تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 73 از 117 اولاول ... 236369707172737475767783 ... آخرآخر
نمايش نتايج 721 به 730 از 1165

نام تاپيک: Football Manager 2013

داره خودمونی میشه pato77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

اینم نقل و انتقالات فصل سوم
    با 145 میلیون رکورد شکستم . جالب اینجاست که با این همه فروش تیمم اصلا دچار ضعف نشده

آخر فروم باز soheilnouri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام پاتو عزیزم...((اسمتو میگی)))احساس میکنم تیمتو یه کم خلوت کردی تا یه بار دیگه مجموعه ایی دلخواه بسازی...فروش مایکل بردلی کچل و امریکایی اونم با این قیمت عالی بود...سود خالص...اما بلاس متویذی رو احتمالا اولین فصل((2012-2013)) خریدی که الان تو سومین فصلت((2014-2015))فروختی....الان فصل سومی دیگه؟

اما داشتم میگفتم...فروش متویدی فک کنم اشتباه بود...در ضمن میگی موفق بودی...ولی جالبه که خریدات یه کم ریسکی بود..مثلا نوری شاهین و پدرو لئون و داگلاس رو خریدی که اولین بار هست تو ایتالیا هستن...ولی خاوی گارسیا رو بذار هافبک دفاعی...محشره...واسه من تو فصل 2012-2013 قرضی اومد تیمم((لاتسیو))و یکی از سه بازیکن برتر تیمم شد...عالیه...تو کرنر ها بذارش near post و ضربه کاشته هم اگر خواستی ((کراس)) کنی بذارش near post....موفق باشی همکار!

cross یا کراس:همون ارسال بلند هست یا همون غلط مصطلح با ایرانی ها "سانتر"

آخر فروم باز REZAHOSEYNGANI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تــــــــهران

پيش فرض

آقا بازی رو دانلود کردیم
    صدا نداره!
    چرا لوگوی باشگاهها اینطوری ان؟
    منچستر یونایتد قرمز هست!

تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

سلام پاتو عزیزم...((اسمتو میگی)))احساس میکنم تیمتو یه کم خلوت کردی تا یه بار دیگه مجموعه ایی دلخواه بسازی...فروش مایکل بردلی کچل و امریکایی اونم با این قیمت عالی بود...سود خالص...اما بلاس متویذی رو احتمالا اولین فصل((2012-2013)) خریدی که الان تو سومین فصلت((2014-2015))فروختی....الان فصل سومی دیگه؟

اما داشتم میگفتم...فروش متویدی فک کنم اشتباه بود...در ضمن میگی موفق بودی...ولی جالبه که خریدات یه کم ریسکی بود..مثلا نوری شاهین و پدرو لئون و داگلاس رو خریدی که اولین بار هست تو ایتالیا هستن...ولی خاوی گارسیا رو بذار هافبک دفاعی...محشره...واسه من تو فصل 2012-2013 قرضی اومد تیمم((لاتسیو))و یکی از سه بازیکن برتر تیمم شد...عالیه...تو کرنر ها بذارش near post و ضربه کاشته هم اگر خواستی ((کراس)) کنی بذارش near post....موفق باشی همکار!

cross یا کراس:همون ارسال بلند هست یا همون غلط مصطلح با ایرانی ها "سانتر"

سلام سهیل جان من اسمم رضا
    متویدی خیلی مصدوم میشد که فروختمش و شاهین و پدرو لون رو هم قرضی برای پر کردن جای pjanicگرفتم اخه دیگه نمی خواست تو تیمم بمونه و پیشنهاد تمدید قراردادم رو رد کرد مجبور شدم 45 میلیون بفروشمش البته نوری شاهین رو می تونستم بخرم ولی از مصدومیت هش ترسیدم و فعلا قرض گرفتمش
    راستی سهیل جان نگفتی رشته دانشگاهیت چی بوده؟

تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

راستی سهیل این جک کرک که از ارسنال خریدم خیلی هافبک عالیه تو هر بازی 13 کیلومتر میدوه

تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

واقعا یه سری وقتا بازی اعصاب خورد کن میشه. کل تیمم مصدوم شد!!

چقدر خرج کردی

کاربر فعال انجمن های فوتبال MCSE MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TeHRaN

پيش فرض

آره من هم زیاد میخرم هم زیاد میفروشم البته به جز بازیکنایی که واقعا برام خوب بازی میکنن و نسبتا جوون که با هیچ قیمتی نمیفروشمشون
    هر خریدی هم میکنم یا free هست و یا تو لیست ترنسفر هست که البته 3-4 تا بازیکن رو واقعا گرون خریدم

اینم یه وضعیت کامل از تیمم:
      محتوای مخفی: تیم 

آخر فروم باز REZAHOSEYNGANI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تــــــــهران

پيش فرض

آقا من تازه کارم
    میشه به منم یاد بدید!

آخر فروم باز AlexMercer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

آقا بازی رو دانلود کردیم
    صدا نداره!
    چرا لوگوی باشگاهها اینطوری ان؟
    منچستر یونایتد قرمز هست!
    فدراسیون فوتبال انگلیس امتیاز لایسنس تیم هاش فوق العاده گرونه. برای همینه که هنوزم pes جز منچستر و تاتنهام تیم دیگری از انگلیس رو لایسنس شده در بازی نمیسازه!

یا مثلا تیم ملی آلمان که اجازه نداده در این بازی( فوتبال منیجر) حتی اسم بازیکنان واقعی باشه!

ولی در مورد صدا و اهنگ هم هزینه خریدن مالکیت اهنگ خیلی بالا میشه برای شرکت سگا و فروش بازی هم در حد بازی هایی مثل فیفا نیست. در ضمن در این بازی 90 درصد در منو ها داری وقت میگزرونی تا در زمین بازی بر عکس فیفا بعد شاید 2 روز 30 تا اهنگ خریداری شده تکراری میشن! ولی کلا در option بازی میشه مسیر اهنگ هاتون رو بزارید تا پخش شن هنگام بازی.

ولی از نظر سطخ بازی و حرفه ای بودنش هیچ بازی رو دستش نیست

10. 4 کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

ببین دوست عزیز خوان ماتا و ایگواین رو سال 2017 خریدی ولی تو عکس اول سال 2016 داریشون تو تیمت!!!!!!!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •