تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 73 از 148 اولاول ... 236369707172737475767783123 ... آخرآخر
نمايش نتايج 721 به 730 از 1478

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Manchester United FC | فصل 2013-2014

ناظر انجمن سخت افزار
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

امشب بازی مهم و حساسی مقابل اورتون داریم که میتونیم فاصلمون رو با تیمهای بالانشین کمتر بکنیم.
    مویس هم گفته ظاهرا فن پرسی هم احتمال و شانس بازیش هست.
    به امید پیروزی یونایتد . . .

+

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 8 کاربر از Ali*Reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال eman619rv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ϟ♄iяaz

پيش فرض

تیم داره خوب بازی میکنه ، بازی جذابی هم بود ، فقط بایدمراقب لوکاکائو باشند که به شدت بوی گل میده واقعا اگه روند همینجوری پیش بره و انقدر رات بهش فرصت شوت زنی داده بشه نیمه دوم گل میزنه البته نباید از میرالاس هم غافل شده گاهی از بس لوکا تمرکز ها رو به خودش میگیره که کوین میرالاس خیلی آزاد میمونه و راحت کارشو میکنه

از بس موقعیت از دست دادیم ، من باز به مرحله خود زنی رسیده بودم ، واقعا از بس کوبیدم زمین دست راستم درد گرفته
    اگه این بازی رو نبریم دیگه فکر نکنم امیدی واسه قهرمانی داشته باشیم .

4. 5 کاربر از eman619rv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

نمیدونم چی بگم. خیلی خیلی بدشانسیم... این همه موقعیت... دیرک دربازه... پنالتی دیده نشده یانوزای و شاید ویدیچ، گل خوردن در بدترین زمان ممکن...
    خدا..!
    فلینی خیلی ضعیف بود؛ ولبک هم خیلی زودتر میتونست تعویض بشه... کاش کریک و رابین هر چه سریع تر برگردن به ترکیب اصلی... شاید اگه کلورلی از ابتدا به جای فلینی تو ترکیب بود، شرایط بهتر میشد...
    اختلاف روز به روز بیشتر میشه... خیلی شرایط بد شده برامون...
    باید خرید کنیم تو تعطیلات زمستون...
    داغون کردن اعصاب روانمون رو با این بازی...

6. 7 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن سخت افزار
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

واقعا بازى بدى بود. در شبى که ميتونستيم پيروز باشيم باختيم. اکثر مدعيان هم بازيشون رو بردند.
    در کل روز خوب ما نبود. حتى رونى که واقعا آماده ترين بازيکن يونايتد هست ، چيز خاصى ازش نديديم. در واقع اصلا موقعيتى براش فراهم نشد.

- يانوزاى به نظرم بايد از ابتدا در ترکيب مي بود.
    - ولبک و فلايينى واقعا ضعيف کار کردن.
    - نانى بيخود نيست که نيمکت نشينه ، واقعا حرکت اضافى و تکروى بيجاى زيادى داره و خيلى در خدمت تيم نيست.
    - ويديچ هم در چند نبرد و فشار کم آورد و عملکرد جالبى بنظرم نداشت.
    فعلا همينا به ذهنم ميرسه . . . .

8. 7 کاربر از Ali*Reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال +ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

همه مدعیان بردن به غیر از ما
    جدای از آرسنال فاصلمون با چهار تیم اول هم داره زیاد میشه
    چی بگم دیدن منچستر در این موقعیت توی جدول پریمیر واقعا سخته... خیلی سخته...
    اما اگر واقع بینانه نگاه کنیم درسته که منچستر از اوج خودش فاصله داره ولی تیمهای دیگه هم واقعا امسال قوی شدن

آرسنال در بهترین شرایط خودش در چند سال اخیره
    چلسی با اومدن مورینیو حتی از زمانی که قهرمان سی ال هم شد بهتره و بهتر هم میشه
    لیورپول با از دست ندادن سوارز و ثبات مربیش و یارگیری درست امسال قویتر از سالهای پیش هستش
    سیتی تازه روی نیمکت گم شده خودش رو پیدا کرده
    حتی همین اورتون هم از سالهای پیشش خیلی قویتره

شاید فرگوسن زمان مناسبی رو برای خداحافظی انتخاب نکرد...

تیم به بازیکن نیاز داره توی پرس کردن از جلو مشکل داریم و کلا نمیتونیم فشار روی دروازه حریف رو حفظ کنیم
    قدرت تخریب بازی حریف و توپ گیریمون خیلی کم شده

با این حال امرزم واقعا بد شانس بودیم به تیر زدیم و سلطان هم قبل از گل اونا یه موقعیت گل رو به شکل عجیبی از دست داد

با این حال زنده باد منچستر
    زنده باد اولدترافورد

ما ساموراییهای اروپا هستیم تا قهرمانی تیمی قطعی نشده باشه برای قهرمانی میجنگیم

10. 7 کاربر از +ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

مثل اینکه این فصل با تیر دروازه قرارداد داریم اینهمه موقعیت 2تا ضربه که به تیر زدیم سر تک موقعیتی که نصیب اورتون شد دروازمون باز شدنیم فصل حتمن باید تیم تقویت بشه با این شرایط بعیده بتونیم اخر فصل بین 4تیم بالای جدول باشیم زاها هم مثل اینکه مویس اصلن اعتقادی به استفاده ازش نداره
    Last edited by clau; 05-12-2013 at 01:30.

12. 7 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال eman619rv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ϟ♄iяaz

پيش فرض

با احترام به نظر همه دوستان دیگه که حمایت بی چون و چرا از مویس میکنن فکر کنم الان دیگه وقتشه ، وقته انتقاده..

من هر بازی ای که در این فصل بگین انتظار باختش رو داشتم جز این بازی!!هر بـــــــــازی!!اگه به کاردیف میباختیم تو زمینش واسه من قابل هضم تر بود!!
    اورتون ، تیمی که 10 سال مویس سرمربیش بوده میاد بعد 20 سال من یونایتد رو در OT شکست میده ، دونه دونه این بازیکن های اورتون توسط مویس توی تیم شکل گرفتن ، کوچکترین اطلاعات رو هم در موردشون داشت ، سیستم بازی اورتون هم که تفاوت چندان بنیادینی پیدا نکرده بود ، پس چرا انقدر مویس ضعیف عمل کرد ؟؟
    چرا میگم نقش اول این باخت مویس بود ، چون دلیل دارم....

-تا حدودی تونستم ایده مویس رو از چینش ابتدایی فلاینی- گیگز درک کنم ، اما اصرارش بعد از اینکه دید شرایط و جو بازی به شکلی پیشرفت که جواب نمی داد این ترکیب چرا تغییر نداد این ترکیب رو؟
    -میرسیم به تعویض هایی که انجام داد! تعویضی که یک گل به خودی بود! صحنه گل رو بار ها دیدم و فقط تنها یه دلیل بود برای این گل، فرار رویدو از منطقه ای که رافائل رو کشیده بود بیرون. از نظر روان شناسی ، تغییر ناگهانی وظایف تهاجمی به دفاعی خیلی سخت تر از تغییر وظایف دفاعی به تهاجمی هست که اون هم به دلیل فشار های ذهنی دفاع کردن و تطبیق با ساختار دفاعی هست .

در واقع والنسیا اگر از ابتدا مدافع راست بود و بعد به وینگر راست تغییر پست میداد خیلی مفید تر و موثر تر بود تا برعکسش که امروز اتفاق افتاد ، حتی فرگی کبیر هم بیشتر مواقع هم اینکار رو میکرد و میدیدم در کمال تعجب زمانی که تیم نیاز به فشار تهاجمی داشت یک مدافع رو میاورد به زمین! چرا که میخواست والنسیا رو به جلو بیاره ولی خودم مزیت این کار رو اون موقع درک نمیکردم ولی الان متوجه میشم.

یانوزای خوب بود ای کاش از اول بازی به کار گرفته میشد ، امروز روزی بود که ترکیب جونز کلورلی هم میتونست وسط زمین خوب جواب بده با توجه به خصوصیات مکمل عالی این دو ، نمونه مشابه زوج گیگز -فلاینیی با این اختلاف که درگیری من تو من و سرعت بازی بهتری داشتند!

سینوسی بودن فرم بازیکن ها رو من عامل دیگه عدم موفقیت من یوتایتد در سال های اخیر میدونم حتی توی تاپیک فصل قبل هم چندین باز گفتم .
    استارت کار هم اگه یادتون باشه 3 سال پیش خورد که اون موقع بحث فرم متغییر نانی - والنسیا داغ بود. حالا که دیگه جمعشون جمعه ، از یانگ بگیر تا ولبک !

یه روز ولبک ستاره تیمه یه روز هم نقطه ضعف تیم ، نسبت به اوایل هم واعقا سرعتش کم شده ، توعیضش با چیچا هم زدوتر میتونست رقم بخوره

یادم رفت که یادی هم از بازی خوب کاواگا کنیم بازیکنی که بعد اسمالینگ بهترین عملکرد رو از دید من داشت و در رده بعد هم اورا .

14. 6 کاربر از eman619rv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shakerifar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با این نتیجه دیگه عملا امیدی به قهرمانی نیست
    مقصر اصلی این باخت هم به نظرم بازیکنای خودمون هستن علتش هم این نیست که حالا بگیم چرا رونی اون توپو گل نکرد یا ولبک زد تو تیر... با فشاری که یونایتد دقیقه 70 تا 80 داشت می اورد
    بدون شک اورتون گل می خورد اما بر اثر یه اتفاق توپ رو اورتونی ها رسوندن زمین ما و سیل خطاهای بی مورد و الکی شروع شد همین خطاها باعث شد اورتون خودش رو جمع و جور کنه
    چیزی که واضحه تیم نیاز به تقویت داره نبود رابین و مایکل هم تو بدترین موقع فصل هست
    دیدم دوستان از ترکیب خط میانی انتقاد می کنن اینم بگم که بعد از بازی برگشت مقابل لورکوزن گیگز گفته بود من جونز رو خیلی دوست دارم جون به جای من هم تو زمین می دوه
    این بازی جونز محروم بود و به نظرم اپشن دیگه نبود جز همین ترکیب چون کلورلی هم تو چند بازی اخیر واقعا بد بوده
    تنها قسمتی که من با ترکیب مویز مخالف بودم حضور ولبکه جالبه برام از وقتی ولبک از مصدومیت برگشته هر بازی که این بازیکن بوده ما امتیاز از دست دادیم (یه مدت نبود داشتیم اکثر بازی ها رو می بردیم)
    سیستم بازی اورتون هم که تفاوت چندان بنیادینی پیدا نکرده بود
    البته سبک بازی اورتون خیلی تغییر کرده اورتون پارسال سبک بازیش بازی مستقیم و ارسال از کناره ها بود در حالی که این اورتون کاملا روی زمین بازی می کرد و خیلی تمایلی برای سانتر نداشت
    -------------------------------------------------------------------------------
    یه نکته ای هم در مورد اسمالینگ بگم به نظرم اسمالینگ تا اینجای فصل بدون شک با ثبات ترین بازیکن تیم بوده و من خیلی ازش راضیم
    شنبه هم مقابل نیوکاسل بازی داریم رونی هم محرومه
    Last edited by shakerifar; 05-12-2013 at 11:11.

16. 5 کاربر از shakerifar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز REZAHOSEYNGANI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تــــــــهران

پيش فرض

سلام.دیشب خیلی خوب بازی کرد.والنسیا تو کار دفاعی افتضاح بود.گل هم تقصیر والنسیا بود.من هنوز با ترکیب مویس مشکل دارم.چرا باید والنسیا و ولبک فیکس بازی کنن؟خدا روشکر مویس فهمید یانگ حمال هست و دیگه بهش بازی نمیده.امیدوارم فهمیده باشه ولبک هم یکی مثل یانگ هست.من موندم این ولبک چطوری پارسال به رئال گل زد!
    در کل خرید یه دفاع و هافبک وسط از نون شب واجب تره.شده حتی 60 میلیون هم پای یه دفاع بدن باید بدن
    باخت دیشب ما چیزی جز نداشتن شانس نبود.
    نکته دیگه بازی کردن چند دفاع هست.خیلی چرخشی بازی میکنن دفاع ها. یه بار جونز دفاع هست.یه بار ویدیچ.یه بار ایونز.نتیجش میشه اینی که میبینی
    با تشکر

18. 2 کاربر از REZAHOSEYNGANI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mosi_alfa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    شرق نزدیک...

پيش فرض

بچه ها یک نکته غمناک و خنده دار
    اورتون 20 سال بود نتونسته بود مارو ببره، از این بیست سال، 11 سالش مویس توی اورتون داشت این تلاشو میکرد، اولین فصلی که از اورتون جدا شد، تیم سابقشو به آرزوش رسوند، از طریق در دست گرفتن سرمربی گیری تیم حریف

20. 3 کاربر از mosi_alfa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •