تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 73 از 269 اولاول ... 236369707172737475767783123173 ... آخرآخر
نمايش نتايج 721 به 730 از 2687

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | تـــاج آسـیـا |فصل 1392-1393

داره خودمونی میشه Mohammad.F.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    MohammadT15

پيش فرض

خوب دوستان منم نظرمو بگم همین الان از استادیوم اومدیم ... آدم بعضی از نظرا رو هم میخونه خندش میگیرهمثل همون آدمایی که به اسم تیم ایران میان استادیوم ! طرف طرفدار یه تیم دیگس اومده فقططططططط داره کل کل میکنه و هی چرت و پرت میگه . آخر عصبانی شدم گفتم آقا اصلا کی به شما گفته بیای ؟ مگه از طرف استقلال برای شما دعوت نامه فرستاده شده که میای اینجا راجع به بازی هم نظر میدی و هم کل کل میکنی و اعصاب بقیه رو خورد میکنی ... برو دنبال تیم خودت آقا جون اینجا چیکار داری آخه ... !

یه بار دیگه هم گفتم بازم میگم تیم استقلاله و برای ما هوادارانه ! سازمان لیگ , تیمای دیگه , فدراسیون و بقیه ارکان و اعضای ورزش هیچچچچچچ کاری برای تیم ما انجام ندادن که حالا هی از تیم ما مایه میذارن . دوست داشته باشیم تهاجمی بازی میکنیم بخوایم تدافعی و اینا فقط و فقط به بازیکنان تیم استقلال , کادر فنی و هوادارای تیم استقلال مربوط هست نه هیچ احد و ناس دیگه ... حله ؟

راجع به بازی هم که خوب مشخص بود هدف قلعه نوعی چی بود بارها و بارها توی مصاحبه هاش گفت هدف اول ما گل نخوردن . و خیلی کامل و موفق به هدفش رسید و جا داره به تیم و هوادارا تبریک بگیم ...

ترسو ترسو چیه ؟ آقا هدف ژنرال توی این بازی این بود که گل نخوریم و بازیه بعدی رو تهاجمی عمل کنه چون استقلال بیرون از خونه بهتر نتیجه گرفته و هر یه گل اونجا انگار 2 گله ! اما اینجا اگه میخواستیم تهاجمی هم بازی کنیم 4 تا میزدیم اما در عوض 2 تا میخوردیم نتیجه ی واقعا بدتری بود تا این نتیجه ای که الان گرفتیم .

من هیچ وقت نگفتم استقلال قهرمان آسیا میشه . در صورتی که از الان قهرمانی لیگ رو بهتون تبریک میگمااا اما حذفی و آسیا بحثش جداست . حذفی به خاطر مسائل سیاسی لیگ فوتبال ایران و اینکه هر 2 جام به یه تیم نمیرسه و آسیا هم چون آسیاس کشک نیست که !! اما خیلی امید دارم به این تیم و مطمئنم از این تیم تایلندی 100% عبور میکنیم . نه با مساوی توی بازی برگشت . 27 شهریور این تیم توی خونه ی خودش از استقلال تهران شکست میخوره . اصلا شک ندارم به این مسئله ...

کلا امروز به غیر از خط دفاعی همه بد بازی کردن اما یه مسئله خیلی اذیت میکنه منو ... اینم نظریه که ژنرال راجع به فرهاد داره . آقا یا دقیقه 60 بیارش تا آخر بازی کنه یا اگه حالا یه بازی طبق نیازت فیکس بازیش میدی خوب اصلا تعویضش نکن دیگه ! آخه فرهادو میبری بیرون آرش رو میاری؟ بعد اون قاضی که یه بار توپ به پاش نخورد رو همینجوری میذاری ول بچرخه ؟ یا اون اکبرپور رو میکشدی بیرون حداقل آخه چرا همیشه اول فرهادو میکشی بیرون فرهاد دقایق آخر خیلییییییییی میتونه کمکمون کنه ...

بچه ها این چهارمین برد پیاپی تیم هست و جا داره تبریک بگیم . ثبات برد توی تیممون امسال خیلی عالیه اگه بازی با راه آهن هم ببریم میشه پنجمین برد پیاپی و میتونیم همینجوری ادامش بدیم ...

به این تیم آندو و جمشیدیان و ساموئل و آرزه آماده اضافه بشه چی میشههههههه ...

در کل یه پیشنهاد دوستانه به بعضی از دوستان . اولا اونایی که هوادار استقلال نیستید خوب خیلی ساده میتونید فوتبال تیم مارو نبینید اصلا . کسی مجبورتون کرده ؟ اگه کیفیت فوتبال ما به سبک و کیفیت فوتبال تیم شما نمیرسه من از شما عذر میخوام خوبه ؟ از بازیهای بعدی دیگه بازیهای مارو نگاه نکنید که اعصابتون خورد بشه و بخواید نگران وضعیت تیم ما توی آسیا باشید !! اینجوری تمام تمرکزتون هم روی بازیه ی اروپاییه تیم خودتونه ! دوما اونایی که به ظاهر هوادار استقلال هستند آقا تمومش کنید دیگه . شماها هم اگه از این برد ناراحتید خیلی راحت یا بازی استقلال رو دیگه نبینید یا برید سراغ یه تیم دیگه زورتون نکردن که بشینید بازی استقلال ( بازیهای بی کیفیت و کسل کننده و بردهای شانسی شانسیه استقلال با سرمربیه مافیا و تبانیای داوری و قهرمانیهای لیگی و آسیایی کشکی کشکی و رنکینگ فیفای الکی الکی و قراردادهای میلیاردی و ... ) رو ببینید ! زورتون کردن ؟

در آخر برای اونایی که بازی رو ندیدن خلاصه بگم بازی بعد از زدن گل استقلال متعادل شد ما رفتیم عقب بوریرام توپ رو بیشتر گردش میداد اما حتی یه موقعیت هم نتونست خلق کنه . ما توی کل بازی 2 تا تک به تک و 2 3 تا شوت داشتیم و اونا هم یه شوت خطرناک داشتن همین حتی یه دونه تک به تک هم نداشتن فقط الکی هی کرنر و خطا میگرفتن و خیلی بی هدف توپ رو تو دست داشتن همین ! این خلاصه ی بازی ... توی بازی بعد هم که مثل آب خوردن این تیم رو حذف میکنیم و میریم مرحله بعد به کوری چشم حسودا !

جالبه کسایی که تو استادیوم نیستن راجع به هوادارای استادیوم هم نظر میدن و حرف دهنشون میذارن این دیگه واقعا جالبه جالبه ! کاش وقتی میخواستیم از استادیوم خارج شیم من فیلم میگرفتم ... ما که از ساعت 3 توی جایگاه 21 نشسته بودیم زیر آفتاب سوختیم تا 7 که آفتاب رفت . بعد از بازی هم که تا 1 بیرون آواره بودیم تا رسیدیم خونه مترو هم که بسته بود !! ما شاکی نیستیم از این بازی و خیلیم خوشحالیم من نمیدونم دوستان چرا حرف در میارن ! وقتی بازی تموم تمام هوادارا وایسادن و تیم رو تشویق کردن توی راهروی استادیوم همه شعار میدادیم و خیلی خوشحال رفتیم تو اتوبوس ! اونجا هم از تمام ماشینا و اتوبوسا پرچما بیرون بود و همه واقعا خوشحال و راضی بودن توی راه ... پس حرف دهن ما هوادارایی که رفتیم استادیوم لطفا نذارید از طرف خودتون صحبت کنید دیگه !!!
    به امید قهرمانی توی آسیا ... ستاره ی سوم خیلی نزدیکه

تک تک 95 هزار و سیصد نفری هم که امروز توی استادیوم بودن خسته نباشن
    Last edited by Mohammad.F.M; 22-08-2013 at 01:44.

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

در کل یه پیشنهاد دوستانه به بعضی از دوستان . اولا اونایی که هوادار استقلال نیستید خوب خیلی ساده میتونید فوتبال تیم مارو نبینید اصلا . کسی مجبورتون کرده ؟ اگه کیفیت فوتبال ما به سبک و کیفیت فوتبال تیم شما نمیرسه من از شما عذر میخوام خوبه ؟ از بازیهای بعدی دیگه بازیهای مارو نگاه نکنید که اعصابتون خورد بشه و بخواید نگران وضعیت تیم ما توی آسیا باشید !! اینجوری تمام تمرکزتون هم روی بازیه ی اروپاییه تیم خودتونه ! دوما اونایی که به ظاهر هوادار استقلال هستند آقا تمومش کنید دیگه . شماها هم اگه از این برد ناراحتید خیلی راحت یا بازی استقلال رو دیگه نبینید یا برید سراغ یه تیم دیگه زورتون نکردن که بشینید بازی استقلال ( بازیهای بی کیفیت و کسل کننده و بردهای شانسی شانسیه استقلال با سرمربیه مافیا و تبانیای داوری و قهرمانیهای لیگی و آسیایی کشکی کشکی و رنکینگ فیفای الکی الکی و قراردادهای میلیاردی و ... ) رو ببینید ! زورتون کردن ؟
    در کل من هم برای شما و بعضی از دوستان پیشنهادی دارم ...
    شما هم زورتون نکردن که نظرات این گونه افراد رو بخونید و حرص بخورید ، مگه زورتون کردن؟
    کی گفته نظرات شما وحی منزل و همش درسته؟ و نظرات دیگران که مورد خوشایند شما نیست اشتباهه؟
    همینطور که شما حق رای داری من و دوستان مخالف هم همین حقو داریم !

باز میگین چرا فوتبال ایقدر پسرفت داره ! تو فروم های ما که تعصب موج میزنه و این بازی افتضاح رو یه تاکتیک دفاعی میدونن ، وای به حال کارشناسان فوتبال !
    آّبروی هر چی تیم ایرانی رو استقلال امشب با بازیش برد ! فقط داشت دنبال توپ میدویید ... اونا هی با پاس های عرضی بازی رو باز میکردن و استقلال مدام داشت دنبال توپ بدو میکرد ...

اگه کمی از شانس خارج شیم اونوقت معلوم میشه که چقدر خوب بازی میکنیم و چه جایگاهی الان باید باشیم!
    متاسفم ، متاسفم که اینو میگم ولی آدم با خوندن نظرات شماها مجبوره همچین حرفایی بزنه
    به امید حذف استقلال از جام آسیا ، تا بیشتر از این متعصبانه و کورکورانه نظر ندیم و از تیمی که خدای مشکلات هست حمایت بیخود نکنیم !
    من که به شخصه شاد میشم پس از حذف . /

3. این کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن های فوتبال EngineeR EhsaN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

خب منم این برد رو تبریک میگم البته درسته زیاد موقعیت نداشتیم ولی اگه میخوایم از بابت صعود و کسب جام خیالمون راحت باشه باید نتیجه‌گرا و محتاط باشیم.

بازی دلچسب نبود ولی همین که 3 امتیاز رو گرفتیم کافیه و لازم نبود خودمونو به آب و آتش بزنیم.

شاید اینجور بازی کردم به بعضیا نچسبه ولی باید به این دوستان یادآوری بشه که 3 امتیاز حتما با بازی زیبا و حملات پشت سر هم بی‌نتیجه بدست نمیاد بلکه با دفاع هم میشه این کار رو کرد. میتونم به بازی با سپاهان اشاره کنم که با وجود حملات زیاد و سر بودن نسبت به حریف باختیم ولی 3 تا بازی آخر تیم ملی رو یادتون بیارید که با وجود بازی دفاعی هر 9 امتیاز رو در نهایت تعجب گرفتیم!

من خودم کاملا از نتیجه راضیم و امیدوارم بازی برگشت هم این استحکام دفاعی رو داشته باشیم.

به امید موفقیت در بازی برگشت با یه بازی معقول

5. 9 کاربر از EngineeR EhsaN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن رادیو و تلویزیون constant_boy23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    محل سكونت !

پيش فرض

اونايي كه ميگن استراتژي دفاعي امروز استقلال خيلي با فوتبال جهان تفاوت داره ...بايد بگم عزيزان ... ما در مرحله حذفي هستيم ..

خوب بحث فوتبال جهان شد ...قرماني چلسي رو توي باشگاه ها يادتونه همين سال 2012 ...بارسا رو چطوري برد ؟ بايرن رو چي ؟ با دفاع صحيح ...دفاع صحيح ...

الانم هيچكدوم بحث نميكنيم كه چلسي چطور قهرمان شد و فقط يادمون ميمونه كه تونست قرماني به دست بياره ....

نتيجه 1-0 هم نتيجه خيلي خوبي امروز برا استقلال بود و بايد اين نتيجه رو حفظ ميكرد ...چون ما در مرحله حذفي هستيم ...بابا استقلاله بايرن مونيخ كه نيست به همه 3 تا بزنه و فقط بازي هجومي كنه استقلال بخواد دفاعي بازي كنه دفاع كاملا نقطه قوتشه

ا

7. 9 کاربر از constant_boy23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

اون دوستانی که به بازی استقلال ایراد میگیرند مطمئنا اطلاعی از بازی حذفی ندارند بهتره به نتایج بازی های امشب لیگ قهرمانان رجوع کنند و نتایج دیگر رو هم بررسی کنند

تیم های قدرتمند با بودجه و بازیکنان و مربیان خارجی مساوی و شکست داشتند پس استقلال با این بضاعت و بی پولی و لیگ فرسایشی و علیپور و .... خیلی هم خوب نتیجه گرفته و تونسته بدون گل خورده یک بازی را پشت سر بگذاره

اینم مقایسه تیم هایی که استقلال باهاشون رقابت میکنه لطفا چشمانتون را باز کنید

لژیونرها را با هم مقایسه کنید

Last edited by Stream; 22-08-2013 at 20:56. دليل: توهین به سایرین

9. 10 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

از کسایی که نظرات تعصبی [ تخیلی ] میدن دوری میکنم ...
    چون نظرشون اصلا برام اهمیت نداره ...
    امتیازی که با این بازی خفت بار بدست میاد به اندازه ارزنی نمیارزه ...
    شماهم خودتون رو به یک دکتر ظرفیت بالا بر معرفی کنید تا ظرفیت شنیدن حقیقت رو پیدا کنید ...
    کسانی از شنیدن حقیقت ناراحت میشن که خود در دروغی بزرگ سیر میکنند ....
    باز هم تاکید میکنم به امید حذف استقلال از جام آسیا.

11. 3 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

انگار اينايي كه امير خان ميگه دوست ندارم موفقيت استقلال رو ببينن و دوس دارن استقلال بزرگ با مخ بخوره زمين تو اين فروم هم پيدا ميشن....

بالاخره يه تيم اسيايي اين مسائل رو هم خودشو هم داره ..حسودان هم از پماد استفاده كنند ....

بازم تبريك برد به همه استقلاليا
    این شمایید که دشمن استقلالید . میدونی چرا؟
    با تحلیل و نظرات نادرست ، باعث میشید تیم زبون در بیاره که اره ما همه رو راضی کردیم با این بردمون..
    این شمایید که با تمجید بیخود و نادرست دارین تیم رو به بیراهه میکشید....
    من تعصبم رو زمان بازی با حرص و جوش خوردنام و فریاد زدنام نشون میدم ..
    از روی دوست داشتن زیاده که میام ایراد تیمو میگیرم و از این وضع بازی ایراد میگیرم ..
    دشمن استقلال شمایید نه من .
    شاید بگی صدامون که از اینجا به جایی نمیرسه ، درسته شاید نرسه ولی نباید خودمون رو گول بزنیم ، استقلال عشقمو درست ، دوستش داریم درست اما باید حقیقتها رو بگیم ، هرچند به ضررمون باشه ..
    بازم میگم دشمن استقلال شمایید نه من!

کاربر فعال انجمن رادیو و تلویزیون constant_boy23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    محل سكونت !

پيش فرض

این شمایید که دشمن استقلالید . میدونی چرا؟
    با تحلیل و نظرات نادرست ، باعث میشید تیم زبون در بیاره که اره ما همه رو راضی کردیم با این بردمون..
    این شمایید که با تمجید بیخود و نادرست دارین تیم رو به بیراهه میکشید....
    من تعصبم رو زمان بازی با حرص و جوش خوردنام و فریاد زدنام نشون میدم ..
    از روی دوست داشتن زیاده که میام ایراد تیمو میگیرم و از این وضع بازی ایراد میگیرم ..
    دشمن استقلال شمایید نه من .
    شاید بگی صدامون که از اینجا به جایی نمیرسه ، درسته شاید نرسه ولی نباید خودمون رو گول بزنیم ، استقلال عشقمو درست ، دوستش داریم درست اما باید حقیقتها رو بگیم ، هرچند به ضررمون باشه ..
    بازم میگم دشمن استقلال شمایید نه من!

ميتونستي يه بار ديگه بگي ها ..

ببين دوست من ..والله من ديگه حوصله ندارم از مديريت اخطار بگيرم سر بحث كردن ...

خوب من حرف شما رو قبول دارم كه استقلال توي ليگ بازي هاي ضعيفي انجام ميده و گاها حتي شانسي ميبره ....ولي توي اين بازي نميتونيم بگيم چرا اينطوري شد ...

تازه شما يه كمي منصف باش ...ما جباري رو كه نداريم هيچ ..امروز آندو هم نبود معلومه ميانه ميدان كم مياريم ..

گل خوردن توي اين بازي براي ما كه دشمنان استقلاليم (!) مثل سم بود ....الان بازي برگشت همه استرس ميوفته رو تيم بويرام كه مبادا گل بخوره كه كارش تمومه ...قبول كن بازي شايد قابل قبول نبود ..ولي نتيجه ؛ بود ...
    ...
    توقع از استقلال هم هميشه قهرماني بوده و هست ....ولي يه خرده واقع بين باشيم در مورد وضعيت اسيا و حرف هاي شعاري تحويل هم نديم ..ما تمجيد نادرست نكرديم و فقط گفتيم از نتيجه راضيم ...

بعد هم من اگه از تيمم راضي هم نباشم هيچوقت ارزوي حذف تيممو ندارم ..هيچوقت ....برادر من سعي هم نكن نظرتو تحميل كني ...اخرين پست من در اين رابطه بود ...زد زياد
    Last edited by Amir M.ohAma.D; 22-08-2013 at 10:23. دليل: حذف قسمت نقل قول شده

14. 7 کاربر از constant_boy23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

نظر رو شما به دیگران تحمیل می کنید ...
    من تنها در ۲ صفحه پیش ، یکی در پایان نیمه اول و یکی هم در پایان بازی نظر شخصیمو گفتم .
    از اونجایی که بارها ثابت شده این تایپک برخلاف تایپک رقیب ظرفیت شنیدن حرف مخالف رو نداره ، طبق روال همیشگی شروع کردن به تیکه انداختن و پند و نصیحت به نظرات مخالف . پس مشخص میشه شما دارین نظراتتون رو تحمیل میکنید نه بنده ..
    ضمنا ترجیح میدم دلیرانه حذف شیم تا باخفت و ارائه ی یک بازی ضعیف و تدافعی صعود کنیم ...
    هرکسی از نظراتم خوشش نمیاد میتونه پست منو نخونه ، ولی حق تیکه پرانی و نصیحت نداره! حتی دوستانه !

من به گفتن حقیقت ادامه خواهم داد ، هر چند به مزاق خیلی ها خوش نیاید ./

16. 3 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

کرانچار جباری را اخراج کرد/درگیری لفظی سرمربی طلایی ها با بازیکن جنجالی

خبرگزاری آنا: سرمربی تیم سپاهان اصفهان به دلیل بی انضباطی، هافبک این تیم را از حضور در تمرینات منع کرد.

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری آنا، تمرین امروز طلایی پوشان پایتخت با درگیری لفظی کرانچار سرمربی و مجتبی جباری بازیکن سپاهان به جنجال کشیده شد.
    این موضوع در حالی اتفاق افتاد که مجتبی جباری با تاخیر در تمرینات سپاهان حاضر شد که همین امر باعث خشم کرانیچار شد و وی به جباری عنوان کرد اگر دلت با تیم نیست دیگر در تمرین حاضر نشو که بعد از صحبت های سرمربی تیم سپاهان بین 2 نفر درگیری لفظی شدیدی به وجود آمد.
    در نهایت کرانچار اجازه تمرین به جباری نداد و اخبار رسیده حکایت از این دارد که هم اکنون جلسه ای با حضور طرفین و ابراهیمی مدیرعامل باشگاه در دفتر سپاهان برگزار می گردد.

18. 3 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •