تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 73 از 278 اولاول ... 236369707172737475767783123173 ... آخرآخر
نمايش نتايج 721 به 730 از 2775

نام تاپيک: کلوپ لپ تاپ ASUS N550

اگه نباشه جاش خالی می مونه m0fidi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

دوستانی که خریدند لطفا من رو راهنمایی کنن.:rolleyes:

Sent from my GT-N5100 using Tapatalk
    نه دوست عزیز کیف و موس داخل جعبه پلمپ خودn550 موجوده و اهدایی شرکت Asus . فروشنده چیزی اضافه نمیکنه.

2. 2 کاربر از m0fidi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه amirkurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

بچه ها اگه میتونید یه نرم افزار بنچمارک گیر مثل antutu که برای دیوایس های اندرویدی استفاده میشه به من معرفی کنید یا نرم افزاری شبیه به Z divise test.
    خلاصه یه نرم افزار برای اینکه موقع تحویل گرفتن لبتاب از سالم بودن و عملکرد صحیحش مطمعن بشم.
    جلو جلو مرسی

4. این کاربر از amirkurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

بچه ها اگه میتونید یه نرم افزار بنچمارک گیر مثل antutu که برای دیوایس های اندرویدی استفاده میشه به من معرفی کنید یا نرم افزاری شبیه به Z divise test.
    خلاصه یه نرم افزار برای اینکه موقع تحویل گرفتن لبتاب از سالم بودن و عملکرد صحیحش مطمعن بشم.
    جلو جلو مرسی

برنامه ی جامع برای اینکار Burn it test هست که با یک جستجو پیداش میکنید
    درایو DVD ، کارت صدا، نمایشگر و... گرفته تا رم و CPU و خلاصه همه ی سخت افزار حتی Lan و وایرلس! رو تست میکنه و بنچمارک میگیره

اول بگم من یه اشتباه تایپی کرده بودم که جای "مات " نوشتم "تاچ".

بعد بله درسته تو گوشی زیاد اهمیت نمیدن چون زیاد تاثیری نداره ( هرچند من خودم x6 دارم به وضوح دارم موقع استفاده تو بیرون تاثیرش رو می بینم ) ولی خوب تو لپ تاب بالاخره باید جوری باشه که تو محیط های خارج کارایی و کیفیت خوبی داشته باشه ... اینطور که من تحقیق کردم 90 درصد صفحه مات رو ترجیح میدن و معتقدن تو محیط های پرنور براق بودن واقعا اذیتشون می کنه ... این که میگید ربطی نداره ولی دیجی کالا تو بررسی کاملا حرف شمارو نقض می کنه و البته شاید هم اطلاعات این ها ناقص هست :

"اما جدا از این مشخصات مشترک، دو نوع صفحه نمایش را می‌توان بر روی مدل های مختلف سری N550 مشاهده نمود. دسته اول، مدل هایی که از صفحات نمایش براق و لمسی استفاده کرده و دسته دوم مدل هایی که صفحات آن‌ها غیر لمسیست و در عوض دارای یک روکش مات می‌باشند.
    اما اینکه کدامیک از این دو مدل را تهیه کنید، کاملا به نیاز شما باز می‌گردد. برای مصارف روزمره و عادی، مدل هایی که دارای روکش مات هستند، به دلیل اینکه نور محیط را بازتاب نمی‌کنند، مناسب‌ترند. اما اگر می‌خواهید از تمامی امکانات جدید
    سیستم‌عامل ویندوز 8 استفاده کنید، بهره‌گیری از یک صفحه نمایش لمسی، بسیار مفید خواهد بود. به علاوه اضافه کردن یک روکش مات بر روی صفحه نمایش، باعث می‌شود تا روشنایی و کیفیت رنگ‌های تولید شده به طرز محسوسی کاهش یابد و این امر ممکن است برای گرافیستان و طراحان، یک امتیاز منفی محسوب گردد.
    "
    بذار مثال رو از همون گوشی خودتون (نوکیا x6) بزنم تا بحث کیفیت پنل مد نظرم بیشتر دستتون بیاد و همه چیز براتون روشن بشه و بیش از این بحث بیهوده سر مات یا شفاف بودن نکنیم!

نمایشگر x6 تقریبا مات هست اما N8 نمایشگر براق داره . حالا در عکس زیر که در محیط Out door گرفته شده آیا برتری به نمایشگر مات x6 تعلق میگیره یا نمایشگر براق N8 ؟
    پس حالا باید بخوبی متوجه شده باشید که موقع بررسی کیفیت نمایشگر هر دیوایسی در محیط های Out door بجای تأکید صِرف بر پارامترهای کهنه ی «مات و یا شفاف؟» (تحلیل دیجیکالا) ، باید پارامترهای دیگری رو هم لحاظ کرد!

6. 2 کاربر از 3274 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه 147milad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    تو این سایت هم زده 3970 که اگه درست باشه خیلی خوبه.تاریخ به روز رسانی قیمتش هم امروز هست.دوستانی که میخوان بخرن یه نگاهی بندازن.

8. 2 کاربر از 147milad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ramingsm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

تو این سایت هم زده 3970 که اگه درست باشه خیلی خوبه.تاریخ به روز رسانی قیمتش هم امروز هست.دوستانی که میخوان بخرن یه نگاهی بندازن.
    حتی به خودش زحمت نداده بگه لمسی هست یا نه!

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

10. این کاربر از ramingsm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

قیمتش خوبه ولی تاچ نیست!!

12. این کاربر از saghar70 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

دوستان نظرتون چیه در مورد این لپ تاپ من خیلی وقته منتظرشم ، صبح زنگ زدم به پشتیبانی سایت داتیس آنلاین گفت که با گارانتی سریر 3.960.000 تومن در میاد البته بدون صفحه نمایش لمسی. لمسیش هم 5.400.000 تومن!!!
    به نظرتون بخرم یا بازم منتظر بمونم؟
    اینم لینک:

14. این کاربر از amir....s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

دوستان نظرتون چیه در مورد این لپ تاپ من خیلی وقته منتظرشم ، صبح زنگ زدم به پشتیبانی سایت داتیس آنلاین گفت که با گارانتی سریر 3.960.000 تومن در میاد البته بدون صفحه نمایش لمسی. لمسیش هم 5.400.000 تومن!!!
    به نظرتون بخرم یا بازم منتظر بمونم؟
    اینم لینک:
    منم صبح به داتیس زنگ زدم قیمت لمسی و اشتباه می گه ولی قیمت بدون صفحه نمایش لمسیش خوبه
    شرکت آرکو هم زنگ زدم بدون صفحه لمسی 4100 با صفحه لمسی 4500

من دیگه موندم چیکار کنم بنظرم بیخود اینقد گرونه !! بنظرتون اینو بیخیال شم برم lenovo ideapad y510 بگیرم؟؟

16. این کاربر از saghar70 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

بنظرتون ممکنه قیمتا دوباره بیاد پایین و لمسیش مثل سابق بشه 3.800.000 ؟
    من از یکی از نمایندگی ها پرسیدم گفت که همه ی اینایی که میفروشن گارانتی اصلی نیستن و هر قیمتی که میخوان میدن بهم گفت صبر کن اگه دوباره وارد بشه قیمتش پایین تر میاد.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

منم صبح به داتیس زنگ زدم قیمت لمسی و اشتباه می گه ولی قیمت بدون صفحه نمایش لمسیش خوبه
    شرکت آرکو هم زنگ زدم بدون صفحه لمسی 4100 با صفحه لمسی 4500

من دیگه موندم چیکار کنم بنظرم بیخود اینقد گرونه !! بنظرتون اینو بیخیال شم برم lenovo ideapad y510 بگیرم؟؟
    من کلا از lenovo بدم میاد البته این نظر شخصیمه.بنظرم msi GE60 2OC خیلی بهتره.

19. 2 کاربر از amir....s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •