اینم نقل و انتقالات فصل سوم
با 145 میلیون رکورد شکستم . جالب اینجاست که با این همه فروش تیمم اصلا دچار ضعف نشده
اینم نقل و انتقالات فصل سوم
با 145 میلیون رکورد شکستم . جالب اینجاست که با این همه فروش تیمم اصلا دچار ضعف نشده
سلام پاتو عزیزم...((اسمتو میگی)))احساس میکنم تیمتو یه کم خلوت کردی تا یه بار دیگه مجموعه ایی دلخواه بسازی...فروش مایکل بردلی کچل و امریکایی اونم با این قیمت عالی بود...سود خالص...اما بلاس متویذی رو احتمالا اولین فصل((2012-2013)) خریدی که الان تو سومین فصلت((2014-2015))فروختی....الان فصل سومی دیگه؟
اما داشتم میگفتم...فروش متویدی فک کنم اشتباه بود...در ضمن میگی موفق بودی...ولی جالبه که خریدات یه کم ریسکی بود..مثلا نوری شاهین و پدرو لئون و داگلاس رو خریدی که اولین بار هست تو ایتالیا هستن...ولی خاوی گارسیا رو بذار هافبک دفاعی...محشره...واسه من تو فصل 2012-2013 قرضی اومد تیمم((لاتسیو))و یکی از سه بازیکن برتر تیمم شد...عالیه...تو کرنر ها بذارش near post و ضربه کاشته هم اگر خواستی ((کراس)) کنی بذارش near post....موفق باشی همکار!
cross یا کراس:همون ارسال بلند هست یا همون غلط مصطلح با ایرانی ها "سانتر"
آقا بازی رو دانلود کردیم
صدا نداره!
چرا لوگوی باشگاهها اینطوری ان؟
منچستر یونایتد قرمز هست!
سلام سهیل جان من اسمم رضا
متویدی خیلی مصدوم میشد که فروختمش و شاهین و پدرو لون رو هم قرضی برای پر کردن جای pjanicگرفتم اخه دیگه نمی خواست تو تیمم بمونه و پیشنهاد تمدید قراردادم رو رد کرد مجبور شدم 45 میلیون بفروشمش البته نوری شاهین رو می تونستم بخرم ولی از مصدومیت هش ترسیدم و فعلا قرض گرفتمش
راستی سهیل جان نگفتی رشته دانشگاهیت چی بوده؟
راستی سهیل این جک کرک که از ارسنال خریدم خیلی هافبک عالیه تو هر بازی 13 کیلومتر میدوه
چقدر خرج کردی![]()
آره من هم زیاد میخرم هم زیاد میفروشم البته به جز بازیکنایی که واقعا برام خوب بازی میکنن و نسبتا جوون که با هیچ قیمتی نمیفروشمشون
هر خریدی هم میکنم یا free هست و یا تو لیست ترنسفر هست که البته 3-4 تا بازیکن رو واقعا گرون خریدم
اینم یه وضعیت کامل از تیمم:
محتوای مخفی: تیم
آقا من تازه کارم
میشه به منم یاد بدید!
فدراسیون فوتبال انگلیس امتیاز لایسنس تیم هاش فوق العاده گرونه. برای همینه که هنوزم pes جز منچستر و تاتنهام تیم دیگری از انگلیس رو لایسنس شده در بازی نمیسازه!
یا مثلا تیم ملی آلمان که اجازه نداده در این بازی( فوتبال منیجر) حتی اسم بازیکنان واقعی باشه!
ولی در مورد صدا و اهنگ هم هزینه خریدن مالکیت اهنگ خیلی بالا میشه برای شرکت سگا و فروش بازی هم در حد بازی هایی مثل فیفا نیست. در ضمن در این بازی 90 درصد در منو ها داری وقت میگزرونی تا در زمین بازی بر عکس فیفا بعد شاید 2 روز 30 تا اهنگ خریداری شده تکراری میشن! ولی کلا در option بازی میشه مسیر اهنگ هاتون رو بزارید تا پخش شن هنگام بازی.
ولی از نظر سطخ بازی و حرفه ای بودنش هیچ بازی رو دستش نیست
ببین دوست عزیز خوان ماتا و ایگواین رو سال 2017 خریدی ولی تو عکس اول سال 2016 داریشون تو تیمت!!!!!!!!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)