تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 73 از 103 اولاول ... 236369707172737475767783 ... آخرآخر
نمايش نتايج 721 به 730 از 1021

نام تاپيک: SAMSUNG GALAXY NOTE III

کـاربـر بـاسـابـقـه M@hdi-B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دوست عزیز شما مشکلت خیلی حاده هر چقدر هم فشار بیاری به گوشی باطریش عمرا دو ساعته تموم نمیشه یا باطریتون تقلبیه یا یه برنامه داره از باطری استفاده می کنه که احتمالش کمه .. توصیه می کنم حتما به کیت کت ارتقا بدید چون از مصرف باطریش خیلی تعریف شنیدم.

تو حالت پخش فیلم خودم تست کردم که هر10 دقیقه 2 درصد کم می کنه که با یه حساب سر انگشتی میشه چیزی حدود 8 ساعت و نیم من نمی دونم شما چطوری میگی دو ساعت .. اسکرین شات هم گرفتم برات که ببینی .. ساعت 7:41 ویدئو رو پلی کردم 49 درصد بود ساعت 7:51 شد 47 درصد.
    ضميمه هاي کوچک ضميمه هاي کوچک Screenshot_2014-03-28-07-51-24.png   Screenshot_2014-03-28-07-41-55.png  

2. 4 کاربر از M@hdi-B بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال آنتی‎ویروس و نرم‎افزارهای امنیتی Hidden-Hunter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام دوستان

د رمورد این گوشی خواستم بپرسم که ، الان قیمتش چنده بدون گارانتی ، و اینکه صفحش زیاد بزرگ نیست؟ و اذیت نمیکنه؟

در مورد مصرف باطری ، این گوشی مصرف باطریش د رحالت اهنگ گوش کردن و فیلم تماشا کردن و چت و اینترنت ، خوب دوام میاره؟

کدوم مدل خریداری بشه بهتره ؟

خودم الان اس 3دارم ولی حسابی کلافم کرده ، هم صفحه اش انگار کوچک بنظر میرسه یا دستای من بزرگتر شدن و اینکه کمبود رم در اس 3 کلافم کرده .

این تایپیک هم ببینید برای کم کردن مصرف در نوت 3 :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by Hidden-Hunter; 28-03-2014 at 08:03.

4. این کاربر از Hidden-Hunter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال omid.pari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Sarzamine nistiha

پيش فرض

دوست عزیز شما مشکلت خیلی حاده هر چقدر هم فشار بیاری به گوشی باطریش عمرا دو ساعته تموم نمیشه یا باطریتون تقلبیه یا یه برنامه داره از باطری استفاده می کنه که احتمالش کمه .. توصیه می کنم حتما به کیت کت ارتقا بدید چون از مصرف باطریش خیلی تعریف شنیدم.

تو حالت پخش فیلم خودم تست کردم که هر10 دقیقه 2 درصد کم می کنه که با یه حساب سر انگشتی میشه چیزی حدود 8 ساعت و نیم من نمی دونم شما چطوری میگی دو ساعت .. اسکرین شات هم گرفتم برات که ببینی .. ساعت 7:41 ویدئو رو پلی کردم 49 درصد بود ساعت 7:51 شد 47 درصد.
    من منظورم بازیه اچ دی بود ، اون پخش فیلم اشتباها با اون بازی ادغام شد و اون شبهه رو واسه شما بوجود آورد .
    امروز یه فیلم اچ دی 720p رو باهاش امتحان میکنم ببینم چه جوریاس. در ضمن فکر نکنم اون معیار خوبی باشه که اون جوری جدول تناسب درست کنی که 10 دقیقه ، 2 درصد و 100 درصد چند دقیقه. حالا من یه فیلمه رو کامل میشینم باهاش ببینم چه جوریاس.

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

من منظورم بازیه اچ دی بود ، اون پخش فیلم اشتباها با اون بازی ادغام شد و اون شبهه رو واسه شما بوجود آورد .
    امروز یه فیلم اچ دی 720p رو باهاش امتحان میکنم ببینم چه جوریاس. در ضمن فکر نکنم اون معیار خوبی باشه که اون جوری جدول تناسب درست کنی که 10 دقیقه ، 2 درصد و 100 درصد چند دقیقه. حالا من یه فیلمه رو کامل میشینم باهاش ببینم چه جوریاس.
    چرا معیار خوبی نیست؟ نکنه هر چی فیلم بره جلو مصرف باطری بیشتر میشه؟ دقیقا تا درصد آخر همینطوری پیش میره ...دیگه 8 ساعت و نیم نتونه پخش کنه 7 ساعت رو مطمئنم پخش می کنه

خب تو بازی اچ دی بایدم مصرف بره بالا .. سی پی یو و جی پی یو و رم و صفحه نمایش و اسپیکر و.... همه درگیرن

در کل باطریش نسبت به بقیه های اندهای بازار قابل قبوله و ضعفی توش مشاهده نمیشه .. شما جی تو هم بخری تو بازی اچ دی باطری رو زود تموم می کنه.

خواستی بازی اچ دی مد نظرتو بگو برات تست کنم با حداکثر برایتنس

7. این کاربر از M@hdi-B بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Sherpa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    بارگاه سوم

پيش فرض باتری

برای من که باطری ساخت کره است . خود گوشیم هم ساخت کره است. و همچنین برنامه کاهش مصرف باطری رو هم نصب کردم.
    این گوشی رو اگه باهاش کار کنم (به طور معمولی و متوسط) یه روز بیشتر جواب نمیده باطریش. اگه باهاش بازی اچ دی کنید یا فیلم ببینید اونوقته که باطری تا 2 ساعت تموم میشه و کلا تا وقتی که صفحه نمایشش روشنه همین طور درصده باطریه که کم میشه . ولی اگه کم ازش استفاده کنم تا 2 روزم شارژ نگه میداره . ولی در کل باطریش اصلا راضی کننده نیست ، آدم میتونه با اندازش کنار بیاد ولی این باطریش حرص آدم رو در میاره. حداقل امیدوارم تو آپدیت که براش میاد به باطریش اهمیت بدن.
    دوستانی که میخوان این گوشیو بخرن به نظرم یکم دیگه صبر کنن گالکسی اس 5 بیاد یا به جی2 ، 32 گیگ فکر کنن.
    ولی اینم بگم که تا به حال به هیچ بازی اچ دی نه نگفته و کلا از نظر قدرت سخت افزاری و نرم افزاری تا حالا که من استفاده کردم هیچ کم و کاستی نداشته و با قدرت عمل کرده (من مدل N9005 رو دارم) .
    سلام

دوست عزیز ظاهرا گوشی و باتری شما بهترین نوع ممکنه است.
    بازهم بهتره باتری را با یه نمونه اصلی بدقت مقایسه کنی و مطمئن بشی که واقعا اوریجیناله و موردی نداره.
    گوشی منهم همین مشخصات گوشی شما را داره ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پست 552 همین تاپیک را ببینید ).

این هم تجربیات شخصی من با این گوشی:
    - با پخش فیلم معمولی بمدت دو ساعت مشکل خاصی ندیدم .
    - بازی اچ دی ندارم و نمیتونم نظری بدم سایر دوستان در اینمورد صحبت میکنند.
    - اما از جی پی اس (سخت افزاری) دستگاه که یکی از پر مصرف ترین بخشهای هر گوشی است باضافه اپلیکیشن سایجیک بمدت تقریبی 9 ساعت استفاده کردم و هنوز 20 درصد از شارژ بافی مونده بود واین از نظر من مناسب است.

موفق باشید

Last edited by Sherpa; 28-03-2014 at 12:30.

9. 2 کاربر از Sherpa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام دوستان

د رمورد این گوشی خواستم بپرسم که ، الان قیمتش چنده بدون گارانتی ، و اینکه صفحش زیاد بزرگ نیست؟ و اذیت نمیکنه؟

در مورد مصرف باطری ، این گوشی مصرف باطریش د رحالت اهنگ گوش کردن و فیلم تماشا کردن و چت و اینترنت ، خوب دوام میاره؟

خودم الان اس 3دارم ولی حسابی کلافم کرده ، هم صفحه اش انگار کوچک بنظر میرسه یا دستای من بزرگتر شدن و اینکه کمبود رم در اس 3 کلافم کرده .

سلام والا قیمت جدیدیش رو نمیدونم فکر کنم مدل n900 باید حدود 1700 باشه مدل n9005 هم 1800
    صفحه بزرگ و کوچیک بستگی به شما داره اما من که با صفحه ش مشکل ندارم و اتفاقا یکی از دلایل خریدم همین بود
    مصرف باتری کاملا عادی رو به خوب هست و من که اصلا مشکلی ندارم ...
    اگر کاستوم رام و ساپورت برات خیلی مهمه من بشخصه n9005 رو پیشنهاد میکنم ولی در کل فرق چندانی نداره بجز اینکه مدل 9005 قابلیت فیلم برداری 4k هم داره
    اگر 9005 رو خواستید بخرید حتما توجه کنید که انلاک فاکتوری باشه و روت نشده باشه

11. 3 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

اینم اضافه کنم که 4k فقط 5 دقیقه می گیره که عملا کارایی نداره

مدل 900 تو مصرف باطری خیلی بهتر عمل می کنه چون تو کارهای روزمره رو 4 تا هسته ضعیف کار می کنه و تو کارهای سنگین و بازیهای اچ دی سوئیچ میشه رو 4 تا هسته قویتر

جی پی یوی Mali-T628 MP6 مدل 900 خیلی بهتر از آدرنو 330 مدل 9005 تو اجرای بازیها و نشون دادن جزییات و تکسچرها عمل می کنه .. اگه گیمر هستید حتما ان900 بخرید .. یه سر به این تاپیک بزنید متوجه منظورم می شید

کاستوم رام هم به اندازه کافی داره نگران نباش

13. این کاربر از M@hdi-B بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

اینم اضافه کنم که 4k فقط 5 دقیقه می گیره که عملا کارایی نداره

مدل 900 تو مصرف باطری خیلی بهتر عمل می کنه چون تو کارهای روزمره رو 4 تا هسته ضعیف کار می کنه و تو کارهای سنگین و بازیهای اچ دی سوئیچ میشه رو 4 تا هسته قویتر

جی پی یوی Mali-T628 MP6 مدل 900 خیلی بهتر از آدرنو 330 مدل 9005 تو اجرای بازیها و نشون دادن جزییات و تکسچرها عمل می کنه .. اگه گیمر هستید حتما ان900 بخرید .. یه سر به این تاپیک بزنید متوجه منظورم می شید

کاستوم رام هم به اندازه کافی داره نگران نباش
    بله گرافیک 900 قوی تر اما سی پی یو 9005 قوی تر هست
    اما باور کنید خیلی کم تفاوت وجود داره ..من با هر دو کار کردم ...
    اون فیلم برداری 5دقیقه هم میشه بیشترش کرد ..
    یک کلام هر کدوم رو که گرفتید قطعا بهترین گوشی بازار رو خریدین و برد کردین ...

tapatalk

15. 2 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Sherpa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    بارگاه سوم

پيش فرض

سلام دوستان

سلام

دستت درد نکنه اطلاعات مفیدی برای کم کردن مصرف توی اون صفحه هست، میشه نتیجه گرفت مصرف زیاد باطری این گوشی جا ها دیگری هم مطرح شده و البته راهکار هایی هم پیشنهاد شده.

دو موردش بنظرم جالب اومد:
    7 - اشاره میکنه که GPS پر مصرف ترینه بخشه و اگر نیاز ندارید اونو خاموش کنید (همیطور سایر اپلیکیشن ها غیر ضروری را غیر فعال کنید).
    11- میگه قدرت سیگنال دریافتی شما خیلی مهمه ( منظور اینه که هرچه سیگنال دریافتی از طرف فرستنده ضعیف تر باشه مصرف باطری شما بالاتر میره. اینو اکثر دوستان به اینصورت بیان میکنند، جایی که گوشی درست آنتن نمیده مرتب درحال سرچ برای پیدا کردن یه فرستنده مناسبه و باتری زود تخلیه میشه) و پیشنهاد میکنه که اگر از طریق وای فای به اینترنت دسترسی دارید ، 3G/HSPA را خاموش (ویا ترجیحا از GSM/2G استفاده کنید).

با تشکر
    Last edited by Sherpa; 28-03-2014 at 13:42.

17. 2 کاربر از Sherpa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال omid.pari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Sarzamine nistiha

پيش فرض

کسی میدونه چه جوری یشه باطری اصله یا تقلبی؟؟؟
    باطری من که روش نوشته شده Made in korea
    ولی خوب یه امتحانم بکنیم .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •