تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 73 از 752 اولاول ... 236369707172737475767783123173573 ... آخرآخر
نمايش نتايج 721 به 730 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    تا آخرین جایی که با هم مشورت کرده بودیم ...
    مدل مورد نظر من شده بود ... Sennheiser HD 515 ...
    من Review ها و کامنت های نسبتا زیادی خوندم که توی اکثر اینها به ضعف این هدفون توی صدای MID اشاره شده بود که البته نمیدونم این صدا چی هست !

مدل HD 555 رو مدل اصلاح شده تلقی کردند و قیمتش 10 دلار بیشتره ...حالا این 10 دلار چقدر توی ایران تاثیر داره ... نمیدونم ... کسی قیمت دقیق و اطلاعاتی راجع به این مدل داره ؟!
    در مورد midrange و وضعیت کلی سن هایزرها در این زمینه ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پست من رو ببین. نتیجه اینکه اگه من بودم خیلی خودم رو نگرانش نمی کردم.

بله - 555 بعنوان یه مدل بالاتر طبیعتآ باید کیفیت بیشتری داشته باشه، و به قول شما اگه این اختلاف قیمت هم معقول باشه، می ارزه ... اصولاً اینطوریه که وقتی دو مدل هم خانواده ، تفاوت محسوس از نظر مشخصات و اینا ندارن، کاربر دیگه میره سراغ قیمت : اگه بتونه اختلاف قیمت رو بده میره سراغ مدل بالاتر (که در مورد 555 معمولاً این اتفاق افتاده و فکر می کنم جامعه کاربرها مرتباً قید 515 رو بخاطر 555 زده ان.)

//

آخرین قیمتی که من از 555 دارم 150 تومنه .. زنگ بزن از نمایندگی اش بپرس ... شماره رو که دوستان صفحات قبلی داده ان.

2. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Benygh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

خوب من اون پست رو خوندم و برداشت من اینه که :
    انتخاب هر مدل برمیگرده به سلیقه ی فرد و چیزی که فرد از صدا میخواهد .... من الان چطور با توجه به اینکه نمیتونم این هدفون ها رو تست کنم مدل دقیقی رو برای خودم که ممکنه هر سبکی گوش بدم انتخاب کنم ؟!
    یک همه کاره ... ؟! این مدل از نظر شما چطورهخ ؟!

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

انتخاب هر مدل برمیگرده به سلیقه ی فرد و چیزی که فرد از صدا میخواهد .... من الان چطور با توجه به اینکه نمیتونم این هدفون ها رو تست کنم مدل دقیقی رو برای خودم که ممکنه هر سبکی گوش بدم انتخاب کنم ؟!
    یک همه کاره ... ؟! این مدل از نظر شما چطوره ؟!
    خب دیگه زندگی سخته ! (شوخی) ... ولی کلاً چون شما در مورد midrange پرسیدی، منم عرضم این بود که سبک هایی مثل راک و متال میدرنج می طلبن و اصولاً هم کیفیت و عملکرد سن هایزر در این زمینه، و روی اون سبک ها، یکسانه ...

اگه یه هدفون all-around می خوای (یعنی هدفونی که صدای متعادل داشته باشه و به قول شما هر سبکی بخوای باهاش گوش بدی) ... همین دوتا حتماً مدلهای خوبی خواهند بود...

5. 2 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه .bahman.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

ep 630 رو از نماینگی شاب بگیریم بهتره یا رایان بدر الکتریک ؟؟

و میشه تقلبی رو از اصلی تشخیص داد؟

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

یک همه کاره ... ؟! این مدل از نظر شما چطورهخ ؟!
    HD555 از نظر ارزش در مقابل مبلغ پرداختی به نظر من مدل بسیار خوبیه. هم از نظر راحتی عالیه و هم این که صداش فوق العاده س.
    البته تفاوت قیمت 515 و 555 فکر کنم بیشتر از این بود که شما میگی. اگه اشتباه نکنم 515 حدود 120 تومن بود. من اینجا 555 رو قیمت گرفتم 160 تومن. ولی با این حال می ارزه این مبلغ اضافه رو آدم پرداخت کنه و 555 بگیره. توجه داشته باش که HD595 اختلاف قیمتش خیلی با 555 زیاده ولی تفاوتش از نظر صدایی با این کمه.
    مطمئن باش از پس همه ی سبک ها هم بر میاد. یک نکته ی جالب توجه در موردش اینه که صداش به طرز عجیبی زنده س. آدم واقعا از صداش لذت میبره.

8. این کاربر از prowler88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ep 630 رو از نماینگی شاب بگیریم بهتره یا رایان بدر الکتریک ؟؟

و میشه تقلبی رو از اصلی تشخیص داد؟
    هر دو نمایندگی های خوبی هستند و من فرق خاصی بین شون ندیدم ... حالا اگه قرار باشه اسلحه بذارن روی سرم که باید یکی رو انتخاب کنی ، شاب رو انتخاب می کردم ، ولی همونطور که گفتم صرفاً یه انتخاب شخصیه..

//

شما از نمایندگی بخر تا خیالت راحت باشه .. ضمناً [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو هم چک کن که تفاوت های اصلی و تقلبی (fake) رو با تصویر توضیح داده.

10. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض مشاوره

سلام دوستان
    با توجه به تحقيقاتي كه كردم در مورد هدفوناي 20-25 تومني به اين نتيجه رسيدم كه بودجه رو بايد افزايش بدم تا حدودي تا بشه يه مدل درست حسابي بخرم و تصميم گرفتم بودجه رو تا سقف 50 تومن افزايش بدم

حالا به نظرتون چه مدلايي رو پيشنهاد ميكنين كه واسه شرايطي كه پايين عرض ميكنم مناسب باشه؟

1: بيشتر توي خونه و پاي سيستم و موزيك ميخوام ازش استفاده كنم نه براي راه رفتن و دويدن و .... ولي خوب وزنش نميخوام خيلي زياد باشه. نوع موسيقي اي ام كه ميخوام گوش بدم زياد مهم نيست پس اونقدرا حرفه اي نميخوام كه مثلا راك يا بلوز يا متال گوش كنم و نوع خاصي از صدا رو بخوام بشنوم

2: نگران عرق كردن هدفون و همچينين درد گوش خيلي هستم. آخه يه سري هدفون هست تا ميزاري بعد از 1 ساعت شديدا عرق ميكنه و از طرفي دايره ي داخليش( همون حفره اش) اونقدر كوچيكه كه مياد روي لاله ي گوش و بعد از نيم ساعت فشاري كه به گوش مياره اونقدر اذيت ميكنه تا برش داري.

3:منبع تغذيه و نوع اتصال ميخوام معمولي باشه . نه ازين وايرلسا و بلوتوثي ها كه بعد از يه مدت شروع به اذيت كردن و خش خش و ... بشه. كابل معمولي 3.5 ميليمتري و مبنع تغريه اش هم برقي كه از كامپيوتر ميگيره نه باطري و ....

حالا شما از برنداي سوني و كريتيو و بهرينگر و ... ( چيزايي رو گفتم كه زير 50 تومن بشه ازشون خريد كردا) كدوم مدلاشو پيشنهاد ميكنين؟
    Last edited by do_minor; 12-11-2009 at 13:22.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوستان
    با توجه به تحقيقاتي كه كردم در مورد هدفوناي 20-25 تومني به اين نتيجه رسيدم كه بودجه رو بايد افزايش بدم تا حدودي تا بشه يه مدل درست حسابي بخرم و تصميم گرفتم بودجه رو تا سقف 50 تومن افزايش بدم

حالا به نظرتون چه مدلايي رو پيشنهاد ميكنين كه واسه شرايطي كه پايين عرض ميكنم مناسب باشه؟

1: بيشتر توي خونه و پاي سيستم و موزيك ميخوام ازش استفاده كنم نه براي راه رفتن و دويدن و .... ولي خوب وزنش نميخوام خيلي زياد باشه. نوع موسيقي اي ام كه ميخوام گوش بدم زياد مهم نيست پس اونقدرا حرفه اي نميخوام كه مثلا راك يا بلوز يا متال گوش كنم و نوع خاصي از صدا رو بخوام بشنوم

2: نگران عرق كردن هدفون و همچينين درد گوش خيلي هستم. آخه يه سري هدفون هست تا ميزاري بعد از 1 ساعت شديدا عرق ميكنه و از طرفي دايره ي داخليش( همون حفره اش) اونقدر كوچيكه كه مياد روي لاله ي گوش و بعد از نيم ساعت فشاري كه به گوش مياره اونقدر اذيت ميكنه تا برش داري.

3:منبع تغذيه و نوع اتصال ميخوام معمولي باشه . نه ازين وايرلسا و بلوتوثي ها كه بعد از يه مدت شروع به اذيت كردن و خش خش و ... بشه. كابل معمولي 3.5 ميليمتري و مبنع تغريه اش هم برقي كه از كامپيوتر ميگيره نه باطري و ....

حالا شما از برنداي سوني و كريتيو و بهرينگر و ... ( چيزايي رو گفتم كه زير 50 تومن بشه ازشون خريد كردا) كدوم مدلاشو پيشنهاد ميكنين؟
    این مساله هماهنگی گوش (!) هم واقعاً پارامتر مهمیه .. یعنی همونطور که گفتی زیاد پیش میاد که دوستان در مدلهای زیر 50 تومن یه چیزی بخرن و بعدش شکایت کنن از ناراحتی گوشی ها ...

بهرحال من کارای سونی رو توصیه می کنم که الان نمایندگی هاش در بازار رضا چندین مدل هدفون از سری XD گرفته تا سری های دیگه رو آورده بودن .. اگه تهران هستی حتماً سر بزن .. از نظر راحتی وضع خیلی خوبه ...

کلاً زیر 50 من تفاوت کیفیت قابل توجهی بین کریتیو (سری HD) ، کارای فیلیپس و سونی نمی بینم ... در نتیجه فضا واسه شما مناسب تر میشه که بری و برحسب سایز بالشتک های گوشی (یا اگه اجازه تست بدن که چه بهتر) اونی رو انتخاب کنی که دایره میانی بالشتک به روی گوشت فشار نیاره ...

* لاجیتک هم مدل های خیلی راحتی داره ... اما گرونتر ... نمایندگی اش در پاساژ ایران رو چک کن .. (ط1 روبروی پله برقی و ط همکف کنار ورودی جنوبی)

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

به نظر من نمایندگی سنهایزر رو چک کن. مدل های زیر 50 تومن باید داشته باشه.
    اگر نه یه مدل از technics هست که اون هم طراحی و کیفیت صدای خوبی داره و خیلی هم سبکه. تو پایتخت اون فروشگاهی که محصولات پاناسونیک رو داره داشت قبلا.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با 60 تومن یه هدفونه خوب راحت صداش عالی باشه و کوچیک باشه اندازه Px100 باشه زینهایسر نباشه سونی یا کریتیو باشه
    راحت گیر بیاد برای گیم هم خوب باشه
    یعنی اول برای موسیقی بعد برای بازی
    معرفی کنید
    با تشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •