16 کیلوبایت بر ثانیه!
16 کیلوبایت بر ثانیه!
سلام دوستان
من پارس انلاین گرفتم منطقه 20 متری شهید بهشتی
سرویس 256 سه ماه 27 هزار تومان هر ماه هم 2 گیگ ترافیک
شب ها هم از ساعت 1 تا 6-7 رایگانه
سرعتم در روز 190
ودر زمان رایگان 23 البته دوهفته پیش شبا سرعت دانلود 160 بود نمیدونم چرا یوهو رفت بالا وبعدش اومد پایین
حالا اگر دوستانی هستن سرویس 512 پارس انلان را دارن استفاده میکنن بگن سرعت دانلود روزشون با شبشون در زمان رایگان چقدره
دوستان دیگه هم که از شرکت های دیگه اشتراک گرفتن بی زحمت اونا هم بگن چون این تاپیک مطالبش انقضا دار هست و هر مطلبی در زمان خودش کارایی داره و ارزش پیگیری
امروز 1390/6/8 شهریور ماه (البته خود پست تاریخ می خوره من فارسی نوشتم)
سلام دوستان
من پارس انلاین گرفتم منطقه 20 متری شهید بهشتی
سرویس 256 سه ماه 27 هزار تومان هر ماه هم 2 گیگ ترافیک
شب ها هم از ساعت 1 تا 6-7 رایگانه
سرعتم در روز 190
ودر زمان رایگان 23 البته دوهفته پیش شبا سرعت دانلود 160 بود نمیدونم چرا یوهو رفت بالا وبعدش اومد پایین
حالا اگر دوستانی هستن سرویس 512 پارس انلان را دارن استفاده میکنن بگن سرعت دانلود روزشون با شبشون در زمان رایگان چقدره
دوستان دیگه هم که از شرکت های دیگه اشتراک گرفتن بی زحمت اونا هم بگن چون این تاپیک مطالبش انقضا دار هست و هر مطلبی در زمان خودش کارایی داره و ارزش پیگیری
امروز 1390/6/8 شهریور ماه (البته خود پست تاریخ می خوره من فارسی نوشتم)
سلام
بعد از مدت ها مسئولین صبا و شاتل و بقیه لطف کردن و اینترنت نامحدود ارائه دادن ولی با قیمت بیشتر
من صبا نت دارم سرعت محدودش خوبه ولی برای من که مصرفم بالاس کافی نیست ( مصرف من دانلود نیست )
ولی با ترافیک های صبا و شاتل کارم راه نمیوفته
میخوام از مخابرات برم سرویس بگیرم
هم قیمتش پایین تره ( البته همین طور کیفیت ) و ترافیک بالا تر
هم برای ترافیک اضافه به جای 5300 فقط 2500 میگیرن
سرعت هم برام مهم نیست چون دانلود سنگین ندارم !!
اگه کسی راه حل بهتری برام داره لطفا بگین تا من برم از اونجا بخرم
ممنون
سرعت اینترنت مخابرات قم برای ساعاتی در دهم مهر 1390 به صورت زیر بود
![]()
نوع سرویسی که گرفتی را هم لطفا بگو؟ نامحدود 1مگ هستش؟
نامحدود 256 که چند ماهه دیگه به لقاالله می پیوندد،از دیروز اینطوری شده،یکی از دوستان ساعتی یک فیلم 700 مگی دان می کنه
Last edited by brilliant1; 02-10-2011 at 14:19.
تو قم شرکتی که بالاترین سرعت رایگان شبانه را بده ، کدومه؟ حقیقتش من سرویسی میخام که بتونم بدون مصرف از حجم سرویسم ، طی یک یا نهایتا دو روز یک بازی 8گیگی را دانلود کنم. لطفا راهنمایی کنید؟؟
منطقه مخابراتی شما کجاست؟ تو زنبیل آباد هم این سرعت رو میده؟
چه شرکتی تو قم بالاترین سرعت اینترنت شبانه رو ارائه میده؟ حقیقتش من سرویسی می خام که بتونم طی یک یا نهایتا دو روز یک بازی 8 گیگابایتی رو بدون استفاده از حجم سرویسم دانلود کنم؟؟ لطفا راهنمایی کنید؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)