارم. کرک 3dm ورژن 5 رو ریختم. اپدیت 2 فیفا هم نصبه. وقتی میرم تو بازی بعد از اومدن ارم فیفا وقتی وارد بازی میشه میپره بیرون. چرا این طوریه؟ چی کار کنم درست شه؟
سلام. آقا من از این بازی رو از سایت دوست و همسایه p-30-do-wn-load دانلود کردم.
بازی نیاز به نصب نداره. من extract کردمش ولی هر کاری میکنم نمیتونم اجراش کنم.
من این راه ها رو امتحان کردم:
1- فابل dep رو تو پوشه بازی ریختم. بعد اجراش کردم بعد PC رو ریست کردم. بعد کرک 4 رو کپی کردم. بعد بازی رو با آیکون کرک اجرا کردم.
2- فابل dep رو تو پوشه بازی ریختم. بعد اجراش کردم بعد PC رو ریست کردم. بعد کرک 5 رو کپی کردم. بعد بازی رو با آیکون کرک اجرا کردم.
3- کرک 5 رو کپی کردم. بعد بازی رو با آیکون کرک اجرا کردم.
توی همه روش ها آرم EA Games وسط صفحه میومد و صفحه یک لحظه سیاه میشد ولی بازی اجرا نمیشد و میومد بیرون.
البته هر روش رو که اجرا میکردم و جواب نمیداد دوباره کل بازی رو extract میکردم و بعد روش جدید رو اجرا میکردم.
درایور کارت گرافیکم (GT610 2G) رو هم آپدیت کردم. آنتی ویروس هم کلا غیر فعال بود. اینترنت هم کلا قطع بود. دیگه نمیدونم چه کنم. کلی طول کشید تا 6.7GB دانلود کنم زور داره اگه اجرا نشه
لطفا یکی راهنمایی کنه
سلام
نصب کردم بدون هیچ مشکلی اجرا میشه ولی یه مشکل بزرگ دارم اونم اینه که چند دقیقه از بازی که میگزره یه دفعه بازی بسته میشه مشکلش چیه؟ بازی رو پاک کردم دوباره نصب کردم ولی همونه دوبار
میگم آخرین کرک و آپدیت پست اول رو نصب کردی؟
برای من این پیام میاد کرک آپدیت 2 را گرفتم اما بازی اجرا نیمشه چه کنیم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چون بازی شما کرک شده هست نمیتونید مستقیم از fifaconfig اجراش کنید. باید فایل کرک رو اجرا کنید. مثلا fifa14-3dm.exe
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)