شما با دیجی کالا تماس گرفتین؟
دوستان کیفیت صفحه نمایش این مدل بهتره یا y510p ? مدل y510p مات هست یا براق؟
این لنوو که تو ایران میاد با sli هستن؟ یا تک گرافیکه و مقداری از این مدل قوی تره؟
شما با دیجی کالا تماس گرفتین؟
دوستان کیفیت صفحه نمایش این مدل بهتره یا y510p ? مدل y510p مات هست یا براق؟
این لنوو که تو ایران میاد با sli هستن؟ یا تک گرافیکه و مقداری از این مدل قوی تره؟
خوبی صفحه نمایش n550 به همین IPS و FHD بودنش هست. صفحه لمسی که کاربردی برای لپتاپ نداره!
معلوم نیست مشخصات کدام سایت درسته.
صفحه نمایش n550 با توجه به اینکه IPS هست و نه TN از y510 بهتره ضمن اینکه لمسی هست. البته برای گیمرها زیاد لمسی بودنش مهم نباید باشه. اما در مورد SLI تو ایران فکر نمی کنم وارد بشه. در مورد y500 که اینطور بود.
آقا مطمئن باشین کانفیگ Full HD همه IPS هست.
دوستان من از همه عذر خواهی میکنم منظورم دیجی استار بود که به دلیل تشابه اسمی و اینکه خودمم قاط زدم اشتباه کردم.
بنظرتون اگه هارد ssd داشت میارزه 3780 ولی full hd نباشه؟؟؟؟؟
نه عزیز
شما صفحه نمایش رو نمیتونید عوض کنید ، ولی هر وقت حال کردی میری SSD میخری و هاردو عوض میکنی !
من الان دارم هارد SSD میخرم ، موقع خرید هاردو میدم برام نصب کنن و هارد خود دستگاه رو به خودشون میدم . گفت که هاردشو میخرن .
مطمئن باش اگه هاردش SSD بود قیمتش بالای 5 تومن بود. اونی که دیجی استار زده یک Cash SSD با ظرفیت 24 هست یا اگه درست تایپ کرده باشن 64. که برای بالا بردن سرعت هارد اصلی HDD هست.
چرا هارد رو بدی بهشون؟ یه قاب تبدیل میگیری هاردو میذاری توش به عنوان هارد اکسترنال استفاده میکنی. خیلی هم خوب!![]()
آقا با شما موافقم الان دیگه dvd-drive بکار نمیاد،فقط قیمت هارد ssd 240 رو دارید؟؟ و هزینه اون قابه چنده؟؟؟
میگه HD هست پس IPS هم حتما نیست که ارزش نداره به خاطر هارد SSD از IPS صرفنظر کنی!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)