تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 73 از 754 اولاول ... 236369707172737475767783123173573 ... آخرآخر
نمايش نتايج 721 به 730 از 7539

نام تاپيک: بحث و بررسی نویز خط (پست اول مطالعه شود)

پروفشنال vahid_crab708's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

وارد مودم بشید
    از طریق مودم می تونید اطلاعات نویز رو ببینید
    SNR رو پیدا کنید فکر کنم بقیه اطلاعاتم باشه
    هر چی گشتم پیدا نکردم تو رو خدا کمکم کنید

آخر فروم باز pedram_ashena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    من هم همانجام ;)

پيش فرض

با درود این آموزش توسط
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    لینک مرجع
      محتوای مخفی: مرجع 
    http://forum.persiantools.com/t380402-page26.html#post7893098
    من هم روی دو تا از مودمهای دارای این چیپست امتحان کردم و دو نفر را از استفاده اینترنت 3g خلاص کردم.سایر دوستان هم تست کنند انشاالله مشکل اونها هم حل بشه.(فقط دقت کنید چیپستهای مودمتان تحت ساپورت برنامه باشد)

پروفشنال omidtb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من هم روی دو تا از مودمهای دارای این چیپست امتحان کردم و دو نفر را از استفاده اینترنت 3g خلاص کردم.سایر دوستان هم تست کنند انشاالله مشکل اونها هم حل بشه.(فقط دقت کنید چیپستهای مودمتان تحت ساپورت برنامه باشد)
    کدوم مودم ها رو ساپرت میکنه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام دوستان

قبلا مشکلم رو گفته بودم و حدود یه ماه دنبالش افتادم تا بالاخره امروز حل شد

تجربه خودم رو اینجا میذارم تا دوستان دیگه ای هم که این مشکلو دارن بدونن چیکار باید بکن
    اینترنت من تا حدود یه ماه پیش مشکلی نداشت و روی 2Mbps بسته شده ولی از اون موقع که برای یکی از همسایه هامون تلفن کشیدن نت من خراب شد،سرعتم در حد بایت و روزانه حداکثر دو دقیقه طول میکشید که قطع شه،شبا که دیگه در حد 3 ثانیه وصل بودم و بازم قطع میشد

از طرف پشتیبانی حدود دو هفته ای پیگیری کردیم و حتی پورت رو هم عوض کردن ولی مشکل حل نشد،کارشناس اومد ولی حل نشد تا اینکه به این نتیجه رسیدیم که مشکل حتما از خط تلفنه،خطوط رو از داخل چک کردیم و از بیرون هم همینطور که عکسش رو قبلا گذاشتم،الان هم میذارم،این عکس مال موقع خرابیه،البته اینو هم بگم که تلفن سالم بود و نویز هم نداشت فقط اینترنت خراب بود

این هم status مودم زمان خرابی

میبینید که nsr یا همون کیفیت رقمش 1.8 هستش که یعنی نابود!!

عکس های بعدی مال امروزه و بعد از اینکه من یه هفته اومدم و رفتم و مسئول محترم شبکه کابل هوایی حرف منو قبول کرد که خرابی

اینترنتم بخاطر خطه و زحمت کشیدن اومدن سیم کشی ها رو درست کردن خدا پدرشونو بیامرزه

میبینید که سیم کشی ها درست شدن

این هم status الان مودم

میبینید که Snr به 22 رسیده و مشکل قطعی حل شده الانم با 4 تا کانکشن سرعتم به 240 میرسه

ملاحضه میکنید که یک پارگی ساده با وجود اینکه خط تلفنتون وصله میتونه فرکانس اینترنتتون رو دچار مشکل کنه
    ____

نتیجه گیری: دوستان عزیزی که مشکل من رو دارن اول از همه سیم کشی داخل خونه رو عوض کنید،دوم بدون اسپلیتر امتحان کنید
    برخی فکر میکنن اسپلیتر مشکلو حل میکنه ولی برعکس snr رو پایین میاره،دلیلش هم اینه که اسپلیتر برای حل مشکل نویز تلفن به کار میره نه اینترنت! ، و پهنای باندها رو جدا میکنه

سوم سیم کشی های تلفن رو از بیرون خونه چک کنید
    اگه مشکلتون حل نشده ،خودتون به مرکز مخابراتی محلتون مراجعه کنید و به مسئول کابل هوایی توضیح بدید که مشکلتون چیه،مطمئنن اونها هم دوست دارن مشکل شما حل بشه ولی حتما قبل از اینکار مرحله اول و دوم رو انجام بدید

معمولا اگه با خرابی تلفن تماس بگیرید،مامور میاد و خط تلفن رو چک میکنه میبینه بوق داره و نویز هم نداره و میگه خطتون سالمه چون اون بنده خدا ممکنه اطلاعی از اینترنت نداشته باشه

بنده وظیفه خودم دونستم که نتیجه رو اعلام کنم که شاید به درد برخی از دوستان بخوره

امیدوارم بقیه دوستان هم بتونن مشکلشون رو حل کنن

یا علی

آخر فروم باز Ghaioom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض

س. به خط تل فکس وصله. وقتی برش میداریم نت قط میشه. اسپلیتر هم داره. عجیبه ها! چیکا کنیم؟

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

س. به خط تل فکس وصله. وقتی برش میداریم نت قط میشه. اسپلیتر هم داره. عجیبه ها! چیکا کنیم؟
    بقیه تلفن ها اسپلیتر دارن؟
    پورت های اسپلیتر رو جا به جا نزدید؟

از کاربر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم تشکر میشه بابت تجربه ایشون که در اختیار کاربرا قرار دادن

پست اول آپدیت شد
    دلیل آپدیت:قرار دادن پست کاربرانی که مشکلاتشون حل شده و تجریبیاتشون رو در اختیار بقیه قرار دادن
    Last edited by Armin.Computer; 18-08-2013 at 16:45. دليل: دلیل آپدیت

7. این کاربر از Armin.Computer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Ghaioom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض

بقیه تلفن ها اسپلیتر دارن؟
    پورت های اسپلیتر رو جا به جا نزدید؟

از کاربر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم تشکر میشه بابت تجربه ایشون که در اختیار کاربرا قرار دادن

پست اول آپدیت شد
    دلیل آپدیت:قرار دادن پست کاربرانی که مشکلاتشون حل شده و تجریبیاتشون رو در اختیار بقیه قرار دادن
    فقط یه تل هست اونم مال فکسه.

پورت ها رو نه.
    Last edited by Ghaioom; 19-08-2013 at 16:00.

داره خودمونی میشه shayanrko's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

از متخصصین ارجمند خواستارم یه نگاهی به وضعیت من بندازن که خیلی اعصابم داغونه

پ.ن : سرویسم 512 برنزی اسیاتر ، تهران
    Last edited by shayanrko; 21-08-2013 at 00:18.

داره خودمونی میشه hot-dsl67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

با درود این آموزش توسط آقای اوکتای علیزاده از فروم پرشین تولز برداشته شده با رضایت ایشون
    خوب اول بگم که خودم تست کردم و کار کرد به گفته ایشون روی همه مودم ها جواب نمیده من کل پست رو میزارم با لینک مرجع
    (ذکر کنم که مودم ایشون و بنده شبیه هم هستش و Vodafone HG556a هستش که از همون تاپیک مرجع خریداری شده)

ببین دوست من من خودم 3 تا مودم دارمو
    واسه کمو زیاد کردن snr شما باید چیپ مودمت برودکام باشه که مخصوص long lines هست
    نویز و دیتا لوس واسه این هست که شما فاصلت با خط اصلی زیاده و دیتا تا بشما برسه تو راه هدر میره و شما پینگت میره بالا و snr میاد پایین
    یکی از دلایل این هست که dslam ولتاژ ثابتی داره مثلا به کسی که بغل گوششه 18 ولت میده به کسی هم که 8 کیلومتر اونورتره همون 18 ولت رو میده ولی این ولتاژ تا برسه 8 کیلومتر اونورتر میشه 7 ولت
    یکی از قابلیت های این مودم این هست حتی واسه اینکه خط استیبل بشه به dslam دستور میفرسته که ولتاژ زیادتری بده و خط شما استیبل میشه

اموزش زیاد کردن
    SNR
    برای اونایی که خطشون نویز داره

خوب از اونجا که من بازی انلاین زیاد انجام میدم همیشه مشکل قطع شدن اذیت میکرد و همش در حال تحقیق بودم تا راهی پیدا کنم تا فیکسش کنم تا اینکه یه برنامه پیدا کردم که این قابلیت رو داشت ولی رو 3 تا مودمی که داشتم کار نمیکرد چون چیپ هر 3 چیپ رالینک بود و برنامه یا بهتر بگم این قالبت توییک رو فقط یه سری چیپ دارن که برودکام هم جزوشون هست و چیپ این مودم عالی هم همین بود
    درصد نویز اینطوری هست که هرچی شما سرعت بیشتر بخوای کیفیت خط میاد پایین و استییل نیست ولی سرعت میره بالا
    مثلا رو خط من عدد 6 بود Snr
    و دیتا ریت رو 2048 و همش قطع و وصل میشد تا اینکه این مودم رو گرفتم و با این برنامه و اموزش که میزارم تونستم عدد نویز رو از 6 به 15 برسونم و دیتا ریت عدد 800 بدون قطعی

واسه این کار باید برید تو
    special--->misc options---expermental.... رو تیک بزنید
    تا یه تب بدون اسم تو برنامه فعال میشه و یه اسلایدر داره هرچی بره بالا نویز شما کمتر وهمچنین سرعت هم کمی کم میشه و هرچی بیاد پایین سرعت بیشتر و لی نویز بیشتر در نتیجه خط قطعیش میره بالا
    به عکس اول دقت کنید

snr=7.9
    tx power il نداریم این حالت عادی خط من هست که رو 1127 سینک شده
    جالا به عکس دوم که snr رو بردم بالا دقت کنید

snr=16.9
    دستا ریت رو 311
    به tx power دقت کنید میبینید که اضافه شده واسه اینکه snr بره بالا
    البته این چیپ رو snr های پایین مثل 2 3 هم کاملا استیبل هست

ابلته اگر به اون نمودارها نگاه کنید میبینید که خط من خیلی داغونه و بین اون خطا همش فاصله هست این عکس پایین نمونه یه خط کاملا سالم هست به نمودارش دقت کنید.

امیدوارم دوستان استفاده کنن و مارو دعا کنن

لینک مرجع
      محتوای مخفی: مرجع 
    http://forum.persiantools.com/t380402-page26.html#post7893098
    سلام دوست عزیز میشه بگید این برنامه با کدام مودم ها سازگاره؟
    اگر میشه یه مقدار راحت تر توضیح بدید.
    مثلا بنده اصلاً برگه یا گزینه special--->misc options---expermental پیدا نکردم.
    با تشکر فراوان از شما

11. این کاربر از hot-dsl67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه bankggs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

سلام من چراغ lline مودمم از دیشب ساعت12 خاموش روشن میشه و بعد از چند دقیقه ثابت میشه همه چیز رو هم چک کردم سیم تلفن - اسپیلتر - مشکلی نداشتن تا قبل از ساعت 12 دیشب هم هیچ مشکلی نداشتم اینترنت 1 مگ مخابرات دارم نامحدود
    SNR margin Upstream : 27 db
    Line Attenuation Upstream : 30 db
    SNR margin Downstream : 14 db
    Line Attenuation Downstream : 48 db

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •