باید بری به
option / Setting
که بعد با این منو روبرو میشی، تمام جزییات رو بیار پایین و گزینه Anti -Aliasing رو Off کن
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
باید بری به
option / Setting
که بعد با این منو روبرو میشی، تمام جزییات رو بیار پایین و گزینه Anti -Aliasing رو Off کن
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
دوستان این مشکل رو دارم برای اجرای بازی
راهی داره ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پسورد داره این فایل...چیه پسوردش عزیز؟![]()
ظاهرا باید این باشه : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] dl.com
فاصله ی بینش رو وردار !
سلام
من بازی Grid2 رو نصب کردم ولی وقتی میزنم که بازی اجرا بشه نرم افزارstem باز میشه !!!
چی کار کنم ؟؟
با تشکر
windows 7
Last edited by 137777; 26-07-2013 at 12:31.
یه مشکل دیگه وقتی که میرم تو بازی و فیلم اول بازی ( همونی که میرن سراغ پیرمرده ) تموم میشه ارور میده میگه که فایل سیو رو پیدا نمیکنه
تو اینترنت گشتم ( البته فقط سایتای ایرانی ) گفته بودن اسم پوشه بازی رو به Activition تغییر بدی درست میشه ، منم تغییر دادم اما دوباره ارور داد
Last edited by korosh4; 01-08-2013 at 11:53. دليل: حل شدن مشکل قبلی D:
باسلام به دوستان من این بازی را دارم بازی می کنم تو قسمتی که یه سری افراد می رن دنبال رائول مندز وخواهرشو می دزدند قسمت بعدش که از طریق دوربین شکاری می بینم وقتی بازی شروع می شه (یعنی تیراندازی کردن) من آخرای یعنی موقع ای که آخرای این قسمت هست کامپیوتر هنگ می کنه وباید ctrl+alt+deleteبگیر بیا بیرون
راه حلی برای مشکل من نیست ؟؟؟؟![]()
Last edited by Arshia7640; 13-08-2013 at 17:45.
سلام
من این بازی رو خریدمو نصب کردم ..ولی ظاهرا با توجه به نظر های دوستان نرم افزار استم لازمه ...
میشه لینک دانلود این نرم افزارو بذارین؟ البته آپدیدت شده ش رو لازم دارم ...
اخه وقتی خودش اپدیت میکنه همه ش به اخرش که میرسه ارور میده و دوباره باید از اول شرو کنی ...
لطفا اگ میشه لینک مستقیمشو بدین ...ممنون منتظرم
دوستان ببخشید من هرکاری میکنم ارور DIRECT X میده نرم افزارشو نصب کردم ولی بازم پیغام میده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)