تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 73 از 130 اولاول ... 236369707172737475767783123 ... آخرآخر
نمايش نتايج 721 به 730 از 1298

نام تاپيک: درخـــــواســـــت مــــدار خـــــود را ايــــــنــــــجـــــا مــــطـــرح كــنــيـــد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

پژمان جون ممنون و مرسی تشکر بازم گل کاشتی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

پژمان جان من میخواستم پایه واسا طراحی مدار رو بدونیم باید به کجا کدوم کتاب یا کدوم کتاب رجوع کنم
    نمیدونم منظورم رو متوجه شدید یا نه میخوام بدونم مثلا ما چرا باید برای روشن کردم چراغ که طول سیمش 80 متره از مقاومت اونم مقاومت 330 اهم استفاده کنیم میخوام پایه واسا طراحی رو بدونم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

من اگر بخوام بفهمم سیم 40 متری ما باید از په مقاومتی استفاده کرد باید با مولتی متر روی چه رنجی بذارم که نشون بده به ما؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

برای پایه فک کنم کتاب اصول الکترونیک به دردتون بخوره(البته فقط جلد اولش).
    برای مدار شما در عمل سیم 80 متر و 40 متر و 1 متر هیچ فرقی باهم ندارن(چون مقاومت سه تا شون خیلی کمه) و در هر صورت باید یه مقاومت به کار برد چرا که جریان یک ال ای دی 10 میلی آمپر بیشتر نیست و با ولتاژ 9 ولت طبق قانون اهم برای کاهش جریان باید یه مقاومت 900 اهم گذاشت (900 = 0.01 / 9) که من برای اطمینان از روشن شدن کامل ال ای دی گفتم 600 اهم بزارید.با اون مقاومت مصرف مدار هم خیلی پایین میاد و باتری شما خیلی دیرتر خالی میشه.ولتاژ ال ای دی هم حدود 3ولت بیشتر نیست و چون باتری شما 9 ولته باید اون مقاومت رو بزارید تا مقداری از این ولتاژ بر روی مقاومت افت کنه.
    مولتی متر به شما نشون نمیده که باید چه مقاومتی بذارید.باید خودتون محاسبه کنید.

5. این کاربر از Peji2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

پژمان جان طبق چه اصولی بر چه پایه ای باید محاسبه کنم؟؟
    یک مدار میخوام مثل ایفون میخوام دو نفر از طریق همین کیت ایفون با هم صحبت کنند وطول مسیر هم 80 متر هست یعنی 80 متر از هم فاصله دارند و میخوام هم دهنی داشته باشه هم گوشی
    اخه از بازار کیت گرفتم ولی فقط هر طرف یک بلندگو داشت که هم دهنی بود هم گوشی.
    یک کیت توپ و حرفه ای عالی اگر داری برام بذاری ممنون میشم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

بازم سلام
    من یک مداری رو میخوام بسازم البته با کمک شما یک دستگاه ایسی پروگرامر تو بازار هست ولی دوست دارم خودم بسازم که بتونه ایسی فلش مودم adsl رو پروگرام کنه>>
    اگر داری زحمت اینو هم بکش

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اول باید طرز کار قطعات الکترونیکی رو بدونید بعد با استفاده از قوانینی مثل قانون اهم و KVL و KCL و ... شروع به محاسبه کنین.
    برای آیفن فک کنم این خوب باشه(البته باید دوتا ازش بسازید):

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

شماره ی اون آی سی فلش چیه؟؟ با چه نرم افزاری میخاید پروگرام کنید؟

9. این کاربر از Peji2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

mx 29lv160dbti این شماره فنی ایسی فلش
    نمی دونم هر نرم افزاری که به نظر شما بهتره و قدرتمند تره و کارایی بیشتری داره.
    استاد ایا سنسوری وجود داره که وصلش کنید به دوسیم تلفن و بعد وصل بشه به نمایشگر و مقدار نویز رو روی صفحه بیاره؟؟ اگر هست و مدارشو دارید زحمت اینو هم بکشید.
    من تو شرکت شاتلم کاری داشتید در خدمتم.

حـــــرفـه ای davy jones's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    کشتی مرد هلندی

پيش فرض

در خواست کمک در مورد ماسفت ها سلام. میشه یه نفر روابط آنالیز dc و ac و معادل های این ترانزیستورها رو در مدل سیگنال کوچیک به طور خلاصه برام بذاره؟ ممنون میشم. اگه چند تا مثال به همراه خلاصه ای از ماهیت این ترانزیستورها هم همراهش باشه بیشتر ممنون میشم.
    با تشکر

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

برای اون آی سی نه پروگرمر سراغ دارم نه نرم افزار. باید هم پروگرمرشو خودم بسازم(که میکروکنترلر هم داره) و هم نرم افزارشو(با #C یا ++C) که اینم وقت میبره.
    والا من زیاد با خط تلفن کار نکردم.حالا اگه کسی دراین مورد اطلاعاتی داره یه لطفی بکنه و راهنمایی کنه .

---------- Post added at 08:03 PM ---------- Previous post was at 08:02 PM ----------

در خواست کمک در مورد ماسفت ها سلام. میشه یه نفر روابط آنالیز dc و ac و معادل های این ترانزیستورها رو در مدل سیگنال کوچیک به طور خلاصه برام بذاره؟ ممنون میشم. اگه چند تا مثال به همراه خلاصه ای از ماهیت این ترانزیستورها هم همراهش باشه بیشتر ممنون میشم.
    با تشکر

اینجور که شما میگید فک کنم یه کتاب کاملو باید اینجا کپی کرد
    حالا اگه وقت شد شاید یه چیزایی تو اون تاپیکی که زدید بنویسم.

13. 2 کاربر از Peji2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •