پژمان جون ممنون و مرسی تشکر بازم گل کاشتی
پژمان جون ممنون و مرسی تشکر بازم گل کاشتی
پژمان جان من میخواستم پایه واسا طراحی مدار رو بدونیم باید به کجا کدوم کتاب یا کدوم کتاب رجوع کنم
نمیدونم منظورم رو متوجه شدید یا نه میخوام بدونم مثلا ما چرا باید برای روشن کردم چراغ که طول سیمش 80 متره از مقاومت اونم مقاومت 330 اهم استفاده کنیم میخوام پایه واسا طراحی رو بدونم؟
من اگر بخوام بفهمم سیم 40 متری ما باید از په مقاومتی استفاده کرد باید با مولتی متر روی چه رنجی بذارم که نشون بده به ما؟؟
برای پایه فک کنم کتاب اصول الکترونیک به دردتون بخوره(البته فقط جلد اولش).
برای مدار شما در عمل سیم 80 متر و 40 متر و 1 متر هیچ فرقی باهم ندارن(چون مقاومت سه تا شون خیلی کمه) و در هر صورت باید یه مقاومت به کار برد چرا که جریان یک ال ای دی 10 میلی آمپر بیشتر نیست و با ولتاژ 9 ولت طبق قانون اهم برای کاهش جریان باید یه مقاومت 900 اهم گذاشت (900 = 0.01 / 9) که من برای اطمینان از روشن شدن کامل ال ای دی گفتم 600 اهم بزارید.با اون مقاومت مصرف مدار هم خیلی پایین میاد و باتری شما خیلی دیرتر خالی میشه.ولتاژ ال ای دی هم حدود 3ولت بیشتر نیست و چون باتری شما 9 ولته باید اون مقاومت رو بزارید تا مقداری از این ولتاژ بر روی مقاومت افت کنه.
مولتی متر به شما نشون نمیده که باید چه مقاومتی بذارید.باید خودتون محاسبه کنید.![]()
پژمان جان طبق چه اصولی بر چه پایه ای باید محاسبه کنم؟؟
یک مدار میخوام مثل ایفون میخوام دو نفر از طریق همین کیت ایفون با هم صحبت کنند وطول مسیر هم 80 متر هست یعنی 80 متر از هم فاصله دارند و میخوام هم دهنی داشته باشه هم گوشی
اخه از بازار کیت گرفتم ولی فقط هر طرف یک بلندگو داشت که هم دهنی بود هم گوشی.
یک کیت توپ و حرفه ای عالی اگر داری برام بذاری ممنون میشم.![]()
بازم سلام
من یک مداری رو میخوام بسازم البته با کمک شما یک دستگاه ایسی پروگرامر تو بازار هست ولی دوست دارم خودم بسازم که بتونه ایسی فلش مودم adsl رو پروگرام کنه>>
اگر داری زحمت اینو هم بکش
اول باید طرز کار قطعات الکترونیکی رو بدونید بعد با استفاده از قوانینی مثل قانون اهم و KVL و KCL و ... شروع به محاسبه کنین.
برای آیفن فک کنم این خوب باشه(البته باید دوتا ازش بسازید):
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شماره ی اون آی سی فلش چیه؟؟ با چه نرم افزاری میخاید پروگرام کنید؟
mx 29lv160dbti این شماره فنی ایسی فلش
نمی دونم هر نرم افزاری که به نظر شما بهتره و قدرتمند تره و کارایی بیشتری داره.
استاد ایا سنسوری وجود داره که وصلش کنید به دوسیم تلفن و بعد وصل بشه به نمایشگر و مقدار نویز رو روی صفحه بیاره؟؟ اگر هست و مدارشو دارید زحمت اینو هم بکشید.
من تو شرکت شاتلم کاری داشتید در خدمتم.
در خواست کمک در مورد ماسفت ها سلام. میشه یه نفر روابط آنالیز dc و ac و معادل های این ترانزیستورها رو در مدل سیگنال کوچیک به طور خلاصه برام بذاره؟ ممنون میشم. اگه چند تا مثال به همراه خلاصه ای از ماهیت این ترانزیستورها هم همراهش باشه بیشتر ممنون میشم.
با تشکر![]()
برای اون آی سی نه پروگرمر سراغ دارم نه نرم افزار. باید هم پروگرمرشو خودم بسازم(که میکروکنترلر هم داره) و هم نرم افزارشو(با #C یا ++C) که اینم وقت میبره.
والا من زیاد با خط تلفن کار نکردم.حالا اگه کسی دراین مورد اطلاعاتی داره یه لطفی بکنه و راهنمایی کنه .
---------- Post added at 08:03 PM ---------- Previous post was at 08:02 PM ----------
اینجور که شما میگید فک کنم یه کتاب کاملو باید اینجا کپی کرد
حالا اگه وقت شد شاید یه چیزایی تو اون تاپیکی که زدید بنویسم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)