دوست عزیز
شما می توانید به دلخواه از طریق اسمارت هاب و از قسمت کانال که آیکن دیش دارد وارد آن قسمت شده و شماره کانالها را به دلخواه تغییر و لیست مورد نظرتان را بر آن اساس تنظیم کنید.
دوست عزیز
شما می توانید به دلخواه از طریق اسمارت هاب و از قسمت کانال که آیکن دیش دارد وارد آن قسمت شده و شماره کانالها را به دلخواه تغییر و لیست مورد نظرتان را بر آن اساس تنظیم کنید.
ممنون از شما ولی با توجه به تعدد کانال ها کمی زمانبر هست
اما تلوزیون های ال جی و ایکس ویژن خودشون به صورت پیشفرض مرتب هستند که برام جالب بود
دوست عزیز
در برند سامسونگ هم این چنین است البته آنهایی که در ایران اسمبل شدند ولی آن دسته از تلویزیونها را که خودتان دیجیتالش را فعال می کنید باید بطور دستی کانالها را تنظیم کنید.
مدل d7770 اسمبل ایران هستش
ممنون عزیز ولی بازم وقتی میخوام وب بروزر رو باز کنم پیغام بروز شدن میده و همینطوری میمونه.بعضی وقت ها هم ارور exe_01 رو میزنه
دوست عزیز
این خطا به این منظور است که تلویزون شما نیاز به بروز رسانی سیستم عامل تان را دارد و اگر بطور خودکار عمل نمی کند باید آن را بطور دستی انجام دهید یعنی از همان سایتی که گفتم نرم افزار فریمور تان را دانلود و نصب کنید.
آبدیت کردن فریمور
سایت سامسونگ رفته واز قسمت پشتیبانی واز قسمت دانلود سفت ابزار یا همان فریمور Firm W are دستگاه خود را دانلود و سپس آن فایل را در کامپیوتر استخراج کنید (یعنی از حالت زیپ خارج کنید چون اگر اول آن را استخراج نکونید آن فایل فعال نمی شود و حتما باید همنام همان فایل زیپ شده باشد) سپس به وسیله فلش به تلویزیون وصل کنید و از قسمت منو - پشتیبانی - ابدیت نرمافزار آن را نصب کنید.
Iسلام منی تلویزیون سامسونگ 6490 دارم آپديت شده و به نت هم وصل میشه ولی وقتی تو اسمارت هاب میخوام برنامه یا بازی دانلود کنم نمیشه و مینویسه دانلود انجام نشد کد3010
علتش چیه؟؟؟
برادر،بعد از اپدیت دستی باز این پیغام اومد.الان هم چک کردم فریمور سیستم عامل تی وی به اخرین ورژن اپدیت شده ولی مشکل مرورگر حل نمیشه
دوست عزیز
باید در اسمارت وارد شده وبا کنترول دکمه tools را زده و از منوی آن واردتنظیمات شده و ثبت نام کنید.و بعد از آن دانلودتان را انجام دهید.
برادر مشکل حا نشد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)