برو از تو لينك پايينم دان كن
تقدبم به بچه هابي ngemu![]()
برو از تو لينك پايينم دان كن
تقدبم به بچه هابي ngemu![]()
سلان به دوستام خووب بلاخره تنظيماته عالييي pcsx2 9.5 390 رو در قسمت CPU يافتم كه 30 فريمبه بازيهاي شما اضافه ميكنه كه تصويرشو در پايين گزاشتم و هم درلينكم در صفحه اول هستمشكلي بود بگيد
![]()
ممنوننوشته شده توسط kolange_edalat2001 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی من ورژن 1.0.1 رو می خواستم نه 1.0.0 رو
بازم سلام به دوستان pcsx2 9.5 390 pp 162 رو دز لينك پايينم گزاشم دان كنيد
سلام به روستان در لينك پاينم دو تا plugin جديد گزاشتم يكيش megadev .10 هست كه ميتونيد بازياتونو با كيفيت HDD بازي كنيد و ديگري cdvdv1-0.zip كه هم ميتونيد از CD ROM بازي كنيد و هم از IMAGE كه سزعت بازي هاي
مثل MGS3 و FF XII و DRAGON QUEST 8 و چندتا ديگرو كه سرعت خوبي ميده البته بايد ISO كنيد
با سلام ورزن جديد pcsx2 9.5 390 PP 169 هم در لينك پايينم دان كنيد
از اينا چه طوري ميشه استفاده كردنوشته شده توسط kolange_edalat2001 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من ميندازمشون در قسمت پلاگين نرم افزار ولي اينا رو نمياره
در كل يكم توضيح بدين
راست ميگه!علاف يعني چي؟!بده ميايم به شماها كمك مي كنيم؟ج سوال:علافيم ديگه كارو زندگي نداريم ميايم اينجا.تازه الان كه موقع مدرسه هاست من كمتر علافم.![]()
سلام من بازي تان رايدر 2 رو كه براي پي اس 1 هستش گرفتم هر كاري ميكنم توي بازي نميره منوهاش مياد ولي موفعي كه مي خواد تو بازي بره صفحه سياه ميمونه ديگه بازي نمياد من از شبيه ساز epsxe160 استفاده ميكنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)