تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 73 از 457 اولاول ... 236369707172737475767783123173 ... آخرآخر
نمايش نتايج 721 به 730 از 4564

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO ← راهنمای تاپیک در پست اول و دوم

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

شما چقدر زبان نرم و لطیفی دارید! همیشه این طور محترمانه صحبت می کنید؟ متشکرم ازتون
    یه اشتباهی کردیم اومدیم ازتون سوالی پرسیدیم عجب غلطی کردیم اگه میفهمیدم اینجوری میخواهید جواب بدید عمرا پست می دادم.
    --------------
    داداش من شما کارشناس کمودو هستید نه من! بنده قرار نیست که سر هر برنامه ای وقت بزارم تا همه چیشو یاد بگیرم. چون نیازی ندارم. من فقط میخوام امنیت سیستمم برقرار بشه و بس و تا حدودی که به تنظیمات خاصش نیاز دارم اونجاها رو یاد میگیرم و بس! مگه قراره من فول همه چی باشم؟ اگه قرار بود خوب چه نیازی به وجود شما بود؟ خیر بنده متوجه این موضوع نشده بودم تا به حال که اوندفعه متوجه شدم. چون فقط ضرورتا نیاز داشتم به جواب سوالم دیگه هیچ جا رو مطالعه نکردم.
    آخه یادمه چند ساله پیش باز با کمودو چت کردم و اون بار جوابمو کامل دادند و نه کسی ازم نخواست باید لایزنس بخری. بر اون پایه این دفعه هم این کارو انجام دادم. آخه سایت های DELL که بر اساس Service Tag فوری جواب میدن و من هم بر این اساس، سهوا با کمودو چت کردم. من با فارسی کاری ندارم فارسی برای شما خوبه.
    خوب اونا مرد ما نامرد! بستگی داره مردی رو چی تفسیر کنی! مردی که ایرانی رو آدم حساب نمی کنه حتی ویزاشم نمیده! بدبخت من جون بکنم مقاله های ISI بدم تافل بگیرم به آدم ویزا برای تحصیل ندن خیلی مردانگیه! همه جا آقا خوب و بد داره. نمیشه گفت کی مطلقا خوبه و کی بد!
    ----------
    افتادگی آموز گر طالب فیضی
    هرگز نخورد آب زمینی که بلند است
    --------
    هر چیزی واحد شمارشی داره و درجه شماره انسانیت اخلاق نیکو هستش. من معذرت میخوام که موجبات ناراحتی شما رو فراهم ساختم.
    دوست عزیز اگر قبلا به شما کمک کردند خیلی لطف کردند!! چون این محصول رایگان هست و قرار نیست پشتیبانیش هم رایگان باشه! مگه خیریه هست؟؟
    هر چی باشه همون آمریکایی ها از ما آدم ترن.این ما هستیم که به غلط فکر میکنیم انسان هستیم ولی من که دارم هر روز به انسانیت این 75 میلیون مسلمون شیعه پی میبرم.
    پ.ن : توهین تلقی نشده ولی واقعینه.یک عده دارن آبروی مارو میبرن.لطفا اول اطلاعات کسب کنید بعد اظهار فضل کنید.انتظار دارید مردم امریکا با این تبلیغات رسانه هاشون و رفتار های خود ما در مورد ما چی فکر کنند؟
    Last edited by ArashMiniStar; 02-02-2013 at 14:10.

2. 6 کاربر از ArashMiniStar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز pedram_01's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام عزیزان
    من cis6 را نصب کردم اما دیروز یه فلش آلوده سیستم من را ویروسی کرده !! ویروس.autorun , recycle, system volume
    چطوری باید پاکش کنم!! کسی میتونه کمکم کنه !!؟ با cis هم اسکن کردم اما پاک نشد !!
    دوست عزیز اون ویروس هایی رو که گرفتی چندتاشو تو فایل فشرده قرار بده و اینجا بزار . و چند عکس هم بگیر و اینجا بزار و اون ویروس هارو تو ویروس توتال اسکن کن ببین نتیجه چی میشه مرسی

با کمودو اسکن کردی پیدا کرد پاک نکرد؟ یا کلا پیدا نکرد

اگه سریع میخوای نتیجه بگیری انتی ویروس کمودو رو غیر فعال کن و سریع اویرا رایگان دانلود و نصب کن و اپدیتش کن و یک اسکن کامل بکن
    Last edited by pedram_01; 02-02-2013 at 16:43.

4. این کاربر از pedram_01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ALI16437's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

با سلام

دوستان من امروز کومودو رو نصب کردم نسخه اینترنت سکیوریتی بعد از دادن فایل اپدیت که دوستان قرار داده بودنند نزدیک 85
    مگ دیگه دانلود خواست که انجام دادم من که نفهمیدم واسه چی بود بعد یک مشکل دیگه که اینکه از کجا بفهمم کدوم برنامه
    با اینترنت ارتباط داره و داره تبادل اطلاعات میکنه در وژن 5 صفحه اولش اون پایین گزارش کاملی از ارتباطات با اینترنت میداد
    در این ورژن خبری از اون نیست .
    راستی چه خبر از زبان فارسی ، اگر کومودو اضافه نمیکنه یکجا اپلود کنید ما خودمون اضافه اش کنیم

ممنونم علی

بنده جوابم رو تو صفحات قبل پیدا کردم .
    بازم ممنون
    Last edited by ALI16437; 02-02-2013 at 18:14.

6. 2 کاربر از ALI16437 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا دو تا سوال داشتم،
    اول اینکه وقتی تو کومودو 6 تو قسمت گجت دسکتاپ میزنه application running in sand box من وقتی روش کلیک میکنم میرم تو قسمت کیل سوییچ و اون برنامه ای که سند باکس شده رو نشون میده ولی نمیدونم چطور اون برنامه رو از حالت سند باکس در بیارم، تو کیل سوییچ وقتی رو فایلی که سند باکس شده کلیک راست میکنم گزینه آخرش زده add to trust files اما وقتی رو این گزینه هم کلیک میکنم بازم برنامه از سند باکس خارج نمیشه و همچنان تو سند باکس اجرا میشه، ممنون میشم یکی به صورت تصویری توضیح بده چجوری برنامه رو از سند باکس خارج کنم تو کیل سوییچ

دوم اینکه وقتی من Virtual kiosk رو اجرا میکنم و یه فایل رو تو پوشه shared space کپی میکنم نشون نمیده که فایل اونجا کپی شده ولی وقتی از محیط Virtual kiosk خارج میشم میبینم که اون فایلی که کپی کردم اومده تو پوشه shared space، میخواستم بدونم مشکل از سیستم منه یا کلا تو محیط مجازی فایل هایی رو که تو shared space کپی میکنی نشون نمیده؟
    اگه کسی منو راهنمایی کنه ممنون میشم ((:

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

آقا دو تا سوال داشتم،
    اول اینکه وقتی تو کومودو 6 تو قسمت گجت دسکتاپ میزنه application running in sand box من وقتی روش کلیک میکنم میرم تو قسمت کیل سوییچ و اون برنامه ای که سند باکس شده رو نشون میده ولی نمیدونم چطور اون برنامه رو از حالت سند باکس در بیارم، تو کیل سوییچ وقتی رو فایلی که سند باکس شده کلیک راست میکنم گزینه آخرش زده add to trust files اما وقتی رو این گزینه هم کلیک میکنم بازم برنامه از سند باکس خارج نمیشه و همچنان تو سند باکس اجرا میشه، ممنون میشم یکی به صورت تصویری توضیح بده چجوری برنامه رو از سند باکس خارج کنم تو کیل سوییچ

دوم اینکه وقتی من Virtual kiosk رو اجرا میکنم و یه فایل رو تو پوشه shared space کپی میکنم نشون نمیده که فایل اونجا کپی شده ولی وقتی از محیط Virtual kiosk خارج میشم میبینم که اون فایلی که کپی کردم اومده تو پوشه shared space، میخواستم بدونم مشکل از سیستم منه یا کلا تو محیط مجازی فایل هایی رو که تو shared space کپی میکنی نشون نمیده؟

در مورد سوال اول باید عرض کنم که وقتی فایل اتوسندباکس میشه، برای دفعه اول که رفت توی سندباکس دیگه در همون اجرا و در همون حین از سندباکس خارج نمیشه،

بلکه ابتدا باید فایل را به لیست امن اضافه بکنید و در اجرای بعدی فایل توی سندباکس اجرا نمیشه....

در مورد کیوسک من خودم فایل هایی که در پوشه اشتراکی کپی میکنم را نشون میده... یعنی درستش هم اینه که نشون بده،

با این حساب شما برعکس عمل/تست کنید ببینید چه اتفاقی میافته: یعنی از محیط اصلی یک فایل را در پوشه اشتراکی کپی کنید و بعد وارد کیوسک بشوید و فایل را بردارید...ببینید فایل را نشون میده؟

9. 2 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در مورد سوال اول باید عرض کنم که وقتی فایل اتوسندباکس میشه، برای دفعه اول که رفت توی سندباکس دیگه در همون اجرا و در همون حین از سندباکس خارج نمیشه،

بلکه ابتدا باید فایل را به لیست امن اضافه بکنید و در اجرای بعدی فایل توی سندباکس اجرا نمیشه....

در مورد کیوسک من خودم فایل هایی که در پوشه اشتراکی کپی میکنم را نشون میده... یعنی درستش هم اینه که نشون بده،

با این حساب شما برعکس عمل/تست کنید ببینید چه اتفاقی میافته: یعنی از محیط اصلی یک فایل را در پوشه اشتراکی کپی کنید و بعد وارد کیوسک بشوید و فایل را بردارید...ببینید فایل را نشون میده؟
    آره وقتی از تو محیط اصلی یه چیزی رو کپی میکنم تو پوشه اشتراکی و میرم تو virtual kiosk نشونش میده، اما وقتی تو virtual kiosk چیزی رو کپی میکنم تو پوشه اشتراکی نشون نمیده و باید از محیط مجازی بیام بیرون و داخل محیط اصلی ویندوز شم تا بهم نشونش بده، برای شما هم به همین شکل هست؟اگه میشه یه تستی کنید ببینید برای شما هم اینطوریه

بعد یه چیز دیگه اینکه تو virtual kiosk وقتی بعضی از نرم افزار ها رو اجرا میکنم یا مثلا میرم تو یه فایل ویدیویی، یهو هنگ میکنه و هیچ چیز کار نمیکنه، فقط باید با تسک منیجر virtual رو ببندم و از محیطش خارج شم، این مشکل طبیعیه یا نه؟

11. این کاربر از fb.atheist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

(كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

1- آره وقتی از تو محیط اصلی یه چیزی رو کپی میکنم تو پوشه اشتراکی و میرم تو virtual kiosk نشونش میده، اما وقتی تو virtual kiosk چیزی رو کپی میکنم تو پوشه اشتراکی نشون نمیده و باید از محیط مجازی بیام بیرون و داخل محیط اصلی ویندوز شم تا بهم نشونش بده، برای شما هم به همین شکل هست؟اگه میشه یه تستی کنید ببینید برای شما هم اینطوریه

2- بعد یه چیز دیگه اینکه تو virtual kiosk وقتی بعضی از نرم افزار ها رو اجرا میکنم یا مثلا میرم تو یه فایل ویدیویی، یهو هنگ میکنه و هیچ چیز کار نمیکنه، فقط باید با تسک منیجر virtual رو ببندم و از محیطش خارج شم، این مشکل طبیعیه یا نه؟
    سلام

1- خب، این خوبه، نشون میده که شما دسترسی ها را به پوشه اشتراکی دارید و نمیشه گفت این ناحیه داره بطور 100 درصد ناقص کار میکنه..... شاید این وسط داره اتفاقی طبیعی/در یک شرایط خاص میافته که ما نمیدونیم....

2- کیوسک مجازی شاید برای کامل شدن و تعامل بهتر با سیستم عامل، و برخی برنامه ها و ایجاد یک محیط واقعی تر نیاز به بهبود داشته باشه، الان نمیدونم واقعاً تا چه حدی کامل ساخته شده، ولی تا اینجای کار نیازهای امنیتی و گشت و گذار امن در وب و بانکداری آنلاین و.... را برام فراهم کرده.

فقط سعی کنید هر چند وقت یکبار محیط کیوسک را پاکسازی بکنید،

13. 2 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

(كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض CIS.Persian. UPDATED

سلام علیکم

دوستان الان کومودو یک آپدیت برای کومودو اینترنت سکیوریتی منتشر کرده که مربوط به زبان فارسی میشه.( شامل برخی اصلاحات ریز میشه)

این به روز رسانی از طریق آپدیت روزانه CIS که بصورت خودکار انجام میشه قابل دریافت است.

با تشکر از کومودو

15. 8 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن آنتی ویروس و نرم افزارهای امنیتی aylar6888's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    تکه ای از زمین

پيش فرض

سلام :
    دوستان خواهش میکنم دست بردارید...
    این تاپیک یکی از حرفه ای ترین و کاملترین و کم اسپم ترین تاپیکها بوده (خودم زیاد اسپم دادم و همین پستم هم اسپم هست که از همه عذر میخوام)..داره تبدیل به محل جدل میشه...
    علی جان که مخاطب بوده بیخیال شده شما هم منت سر من بذارید و بیخیال شید...
    خواهش میکنم...
    دوستان الان کومودو یک آپدیت برای کومودو اینترنت سکیوریتی منتشر کرده که مربوط به زبان فارسی میشه.( شامل برخی اصلاحات ریز میشه)

این به روز رسانی از طریق آپدیت روزانه CIS که بصورت خودکار انجام میشه قابل دریافت است.
    ممنون از تو بعد کومودو علی جان که اینقدر پیگیر و خستگی ناپذیر هستی....

17. 3 کاربر از aylar6888 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

من چند وقتی هست که کومودو رو نصب کردم ! قبلا نرتون داشتم ! این نرتونه یه بی لیاقتی کرد که زده شدم ازش ، ولی این کومودو با اینکه چندان معروفم نیست آنتی ویروسش ولی واسه من بهتر از نرتون جواب میده !
    هر دو همیشه آپدیت بودن ! ولی نرتون که داشتم یه فلشی زدم همه ی سیستم پر شد فایل های recycle و shortcut !! اصلا یه چیزایی میومد که بعضیاشون 4گیگ حجم داشتن ، خلاصه که کار به ویندوز عوض کردن کشید !
    بعدش این کومودو رو نصب و آپدیت کردم اسکن کردم مشکل حل شد ! تازه همون فلش رو هم زدم اسکن کردم چند تا مورد ازش گرفت و فلشه پاکسازی شد !! چند تا فلش میروسی و به قول صاحباشون منهدم کننده هم زدم همه رو پاکسازی کرد هیچ مشکلی هم واسه سیستم ایجاد نشد !! درکل من که ازش راضیم فعلا ! علت اینکه از نرتونه زده شدم اینه که این ویروس shortcut یه مورد قدیمیه و من قبلا هم زیاد ازش دیدم و انتظار میرفت یه گردن کلفتی مثل نرتون کم نیاره پیشش !
    تنها اشکالی که میتونم از کومودو بگیرم اینه که مثل آویرا به محض زدن فلش یا گذاشتن سی دی فایل autorun اونارو بلوک نمیکنه که ویروس نپره تو سیستم مجبور شدم خودم دستی از طریق ویندوز ببندمش !! همینطور اینکه نمیشه ( یا من بلد نیستم) دید که چه برنامه ای داره چقدر از شبکه استفاده میکنه که احیانا بشه بلوکش کرد همون لحظه !!
    دیگه چیزی که بشه بهش گفت اشکال نمیبینم ازش !

19. 3 کاربر از Mr.foad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •