تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما کدام گزینه عامل موفقیت تیم ملی فوتبال در راه صعود به جام جهانی بود؟

راي دهنده
196. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • حمایتهای مردم و روحیه امید

55 28.06%
  • کادر فنی و بازیکنان

78 39.80%
  • فدراسیون فوتبال و وزارت ورزش

22 11.22%
  • خوش اقبالی و اشتباهات داوری

105 53.57%
Multiple Choice Poll.
صفحه 73 از 218 اولاول ... 236369707172737475767783123173 ... آخرآخر
نمايش نتايج 721 به 730 از 2174

نام تاپيک: فوتبال ملی ایران

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

.

نشست خبري تاج در همايش همبستگي ملي در حمايت از تيم ملي

رئيس سازمان ليگ در همايش همبستگي ملي در حمايت از تيم ملي فوتبال نشست خبري برگزار مي‌کند.
    مهدي تاج نايب رييس فدراسيون فوتبال و رييس سازمان ليگ برتر ، عزيزالله محمدي رييس شوراي مرکزي اتحاديه فوتبال و دبيرکل شوراي حاميان تيم ملي فوتبال ايران ساعت 19 امشب در سالن سران اجلاس نشست خبري برگزار مي‌کنند.

ستاد خبري شوراي حاميان تيم ملي فوتبال ايران طي اطلاعيه‌اي ضمن اعلام اين خبر و تقدير و تشکر از تلاش صورت گرفته جهت پوشش نشست‌هاي خبري ستاد حاميان تيم ملي فوتبال ايران، اعلام کرد نظر به اينکه همايش همبستگي ملي در حمايت از تيم ملي فوتبال ايران با حضور مسئولين ورزش کشور، پيشکسوتان، فرهيختگان و کارشناسان جامعه ورزشي در روز شنبه سوم اسفند 92 از ساعت 19 الي 22 در سالن اجلاس سران برگزار مي‏گردد شايسته است رسانه‌ها نسبت به پوشش خبري اين همايش نيز حضور جدي و پررنگي داشته باشند و با پوشش رسانه‏اي مناسب اين رويداد مهم و تأثير گذار و همدلي و همبستگي مسئولين و مردم انشاالله شاهد توفيقات همه جانبه دست‏اندرکاران در حمايت از تيم ملي فوتبال کشورمان باشيم و هم اکنون که تيم ملي فوتبال ايران در زمره 32 تيم برتر دنيا در مسابقات فوتبال جام جهاني 2014 حضور دارد، اميدواريم با بهره‏مندي از اين فرصت و برنامه‏ريزي منسجم، با مساعدت و همدلي رسانه‏ها، شاهد افزايش شور و نشاط عمومي در جامعه و توسعه مباحث فرهنگي و اجتماعي و مشارکت و همبستگي ملي در حمايت از تيم ملي فوتبال کشورمان باشيم که در اين صورت برنده اصلي اين جام قطعاً ملت شريف ايران خواهند بود.

در اين راستا ستادهاي تخصصي حاميان تيم ملي فوتبال ايران تا پايان سال در سراسر کشور تشکيل مي گردد که در نشست هاي خبري نسبت به ارائه اطلاعات کامل آن صورت خواهد پذيرفت

.

آخر فروم باز نادر1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

بوسني رو له ميكنيم! شرط ميبندم اگه اين اتفاق نيافتاد بياين اينجا هرچي فحش از ----- قوانين انجمن گذرنده هست بهم بدين قوچان نژاد حداقل
    قدش كه از ادين ژكو كوتاهتره!

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

شرط فدراسیون برای تمدید قرارداد کی روش/ استفاده از مربی ایرانی به عنوان دستیار اول

علی کفاشیان گفته سرمربی تیم ملی باید این شرط را قبول کند و گرنه قرارداد او تمدید نخواهد شد
    آی اسپرت – علی کفاشیان دیگر آن آدم سابق نیست. رئیس فدراسیون فوتبال که پیش از این با تمام خواسته های کارلوس کی روش کنار می آمد، حالا برای تمدید قرارداد او یک شرط بزرگ گذاشته. استفاده از مربی ایرانی به عنوان دستیار اول. کفاشیان می گوید:" هیات رئیسه فدراسیون فوتبال تصمیم بر این گرفته شرط اصلی تمدید قرارداد وی این باشد که یک مربی ایرانی را به عنوان دستیار اول خود انتخاب کند. ما این موضوع را با کی‌روش در میان می‌گذاریم و اگر پذیرفت قرارداد وی را تمدید خواهیم کرد.
    رئیس فدراسیون فوتبال خاطرنشان کرد: درباره دو مربی لیگ برتری که به دنبال کمک به کی‌روش هستند صحبت خواهیم کرد که اگر قبول کرد آنها را به تیم ملی دعوت می‌کنیم در غیر اینصورت مربی خارجی به کادر فنی اضافه نخواهد شد و مربی تمرین دهنده برزیلی موقتی است و هیچ مربی خارجی به صورت قطعی به کادر تیم ملی نمی‌آید.

isport

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

دستیار جدید برای کی روش/ دی سا به تیم ملی اضافه می شود

همکار سابق کی روش، قرار است مربی دروازه بان های تیم ملی شود
    آی اسپرت – خبری که امروز در رسانه های افریقایی منتشر شد، می تواند برای مسئولان فدراسیون و طرفداران تیم ملی جالب باشد. با اینکه کفاشیان از موقتی بودن حضور مربی برزیلی در کنار کی روش خبر داده، اما به نظر می رسد که سرمربی تیم ملی می خواهد در جام جهانی از یک دستیار خارجی جدید استفاده کند. راجر دی سا سرمربی جدید تیم آژاکس افریقای جنوبی، قصد دارد به عنوان مربی دروازه بان های تیم ملی، در جام جهانی برزیل کنار کی روش باشد. این خبری است که سایت iol منتشر کرده و باید دید با اضافه شدن این مربی، دن گاسپار چه وظیفه ای در تیم ملی پیدا خواهد کرد

isport

5. این کاربر از Azad/ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز EhsanCPU's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    IRN-ISF

11 The Star

سایت «The Star» در گزارشی به بررسی ایران و گروه F رقابت‌های جام‌جهانی 2014 برزیل پرداخت و نوشت:

ایران:

ایران زیر نظر کارلوس کی‌روش پیشرفت فراوانی کرده است. آنها در گروه خود صدرنشین شدند و حتی کره‌جنوبی را که یکی از قدرتمندترین تیم‌های آسیا است، در رقابت‌های مقدماتی جام‌جهانی شکست دادند.
    آنها سازمان یافته به نظر می‌رسیدند و نشان دادند که چرا یکی از بهترین‌ تیم‌های آسیا هستند. شاید بازیکنانی مثل علی کریمی، مهدی مهدوی‌کیا و علی دایی از صحنه خارج شده باشند اما بازیکنانی مثل
    اشکان دژاگه، مسعود شجاعی و جواد نکونام مسئولیتشان را به خوبی اجرا کرده‌اند.
    نکونام که سال‌ها در لیگ اسپانیا بازی می‌کرد، بازیکن کلیدی در خط میانی تیم خواهد بود و بازیکن 33 ساله با ثبات و سخت‌کوشی‌اش‌ شناخته شده است.
    شجاعی برای لاس‌پالماس در دسته دوم اسپانیا بازی می‌کند و به همراه اشکان دژاگه موقعیت‌های گلزنی را برای مهاجمان فراهم می‌کند.
    همه این بازیکنان در ایران بازیکنان بزرگی هستند اما وقتی صحبت به عرصه جهانی می‌رسد، آنها خیلی شناخته شده نیستند.
    عنصر شگفتگی در این تیم وجود دارد اما رویارویی با بازیکنانی چون مسی، ژکو و جان اوبی میکل می‌تواند بسیار تهدید کننده باشد.
    آنها مطمئنا روی جادوی کی‌روش برای رساندن این تیم به دور بعد رقابت‌ها حساب باز کرده‌اند اما باید در بهترین شرایط خود باشند تا بتوانند نیجریه و بوسنی و هرزگوین را شکست دهند.

7. 5 کاربر از EhsanCPU بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز XENON24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به صدا و سیمای ایران حق پخش بازی ها را نمی فروشند/ شبکه ورزش بازی های جام جهانی را پخش می کند؟

جدیدترین دور مذاکرات مسئولان بخش بین الملل سازمان صدا و سیما با شبکه ای اس پی ان به سرانجام نرسیده است. ماجرا خیلی ساده است. اینکه شرکت امریکایی می گوید تلویزیون ایران اگر بازی ها را پخش کند ، کل کشورهای منطقه جنوب غرب آسیا نیازی به خرید حق پخش بازی ها ندارند. برنامه های شبکه سوم ایران از فرکانس های ماهواره بین المللی پخش می شود و این یعنی هر خانه ای که یک دستگاه ----- کد شکن داشته باشد ، به سادگی بازی ها را پخش می کند و این اتفاق یعنی میلیون ها دلارها خسارت برای شرکتی که بازی ها را باید پخش کند.
    چرا سال 2002 بازی ها از شبکه 3 پخش نشد؟
    این اولین بار نیست. سال ها قبل هم یکبار پخش بازی ها برای تلویزیون مشکل ساخت. گروه ورزش سیما که تخصصی ویژه دارد در پخش بدون هزینه بازی های لیگ های مختلف دنیا ، در سال 2002 رایت بازی ها را خرید و می خواست روی آنتن ببرد اما مشکلی بزرگ ایجاد شد. بعد از توافق دیرهنگام با شبکه ژاپنی پخش بازی ها ، و تنها بعد از پخش دو بازی به ناچار شبکه بازی ها از شبکه سوم به شبکه های اول و دوم منتقل شد چون با پخش بازی ها از شبکه 3 ، همه کشورهای همسایه می توانستند فرکانس مسابقات را دریافت کنند. با شکایت شرکت ژاپنی ، بازی از حالت پخش ماهواره بین المللی به فرکانس موج اف ام و ماهواره های زمینی شبکه اول و دوم سیما منتقل شد. این بار اما شرایط عوض شده. با پیشرفت تکنولوژی دیگر کانال های دارای پخش شبکه سراسری از سیستم ماهواره بین المللی استفاده می کنند و این یعنی کانال های سراسری تلویزیون نمی توانند بازی ها را پخش کنند.
    دعوا بالا می گیرد!
    حالا وقت تسویه حساب است. پخش بازی های مهم فوتبال منوپلی است در اختیار شبکه سوم سیما. آنها یک سال بعد از آغاز به کار شبکه ورزش ، هنوز هم تمام بازی های مهم ورزشی را پخش می کنند و تقریبا پس مانده برنامه های ورزشی سهم این شبکه جدیدالتاسیس است. صدا و سیما برای پخش برنامه های ورزشی شورایی دارد که تمام پست های کلیدی این شورا بین مدیران گروه ورزش شبکه سوم دست به دست می شود. از این رئیس به رئیس بعدی منتقل می شود و آنها با داشتن پشتوانه پخش برنامه پرطرفدار 90 ، تقریبا همه چیز را در اختیار دارند. بازی های لیگ برتر را هم آنها پخش می کنند و کلا شاید مسابقات غیر حساس است که سهم شبکه تخصصی ورزش می شود اما الان یکباره ورق بر می گردد. جام جهانی علاقمندان فراوانی دارد و تلویزیون نمی تواند به سادگی از پخش آن بگذرد. به خصوص که این بار ایران هم یکی از تیمهایش است. این فرصتی است برای شبکه ورزشی ها. تهدیدی خارجی ، آنها را صاحب شانس می کند. آنها که از طریق ماهواره محلی و با پخش محدود روی آنتن می روند ، با جام جهانی می توانند اوج بگیرند. صدا و سیما باید ریسک کند. پخش بازی ها از طریق شبکه 3 تهدیدی بزرگ می شود برای مجموعه سیما و البته فرصتی برای یک شبکه جدید التاسیس.
    بهانه ای برای تخفیف
    الان قیمت فرکانس بازی های جام جهانی خیلی بالاست. تلویزیون توان خرید فرکانس ها را ندارد اما گذشت زمان می تواند کمک کننده باشد. کمک به اینکه مشکلات حل شود. اینکه با گذشت زمان و نزدیکی به زمان بازی ها قیمت ها هم می شکند. بهانه شرکت آمریکایی اگرچه یک تهدید است اما می تواند فرصت هم باشد. فرصتی برای اینکه صدا و سیما بتواند با کشتن زمان برای خرید فرکانس بازی ها در لحظات آخر ، این هزینه را به قیمت مقبولی برساند تا برای تشکیلات تلویزیون غیر منطقی نباشد. همزمان البته آنها باید تصمیم گیری کنند. تصمیم درباره اینکه آیا بازی ها را که تصاویرش دیجیتال است را از طریق شبکه ورزش و شبکه های دیگر دیجیتالی محلی شان پخش کنند یا اینکه با خرید سیستم امنیتی گران قیمت ایمن ساز شبکه های تلویزیونی ، کانال های ماهواره ای شان را دارای قدرت بیشتری هم کنند. هزینه ای که البته در کوتاه مدت شاید چندان برای صدا و سیما منطقی نباشد اما در بلند مدت می تواند ایمنی شبکه شان را افزایش دهد. اگرچه معمولا مسئولان گروه ورزش صدا و سیما از راهکارهایی میانبر استفاده می کنند و تنها یکبار در بازی های جام جهانی 2002 بود که برنامه های شان عملی نشد تا در سیستم پخش بازی ها تغییری ایجاد کنند. در حال حاضر مسئولان شبکه ورزش تلاش زیادی دارند تا بتوانند مدیران صدا و سیما را متقاعد کنند تا پخش بازی ها به آنها سپرده شود . آنها معتقدند با کمک شبکه های استانی این قابلیت را دارند تا تمام کشورمان را تحت پوشش قرار دهند. اگرچه صدا و سیما برای این اعتماد با چالش هایی هم روبروست. اینکه مردم به تماشای بازی ها از شبکه سوم عادت دارند. اینکه پوشش این شبکه های دیجیتالی فراگیر نشده است و مهمتر از همه اینکه اسپانسر ها چندان روی خوشی به دادن آگهی در این شبکه ها ندارند. مشکلاتی که شانس شبکه ورزش را کاهش می دهد.

خبرآنلاین

9. 5 کاربر از XENON24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

به صدا و سیمای ایران حق پخش بازی ها را نمی فروشند/ شبکه ورزش بازی های جام جهانی را پخش می کند؟

جدیدترین دور مذاکرات مسئولان بخش بین الملل سازمان صدا و سیما با شبکه ای اس پی ان به سرانجام نرسیده است. ماجرا خیلی ساده است. اینکه شرکت امریکایی می گوید تلویزیون ایران اگر بازی ها را پخش کند ، کل کشورهای منطقه جنوب غرب آسیا نیازی به خرید حق پخش بازی ها ندارند. برنامه های شبکه سوم ایران از فرکانس های ماهواره بین المللی پخش می شود و این یعنی هر خانه ای که یک دستگاه ----- کد شکن داشته باشد ، به سادگی بازی ها را پخش می کند و این اتفاق یعنی میلیون ها دلارها خسارت برای شرکتی که بازی ها را باید پخش کند.
    چرا سال 2002 بازی ها از شبکه 3 پخش نشد؟
    این اولین بار نیست. سال ها قبل هم یکبار پخش بازی ها برای تلویزیون مشکل ساخت. گروه ورزش سیما که تخصصی ویژه دارد در پخش بدون هزینه بازی های لیگ های مختلف دنیا ، در سال 2002 رایت بازی ها را خرید و می خواست روی آنتن ببرد اما مشکلی بزرگ ایجاد شد. بعد از توافق دیرهنگام با شبکه ژاپنی پخش بازی ها ، و تنها بعد از پخش دو بازی به ناچار شبکه بازی ها از شبکه سوم به شبکه های اول و دوم منتقل شد چون با پخش بازی ها از شبکه 3 ، همه کشورهای همسایه می توانستند فرکانس مسابقات را دریافت کنند. با شکایت شرکت ژاپنی ، بازی از حالت پخش ماهواره بین المللی به فرکانس موج اف ام و ماهواره های زمینی شبکه اول و دوم سیما منتقل شد. این بار اما شرایط عوض شده. با پیشرفت تکنولوژی دیگر کانال های دارای پخش شبکه سراسری از سیستم ماهواره بین المللی استفاده می کنند و این یعنی کانال های سراسری تلویزیون نمی توانند بازی ها را پخش کنند.
    دعوا بالا می گیرد!
    حالا وقت تسویه حساب است. پخش بازی های مهم فوتبال منوپلی است در اختیار شبکه سوم سیما. آنها یک سال بعد از آغاز به کار شبکه ورزش ، هنوز هم تمام بازی های مهم ورزشی را پخش می کنند و تقریبا پس مانده برنامه های ورزشی سهم این شبکه جدیدالتاسیس است. صدا و سیما برای پخش برنامه های ورزشی شورایی دارد که تمام پست های کلیدی این شورا بین مدیران گروه ورزش شبکه سوم دست به دست می شود. از این رئیس به رئیس بعدی منتقل می شود و آنها با داشتن پشتوانه پخش برنامه پرطرفدار 90 ، تقریبا همه چیز را در اختیار دارند. بازی های لیگ برتر را هم آنها پخش می کنند و کلا شاید مسابقات غیر حساس است که سهم شبکه تخصصی ورزش می شود اما الان یکباره ورق بر می گردد. جام جهانی علاقمندان فراوانی دارد و تلویزیون نمی تواند به سادگی از پخش آن بگذرد. به خصوص که این بار ایران هم یکی از تیمهایش است. این فرصتی است برای شبکه ورزشی ها. تهدیدی خارجی ، آنها را صاحب شانس می کند. آنها که از طریق ماهواره محلی و با پخش محدود روی آنتن می روند ، با جام جهانی می توانند اوج بگیرند. صدا و سیما باید ریسک کند. پخش بازی ها از طریق شبکه 3 تهدیدی بزرگ می شود برای مجموعه سیما و البته فرصتی برای یک شبکه جدید التاسیس.
    بهانه ای برای تخفیف
    الان قیمت فرکانس بازی های جام جهانی خیلی بالاست. تلویزیون توان خرید فرکانس ها را ندارد اما گذشت زمان می تواند کمک کننده باشد. کمک به اینکه مشکلات حل شود. اینکه با گذشت زمان و نزدیکی به زمان بازی ها قیمت ها هم می شکند. بهانه شرکت آمریکایی اگرچه یک تهدید است اما می تواند فرصت هم باشد. فرصتی برای اینکه صدا و سیما بتواند با کشتن زمان برای خرید فرکانس بازی ها در لحظات آخر ، این هزینه را به قیمت مقبولی برساند تا برای تشکیلات تلویزیون غیر منطقی نباشد. همزمان البته آنها باید تصمیم گیری کنند. تصمیم درباره اینکه آیا بازی ها را که تصاویرش دیجیتال است را از طریق شبکه ورزش و شبکه های دیگر دیجیتالی محلی شان پخش کنند یا اینکه با خرید سیستم امنیتی گران قیمت ایمن ساز شبکه های تلویزیونی ، کانال های ماهواره ای شان را دارای قدرت بیشتری هم کنند. هزینه ای که البته در کوتاه مدت شاید چندان برای صدا و سیما منطقی نباشد اما در بلند مدت می تواند ایمنی شبکه شان را افزایش دهد. اگرچه معمولا مسئولان گروه ورزش صدا و سیما از راهکارهایی میانبر استفاده می کنند و تنها یکبار در بازی های جام جهانی 2002 بود که برنامه های شان عملی نشد تا در سیستم پخش بازی ها تغییری ایجاد کنند. در حال حاضر مسئولان شبکه ورزش تلاش زیادی دارند تا بتوانند مدیران صدا و سیما را متقاعد کنند تا پخش بازی ها به آنها سپرده شود . آنها معتقدند با کمک شبکه های استانی این قابلیت را دارند تا تمام کشورمان را تحت پوشش قرار دهند. اگرچه صدا و سیما برای این اعتماد با چالش هایی هم روبروست. اینکه مردم به تماشای بازی ها از شبکه سوم عادت دارند. اینکه پوشش این شبکه های دیجیتالی فراگیر نشده است و مهمتر از همه اینکه اسپانسر ها چندان روی خوشی به دادن آگهی در این شبکه ها ندارند. مشکلاتی که شانس شبکه ورزش را کاهش می دهد.

خبرآنلاین
    از یه طرف پخش شبکه سه و کیفیت تصویرش واقعا از شبکه ورزش کمتره . به هر حال ورزش شبکه تازه تاسیسی هست . از یه طرف این بحث هست که هنوز کاملا فراگیر نشده استفاده از شبکه های دیجیتال .
    در مورد کیفیت شبکه سه بار ها شده موقع پخش از شبکه سه دیدم که اگه aspect ratio ی تصویر اصلی 16:9 هستش اینا میان از اطراف تصویر کات میکنن که بشه 4:3 و باعث میشه مثلا بازیکن صاحب توپ خیلی وقتها از تصویر بیرون باشه
    در حالی که شبکه ورزش اون رو از دو طرف فشرده میکنه تا اگه کسی HDTV داره به راحتی با گذاشتن روی 16:9 تصویر اصلی رو دریافت کنن .
    درسته کلا تصویر اصلی به صورت HD توی ایران پخش نمیشه اما به هر حال از نظر کیفیت تصویر شبکه ورزش قابل قبول تره .

میمونه بحث تبلیغات ، دسترسی ، مجریان و ... که به نظرم با کمی بها دادن به شبکه ورزش خیلی پخش بهتری از شبکه سه خواهد داشت .

11. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز wooooow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

صحبت های وزیر ورزش جالب بود!!!

میگه بوسنی رو میبریم
    نیجریه رو هم بستگی به شرایط داره
    آرزانتین هم بردش دور از ذهن نیست و ...

من موندم اینا با کدوم برنامه میخوان آرژانتین رو ببرن ؟؟
    بازی آمادگی با کدوم تیما ؟؟
    Last edited by wooooow; 25-02-2014 at 01:42.

13. 2 کاربر از wooooow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

صحبت های وزیر ورزش جالب بود!!!

میگه بوسنی رو میبریم
    نیجریه رو هم بستگی به شرایط داره
    آرزانتین هم بردش دور از ذهن نیست و ...

من موندم اینا با کدوم برنامه میخوان آرژانتین رو ببرن ؟؟
    بازی آمادگی با کدوم تیما ؟؟
    البته فکر کنم ایشون همون احتمال 1% برد ایران مقابل ارژانتین رو گفته دور از ذهن نیست .
    همون نیجریه و بوسنی رو میشد بگیم بردنشون دور از ذهن نیست . اما زمانی که تیم کاملا اماده میبود نه حالا . الان با این وضع همه فقط دلشون به کی روش خوشه نه چیز دیگه .

آخر فروم باز alivw71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ادينيو:من‌هم‌دوست‌دارم‌ به‌تيم‌ملي‌ايران‌ کمک‌ کنم

مهاجم برزيلي تيم فوتبال مس کرمان گفت: شماره 30 را خيلي دوست دارم و مي‌خواهم شماره 30 تيم ملي را در جام جهاني به تن کنم.

لوسيانو ادينيو در گفت‌وگو با خبرنگار تسنيم، در خصوص گفت‌وگويي که با يک سايت برزيلي انجام داده است عنوان کرد: اين مصاحبه را چند روز پيش انجام دادم و اکنون هم در دبي هستم، اما همه مسائلي که در اين مصاحبه گفتم درست است.

وي افزود: براي گرفتن تابعيت ايراني و بازي براي تيم ملي ايران مدارکم را به فدراسيون فوتبال ايران داده‌ام و اين اتفاق بعد از صحبتي که با کي‌روش داشتم افتاده است.

مهاجم برزيلي مس با بيان اينکه براي حضور در تيم ملي ايران با کارلوس کي‌روش صحبت کرده‌، گفت: کي‌روش از من پرسيد دوست داري براي تيم ملي بازي کني و من هم گفتم بله! من نمي‌دانم کي‌روش الان کجاست و خودم هم در دبي هستم اما اين اتفاق افتاد و سرمربي تيم ملي از من پرسيد که «ادينيو! دوست داري براي تيم ملي بازي کني يا نه؟» و من هم تمايل زيادي براي اين کار دارم.

ادينيو در پاسخ به اين سوال که فکر مي‌کند براي اردوي آفريقاي جنوبي به تيم ملي دعوت شود يا نه، عنوان کرد: اميدوارم دعوت شوم. خيلي دوست دارم در جام جهاني بازي کنم و توانايي اين را دارم که به تيم ملي ايران در برزيل کمک کنم.

وي در پاسخ به اين سوال که آيا حضورت در تيم ملي ايران قطعي است، تاکيد کرد: بله، ان‌شاالله.

«ايران مهاجمان زيادي دارد و بازيکنان مانند دژاگه، قوچان‌نژاد، خلعتبري، جهانبخش، آزمون و ... مدعي حضور در خط حمله تيم ملي هستند» ادينيو در واکنش به اين موضوع تصريح کرد: مي‌دانم ايران مهاجمان خوبي دارد و همه بازيکنان تيم ملي بازيکنان بزرگي هستند اما من هم دوست دارم به تيم ملي ايران کمک کنم و با اين تيم در جام جهاني باشم.

مهاجم مس يادآور شد: بازي در جام جهاني و حضور در برزيل هيجان انگيز است و اميدوارم اين اتفاق براي من بيفتد.

ادينيو در خصوص رويارويي ايران با آرژانتين در جام جهاني گفت: بازي با آرژانتين يکي از حساس‌ترين بازي‌هاي تيم ملي ايران است. آرژانتين تيم بزرگي است که بازيکنان بزرگي چون مسي، دي‌ماريا، آگرو، ماسچرانو و ... را دارد اما مشکلي از اين بابت نداريم. فوتبال يک بازي 11 به 11 است و نتيجه هم در زمين مشخص مي‌شود.

اين بازيکن برزيلي با تاکيد بر اينکه دوست دارد در جام جهاني 2014 برزيل حضور داشته باشد، به تسنيم گفت: مي‌خواهم علاوه بر حضور در جام جهاني به تيم ملي ايران هم کمک کنم چون ايراني‌ها را خيلي دوست دارم.

«اگر به تيم ملي ايران دعوت شوي دوست داري چه شماره‌اي را بپوشي؟» ادينيو در پاسخ به اين سوال گفت: من شماره 30 را خيلي دوست دارم و «ان‌شاالله» در جام جهاني شماره 30 ايران را مي‌پوشم.

ادينيو در حالي از تمايلش براي حضور در تيم ملي ايران با پيراهن شماره 30 خبر داد که طبق قانون فيفا بازيکنان حاضر در جام‌جهاني تا پيراهن شماره 23 را مي‌توانند بر تن کنند.
    varzesh3.com

16. 8 کاربر از alivw71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •