تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 73 از 249 اولاول ... 236369707172737475767783123173 ... آخرآخر
نمايش نتايج 721 به 730 از 2485

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ |فصل 1392-1393

پروفشنال +ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

صد در صد این دوتا قضیه فرق دارن ولی منظور من این بود که اون موقع میگفت به مهاجم نیاز نداره ولی الان فهمیده به یه مهاجم 6دانگ نیاز داره.حداقل انصاریفر تو پرسپولیس داشت جا می افتاد ولی حالا معلوم نیست که خلعتبری جواب بده یا نه مخصوصن با این فشاری که روش هست، تکون بخوره خود پرسپولیس ها n میلیارد را میکوبن تو سرش. کاره انصاری فر کاملن اشتباه بوده ولی نمیشد کاری کرد تا تیم ضربه نخوره؟ مثلن کاری که تو تیم رقیب فصل قبل با مجیدی و جباری شد و جواب هم داد. امیدوارم که خلعت جواب بده ولی الان پرسپولیس پر شده از مهاجم های متوسط .
    ولی من نظرم اینه که سید صالحی برای مهاجم نوک بهتر از انصاریفرده

تمرینات پیش فصل واقعا داستانش با لیگ و فوتبال رسمی فرق میکنه
    خیلی از تیما در سطح اول اروپا هستن که توی پیش فصل خوب تمرین میکنن خوب بدنسازی میکنن تاکتیکهاشونو مرور میکنن
    اما وقتی میان توی مسابقات رسمی لیگ تازه میفهمن کجای کارشون لنگ میزنه
    مثلا منچستر مثلا بارسا
    جدای از این الان مشکل علی دایی مهاجم نیست علی دایی یه طراح میخواد که بنده خدا قبل از لیگ دنبالش بود
    حتی دنبال همین محسن مسلمان هافبک ذوب آهن هم بود اما تیما واقعا بازیکن نمیدادن
    علاوه بر اون پرسپولیس توی اون یک ماه که میگفتن رویانیان رو میخوان عوض کنن خیلی ضربه خورد اصلا کار خرید بازیکن رسما خوابید
    آخرش هم معلوم نشد چرا اینقدر جو سازی کردن اونم دولتی که روزای آخرش بود

رسپولیس یا باید خیلی زود یه هافبک طراح بگیره یا تاکتیکش رو عوض کنه من قبلا هم گفتم که صادقیان برای بازی کردن به جای نوری خیلی مناسبه
    الان سایت گل هم همینو زده ولی بر خلاف سایت گل من فعلا با بازی کردن با یه هافبک دفاعی مخالفم
    چون میتونه مقطه قوت تیم یعنی دفاع تیمیش رو ضعیف کنه

به نظر من بهترین ترکیب برای پرسپولیس 4.4.2 هست با دو هافبک دفاعی و به قول اهالی زمین خاکی یه مهاجم نخودی

به این شکل
    نیلسون

علی عسگر...........حسینی........بنگر..... .....ماهینی

حقیقی...........دهنوی
    عالیشاه.................................... نوروزی

صادقیان
    سید صالحی

از شاخه های 4.5.1 هست
    توی این سیستم مهاجم نخودی باید دائم موقع دفاع به خط میانی اضافه بشه و موقع حمله به خط حمله
    هم باید پرس کنه و در دفاع تیمی شرکت کنه هم باید نقش پاسور رو بازی کنه
    تو این سیستم مدافعین کنار هم باید توی حمله خیلی فعال باشن به این خاطر علی عسگر خیلی توی این سیستم جواب میده
    ماهینی هم اگه درست بشه خوبه وگرنه بهتره بریم سراغ خانزاده

به نظر من بهترین سیستم برای پرسپولیس در صورت نخریدن هافبک طراح تا نیم فصل همینه
    با این حال بازم میگم فکر میکنم دایی داره خوب تیم رو هدایت میکنه و کم هزینه ترین روشها رو استفاده میکنه

2. 3 کاربر از +ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز stealer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    esf

پيش فرض

دوستان حداقل اگه میگفتید قاضی رو باید نگه میداشت یه چیزی
    پارسال این انصاریفرد چه گلی به سرما زد که اینقدر ازش حمایت میکنید؟
    الان به هیچ عنوان مشکل مهاجم نوک نیست چون حتی یه دونه هم ستاره و بازیساز تو تیم نیست
    پارسال علی کریمی رهبریت تیم رو داشت امسال نوری
    مشکل علی دایی اینه که به هیچ عنوان با ستاره ها نمیتونه کنار بیاد و فقط و فقط حرف حرف خودش هست

4. 3 کاربر از stealer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

به نظر من بهتره دایی برای دفاع راست از علی عسگر استفاده کنه.الان با این وضعیتی که دفاع مون داره هیچ کدوم از دفاع چپ و راست نفوذ نمیکنن ولی میشه با گذاشتن علی عسگر توی اون پست(که البته بازی هم میکرد قبلا + ماهینی هم سرحال نیست توی این چند بازی) موقع حمله با سه دفاع بازی میکنیم و دفاع چپ که حسینی دیگه نفوذی نمیکنه(البته توی این بازی ها نفوذی نداشته و اونهایی رو هم که جلو رفته درست حسابی سانتر نکرده)
    دیگه باید تا بهبود پولادی با همین حسینی مدارا کنیم

6. 4 کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه haddadha23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    نرجه

پيش فرض

ولی من نظرم اینه که سید صالحی برای مهاجم نوک بهتر از انصاریفرده

تمرینات پیش فصل واقعا داستانش با لیگ و فوتبال رسمی فرق میکنه
    خیلی از تیما در سطح اول اروپا هستن که توی پیش فصل خوب تمرین میکنن خوب بدنسازی میکنن تاکتیکهاشونو مرور میکنن
    اما وقتی میان توی مسابقات رسمی لیگ تازه میفهمن کجای کارشون لنگ میزنه
    مثلا منچستر مثلا بارسا
    جدای از این الان مشکل علی دایی مهاجم نیست علی دایی یه طراح میخواد که بنده خدا قبل از لیگ دنبالش بود
    حتی دنبال همین محسن مسلمان هافبک ذوب آهن هم بود اما تیما واقعا بازیکن نمیدادن
    علاوه بر اون پرسپولیس توی اون یک ماه که میگفتن رویانیان رو میخوان عوض کنن خیلی ضربه خورد اصلا کار خرید بازیکن رسما خوابید
    آخرش هم معلوم نشد چرا اینقدر جو سازی کردن اونم دولتی که روزای آخرش بود

رسپولیس یا باید خیلی زود یه هافبک طراح بگیره یا تاکتیکش رو عوض کنه من قبلا هم گفتم که صادقیان برای بازی کردن به جای نوری خیلی مناسبه
    الان سایت گل هم همینو زده ولی بر خلاف سایت گل من فعلا با بازی کردن با یه هافبک دفاعی مخالفم
    چون میتونه مقطه قوت تیم یعنی دفاع تیمیش رو ضعیف کنه

به نظر من بهترین ترکیب برای پرسپولیس 4.4.2 هست با دو هافبک دفاعی و به قول اهالی زمین خاکی یه مهاجم نخودی

به این شکل
    نیلسون

علی عسگر...........حسینی........بنگر..... .....ماهینی

حقیقی...........دهنوی
    عالیشاه.................................... نوروزی

صادقیان
    سید صالحی

از شاخه های 4.5.1 هست
    توی این سیستم مهاجم نخودی باید دائم موقع دفاع به خط میانی اضافه بشه و موقع حمله به خط حمله
    هم باید پرس کنه و در دفاع تیمی شرکت کنه هم باید نقش پاسور رو بازی کنه
    تو این سیستم مدافعین کنار هم باید توی حمله خیلی فعال باشن به این خاطر علی عسگر خیلی توی این سیستم جواب میده
    ماهینی هم اگه درست بشه خوبه وگرنه بهتره بریم سراغ خانزاده
    به نظر من بهترین سیستم برای پرسپولیس در صورت نخریدن هافبک طراح تا نیم فصل همینه
    با این حال بازم میگم فکر میکنم دایی داره خوب تیم رو هدایت میکنه و کم هزینه ترین روشها رو استفاده میکنه
    دقیقا تفکرات دفاعی دایی رو شما هم دارین.نمیدونم بر چه اساسی علی عسگر باید دفاع چپ سیستمت باشه؟و نوروزی هافبک راست؟نوروزی که توانایی 10 دقیقه بازی مفید تو پست اصلیش رو نداره چطور میتونه هافبک باشه؟رو چه اصولی؟همچنین عالیشاه جوان و بدون تجربه.مناسبترین سیستمی که بدرد فوتبال ایران میخوره در کنار داشتن یه تیم دونده و سرحال از نظر بدنی استفاده از سیستم 343 هست.البته با بازیکنایی که توانایی بازی در این سیستم رو داشته باشن.داشتن چندین بازیکن جوان و دونده مث غریبی،عالیشاه،صادقیان،رضا یی،خلعتبری و...تو فاز هجومی در کنار هماهنگی خوب خط دفاعی و گلرمون و بازیکنان جایگزین با انگیزه البته در کنار یه ممد نوری آماده یا جذب یه بازیساز تاپ پرسپولیس رو تبدیل به همون پرسپولیس زلزله ای میکنه که همه طرفدارا انتظار اونو میکشن.وجود چهار دفاع ثابت در کنار دو هافبک دفاعی با خصوصیات مشابه پرسپولیسو تبدیل به یه تیم ترسو و دفاعی میکنه که جدای اینکه هر هفته نسبت به هفته قبل طرفدارارو ناامیدتر از بازی قبلی میکنه باعث کم شدن محبوبیت و طرفداری تیم محبوب پرسپولیس در بین نوجوانان و جوانان میکنه.باید دایی پرسپولیس رو به مکتب اصلیش که همون فوتبال تهاجمی و تماشگرپسند بود برگردونه.
    نیلسون(حقیقی)
    حسینی(پولادی)-سیدجلال(خانزاده)-بنگر(کنعانی)
    دهنوی(حسینی)-نوری(صادقیان)-حقیقی(علی عسگر)-عالیشاه(ماهینی)
    خلعتبری(غریبی)-سیدصالحی(عباس زاده)-صادقیان(رضایی)

8. 6 کاربر از haddadha23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال +ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

دقیقا تفکرات دفاعی دایی رو شما هم دارین.نمیدونم بر چه اساسی علی عسگر باید دفاع چپ سیستمت باشه؟و نوروزی هافبک راست؟نوروزی که توانایی 10 دقیقه بازی مفید تو پست اصلیش رو نداره چطور میتونه هافبک باشه؟رو چه اصولی؟همچنین عالیشاه جوان و بدون تجربه.مناسبترین سیستمی که بدرد فوتبال ایران میخوره در کنار داشتن یه تیم دونده و سرحال از نظر بدنی استفاده از سیستم 343 هست.البته با بازیکنایی که توانایی بازی در این سیستم رو داشته باشن.داشتن چندین بازیکن جوان و دونده مث غریبی،عالیشاه،صادقیان،رضا یی،خلعتبری و...تو فاز هجومی در کنار هماهنگی خوب خط دفاعی و گلرمون و بازیکنان جایگزین با انگیزه البته در کنار یه ممد نوری آماده یا جذب یه بازیساز تاپ پرسپولیس رو تبدیل به همون پرسپولیس زلزله ای میکنه که همه طرفدارا انتظار اونو میکشن.وجود چهار دفاع ثابت در کنار دو هافبک دفاعی با خصوصیات مشابه پرسپولیسو تبدیل به یه تیم ترسو و دفاعی میکنه که جدای اینکه هر هفته نسبت به هفته قبل طرفدارارو ناامیدتر از بازی قبلی میکنه باعث کم شدن محبوبیت و طرفداری تیم محبوب پرسپولیس در بین نوجوانان و جوانان میکنه.باید دایی پرسپولیس رو به مکتب اصلیش که همون فوتبال تهاجمی و تماشگرپسند بود برگردونه.
    نیلسون(حقیقی)
    حسینی(پولادی)-سیدجلال(خانزاده)-بنگر(کنعانی)
    دهنوی(حسینی)-نوری(صادقیان)-حقیقی(علی عسگر)-عالیشاه(ماهینی)
    خلعتبری(غریبی)-سیدصالحی(عباس زاده)-صادقیان(رضایی)
    داداش من ما که دعوا نداریم هر دومون هم دنبال موفقیت پرسپولیس هستیم کادر فنی هم همه نقدا رو میخونه و مشورت میگیره مطمئنا و بعد تصمیم میگیره

اما به نظر من بازی با 3 دفاع واقعا تیم رو بهم میریزه
    اینقدر تغییر در یه تیم زمانی داده میشه که 90 درصد کار یک تیم مختل شده باشه و کارایی نداشته باشه
    اما نه الان که پرسپولیس توی بخش دفاعی اینقدر خوب داره عمل میکنه
    الان تیم به بازی با 4 دفاع و دو هافبک دفاعی عادت کرده تغییرات باید خیلی کم باشه اونم نزدیک دربی
    بازی با سه دفاع واقعا خطرناکه کلی ضعف داره حتی قلعه نویی هم دیگه حاضر نیست سه دفاعه بازی کنه

بعد هم علی عسگر رو من اونجا نبردم قبلا هم اونجا بازی کرده یا نوروزی قبلا هم هافبک راست بازی کرده البته من خلعتبری رو یادم نبود دیگه چه بهتر به جای نوروزی بازی کنه خیلی هم مفید تره اینجوری به این ترکیبی که گفتم امیدوارترم میشم

در هر صورت امیدواریم تیم روز به روز بهتر بشه
    Last edited by +ali; 27-08-2013 at 20:13.

10. این کاربر از +ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

صد در صد این دوتا قضیه فرق دارن ولی منظور من این بود که اون موقع میگفت به مهاجم نیاز نداره ولی الان فهمیده به یه مهاجم 6دانگ نیاز داره.حداقل انصاریفر تو پرسپولیس داشت جا می افتاد ولی حالا معلوم نیست که خلعتبری جواب بده یا نه مخصوصن با این فشاری که روش هست، تکون بخوره خود پرسپولیس ها n میلیارد را میکوبن تو سرش. کاره انصاری فر کاملن اشتباه بوده ولی نمیشد کاری کرد تا تیم ضربه نخوره؟ مثلن کاری که تو تیم رقیب فصل قبل با مجیدی و جباری شد و جواب هم داد. امیدوارم که خلعت جواب بده ولی الان پرسپولیس پر شده از مهاجم های متوسط .
    اول از همه : چه عجب عمو حجت خبرشون تشریف آوردن به تاپیک !

خوب یه فرقایی با هم این دوباشگاه دارن اولش اینکه استخون بندیه اونا با ما که 8اکثر ترکیب رو عوض میکنیم هر فصل فرق داره : تیم مقابل رو مثال میزنی اونا بیشتر اهل مماشات بودن تا ما ، اکثرا توی درگیری های بین بازیکن مربی و بازیکن مدیر عامل به جای حل اختلاف از ریشه میزنن و به کل بازیکن رو بیخیال میشن ! نمونش توی این چند سال کم نبود ! امسال پرسپولیس تک مهاجمست و حتی رضایی و نوروزی رو نمیشه به نام مهاجم توی ترکیب آورد : توی سیستم دایی که با یه مهاجم نوک بازی میکنه متاسفانه برنامه خاصی روی سانتر از جناحین ( کاری که سید صالحی توی سپاهان و تراکتور خوب سر میزد ) نیستش ! یه جورایی توی حملات واسه سانترها داریم از حسینی یا ماهینی استفاده میکنیم که 99درصد سانترها یا کلاغارو میپرونه یا میره توی اتوبان! این چیزیا رو که دایی نمیتونه توی وجود بازیکن تزریق بکنه متاسفانه بضاعت بازیکنامون همینه ! یه بودجه نداشته و ننوشته ای تیم داره واسه هر فصل که همون دوزار دهشی !!!! خرجای بیخود میشه ! ما چند ساله به جام فک نمیکنیم ( لااقل عملکردمون و نتایج گواهه قضیست ) میشد به جای اینهمه هزینه واسه تیم بزرگسال ( که به هر بهانه ای بی جام مونده این چند وقت ) توی تیم پایه کار میشد تا از جیب خودمون بخوریم !

یه حسن بزرگی که اومدن خلعت داره : مکمل خوبیه برای صادقیان . در صورتکیه دایی آماده ها رو بزاره توی ترکیب وقتی این دو با هم مچ بشن دیگه بازی های روی اعصاب نوری و رضایی و امثالهم برامون مهم نیست ! چون باید برن با این کمکاریا روی نیمکت . حضرت نوح نمیخواد بیاد درست ولی به هر حال میانه زمینمون یه طراوتی پیدا میکنه !

توی ترکیب بدون خلعت ( حالا که نیومده ! ) بهتره حقیقی و دهنوی وظایفشون تفکیک بشه : توی این چند بازی دهنوی هم چسبیده به دفاع و یه خلاء بزرگ وسط زمین بین دفاع تا حمله به وجود اومده که از همون نقطه بعضتا دهنوی با پاس بلند میخواد حمله رو شروع کنه . یه زمان توی تیم ملی نکو و آندو با هم که بازی میکردن انگاری یه کش به حمله تیم وصل شده ! تیم توی نیمه خودی گیر میکرد و چیزی از سرعت و ضد حمله نمیدیدیم .

اصرار دایی به ترکیبی که میچینه انشاا.. آخرش به سود تیم باشه ولی اونچه که تا الان پیش اومده بازی خسته کننده و کند تیمه

12. 4 کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

عضو کمیته فنی باشگاه پرسپولیس گفت: از فردوسی‌پور گلایه دارم چون این آقا هرچه می‌خواهد می‌گوید اما من از او می‌پرسم تو از کجا می‌دانی هدایتی مدرسه و مسجد نساخته و دست محرومان را نگرفته؟

به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، علی پروین اظهار داشت: من یک‌بار حرف‌های خودم را زدم و دیگر دوست نداشتم درباره ماجرای خلعتبری، پرسپولیس و عجمان حرف بزنم، اما دیدم در حق این بنده خدا، هدایتی ظلم می‌شود.
    وی افزود: آقایان؛ این وسط به من چیزی نمی‌رسد، اما حمایت نکردن از حق نامردی است. من این را می‌گویم همه این را بدانند، حسین هدایتی به درخواست پیشکسوتان، مو سفیدان و اهالی فن فوتبال باشگاه پرسپولیس نه نگفت و مردانگی کرد و با هزار زور پول خلعتبری را داده اما حالا جالب است پول داده، کتک هم باید بخورد؟
    وی افزود: بخش‌های کارشناسی را دوست دارم اما خواهش می‌کنم نادانسته در مورد هرکاری قضاوت نکنید چون این کار دور از انصاف است. بنده خدا به خاطر صدها مسئله که یکی از آنها خلیج همیشه فارس است به در و دیوار زد و این چک را جور کرده اما از آن موقعی که چک را داده، آقایان فقط هدایتی را می‌زنند. من به دنبال حمایت کورکورانه نیستم ولی چون با چشمان خودم دیدم که چطور زحمت کشیده، می‌گویم حداقل انصاف را رعایت کنید.
    پروین خاطرنشان کرد: آقای فردوسی‌پور عزیز که ما هم خودت و هم برنامه‌ات را دوست داریم، تو از کجا می‌دانی هدایتی کار خیر نکرده و مدرسه و مسجد نساخته؟ تو از کجا می‌دانی هدایتی دست بدبخت و بیچاره‌ها را نگرفته است؟ اما من می‌دانم. این کار را کرده و شاید این وسط یکی دو نفر جا مانده که شما هم هر چه دوست داری به این بدبخت می‌گویی، پس حمایت از بخش خصوصی کجا رفته؟ چه کسی در این فوتبال یک ریال به دیگری می‌دهد؟ کم یاد بیاوری. هدایتی در استیل‌آذین، ملوان، همین پرسپولیس و خیلی جاهای دیگر که من می‌دانم اما شما نمی‌دانید، کمک کرده ولی متاسفانه می‌خواهید یک‌طرفه او را از بین ببرید. هدایتی از فوتبال کنار کشیده بود.
    وی ادامه داد: یکی از نفراتی که به عشق پرسپولیس و هوادارانش به او رو انداخت که به این تیم کمک کند، من، آقای دایی و رویانیان بودیم. اما او نه نگفت. به خدا شرمنده‌اش شده بودیم. حالا در یک رسانه می‌خواهند او را مجازات کنند. ما باید از بخش خصوصی حمایت کنیم و حرف آخر آقایان عزیز هیچکس در این مملکت یک ریال به دیگری مفت و مجانی نمی‌دهد اما هدایتی این کار را کرده آن هم به عشق پرسپولیس، خلیج همیشه فارس و ایرانی و ایرانی و پرسپولیسی، نه چیز دیگر. من امیدوارم که قدر این افراد را بدانیم چون فراری دادن و زدن آنها هنر نیست.

14. 5 کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

اول از همه : چه عجب عمو حجت خبرشون تشریف آوردن به تاپیک !
    به به...من نشناختم
    موسس گروه تیفوسی ها

16. این کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

به به...من نشناختم
    موسس گروه تیفوسی ها
    واقعا یادش به خیر . کلا اون سالها به یادموندنی بود هم تاپیکها و هم گروههای زیرزمینیش چندین نفر که بن شدن و نوید و بردیا و هادی و .... که سر نمیزنن به اینجا ! روز قهرمانیمون یادمه که در حد انفجار بود اینجا >> حتی فراتر از برد کرده و صعود به جام جهانی !!!! واقعا یه همچون سالی رو نمیشه تکرارش کرد ؟ نه اینکه قطبی عامل صددرصد قهرمانی بود : همدلی توی اون دوران هم توی هوادارا ایجاد شده بود هم توی بازیکنا ! کسر 6 امتیاز چیز کمی نبود . هیچ تیمی به غیر از ما نمیتونه این رکوردهارو بزنه !

.........

من واسه منچستر - چلسی نتونستم نود رو درست ببینم ولی توی خبرها خوندم که .... : چرا همیشه حواشی واسه ما پررنگ تره ؟

18. 3 کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

واقعا یادش به خیر . کلا اون سالها به یادموندنی بود هم تاپیکها و هم گروههای زیرزمینیش چندین نفر که بن شدن و نوید و بردیا و هادی و .... که سر نمیزنن به اینجا ! روز قهرمانیمون یادمه که در حد انفجار بود اینجا >> حتی فراتر از برد کرده و صعود به جام جهانی !!!! واقعا یه همچون سالی رو نمیشه تکرارش کرد ؟ نه اینکه قطبی عامل صددرصد قهرمانی بود : همدلی توی اون دوران هم توی هوادارا ایجاد شده بود هم توی بازیکنا ! کسر 6 امتیاز چیز کمی نبود . هیچ تیمی به غیر از ما نمیتونه این رکوردهارو بزنه !
    اون تاپیک رو نمیشه پیدا کرد؟
    یادش بخیر بعد از قهرمانی دوستان اومده بودن و خاطرات اون روزشون و شرایطی که بازی رو دیده بودن رو تعریف میکردن

20. این کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •