تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 73 از 720 اولاول ... 236369707172737475767783123173573 ... آخرآخر
نمايش نتايج 721 به 730 از 7197

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

پلاسما باید ارزون باشه، ما بیخود گرون خریدیم .

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

اگر بخوایم تعصب رو کنار بگذاریم سامسونگ هم در زمینه پلاسما حرفهائی برای گفتن داره
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پروفشنال die my darling's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

امروز پلاسمای v20 پاناسونیک توی فروشگاه پاناسونیک در کنار ال سی دی u20 روشن بود برایتنس این پلاسما از ال سی دی u20 بالاتر بود.

اگر بخوایم تعصب رو کنار بگذاریم سامسونگ هم در زمینه پلاسما حرفهائی برای گفتن داره
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    این سایت یک سایت ناسالم هست که اطلاعات نادرست منتشر میکنه لینک این سایت تو avsforum که بزرگترین انجمن علمی دنیای اینترنیت هست فیلتر میشه و اطلاعاتش مورد تائید نیست خودتون میتونید تست کنید البته سامسونگ بعد از پایونیر و پاناسونیک پلاسماهای خوبی میسازه.

4. 3 کاربر از die my darling بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه amjad2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    من ديروز از بانه قيمت 42 اينچ پلاسمای v20 رو گرفتم. 950 هزار تومان!فروشنده هم همه چيز که آکبند باشه و اصلی تأييد کرده.پول هم 100 تومان بايد ريخت به حساب ايشون و 60 تومان هم هزينه کرايه ميشه تا تهران.ميخوام تا دوشنبه سفارشم رو بدم به فروشنده.
    حالا به نظرتون دليل خاصی نمياد که چرا انقد ارزون هست؟من که هرچی به ذهنم رسيد از طرف پرسيدم.
    راستی رنگ قاب v20 چی هست؟نقره ايی يا خاکستری
    شاد باشيد
    دوست عزیز
    پسرخاله من خودش از بانه tv و کولر و .... میاره و کارش اینه
    هفته قبل هم برای من v20 آورد و قیمتش 1280000 بود و کرایه 80 تومن. حالا چطور ممکنه که کسی v20 رو 950 تومن بده!!!

کمی مواظب باش

6. 2 کاربر از amjad2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه koh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام
    شرکت پاناسونیک در یک اقدام خدا پسندانه و بنده خدا پسندانه مبلغ50000 تا 500000 تومان برای خرید تلویزیون هدیه می دهد
    شما بعد از خرید کارت هدیه را تحویل می گیرد و روی آنرا می تراشید و به شانس تان از 50000 تا 500000 تومان جایزه می برید!!ا
    یعنی قیمت V20 با این حساب ارزانتر می شه؟

با توجه به سابقه شرکت با نیان حتما تمام کارتها 50 هزار تومانی است و اصلا 500 هزار تومانی در آن یافت نمی شود!!
    البته من به شرکت بانیان ، نماینده رسمی و انحصاری محصولات صوتی و تصویری پاناسونیک در جمهوری اسلامی ایران نیز تلفن زدم و آنها گفتند که یک عدد سینمای خانگی نیز هدیه می دهند ولی فروشگاههای موجود در سطح شهر اظهار بی اطلاعی می کردند.
    خوش باشید

Last edited by koh; 16-11-2010 at 10:34.

8. این کاربر از koh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

پلاسما باید ارزون باشه، ما بیخود گرون خریدیم .

آرتام خان

من این هفته دارم میرم تو کار وی 20.... با این حرف نگرانم کردید... از خریدتون راضی نیستید؟ چرا؟ اگر نباید پلاسمای گرون خرید، برم سراغ ای ایکس 500 سونی...

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

سلام به دوستان من یه پنل V20 خریدم به قیمت 1700 که البته یک سوم پولشو نقد دادم و مابقی رو به صورت 5 تا چک 264 هزار تومان در مدت 10 ماه (هر دو ماه یک چک)
    ضمنا کارت جایزه من 50 هزار تومانی بود که از مبلغ چک اولم کم کردم.

چند روز قبل من بازی Call of duty BO رو با Xbox 360 روی LCD نسبتا جدید یکی از دوستان بازی کرده بودم بازی رو روی V20 هم تست کردیم نتیجه برای من و البته دوستم فوق العاده جالب بود!!! بازی از بعضی جهات به شکل کاملا ملموسی بهتر به نظر میرسید عمق رنگ مشکی و جزئیات بالا در نماهای مختلف و حرکت نرمتر کاراکترها به نظر بازیو چند پله طبیعی تر و عمیقتر و به میزان زیادی چشم نوازتر نمایش میداد.
    در کل برای من تجربه جالبی بود لطفا اگر دوستان دیگه ای میتونن تجربه مشترک داشته باشن مطرح کنن.

11. 7 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آرتام خان

من این هفته دارم میرم تو کار وی 20.... با این حرف نگرانم کردید... از خریدتون راضی نیستید؟ چرا؟ اگر نباید پلاسمای گرون خرید، برم سراغ ای ایکس 500 سونی...
    الان نزديك به يك ماه كه دارمش هر روز بيشتر از ش خوشم مياد...

13. 3 کاربر از p30worldiran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه koh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام به دوستان من یه پنل V20 خریدم به قیمت 1700 که البته یک سوم پولشو نقد دادم و مابقی رو به صورت 5 تا چک 264 هزار تومان در مدت 10 ماه (هر دو ماه یک چک)
    ضمنا کارت جایزه من 50 هزار تومانی بود که از مبلغ چک اولم کم کردم.

چند روز قبل من بازی Call of duty BO رو با Xbox 360 روی LCD نسبتا جدید یکی از دوستان بازی کرده بودم بازی رو روی V20 هم تست کردیم نتیجه برای من و البته دوستم فوق العاده جالب بود!!! بازی از بعضی جهات به شکل کاملا ملموسی بهتر به نظر میرسید عمق رنگ مشکی و جزئیات بالا در نماهای مختلف و حرکت نرمتر کاراکترها به نظر بازیو چند پله طبیعی تر و عمیقتر و به میزان زیادی چشم نوازتر نمایش میداد.
    در کل برای من تجربه جالبی بود لطفا اگر دوستان دیگه ای میتونن تجربه مشترک داشته باشن مطرح کنن.
    مبارکت باشد
    آیا سینما خانگی نیز بهت هدیه دادن؟
    چون من به شرکت بانیان ، نماینده رسمی و انحصاری محصولات صوتی و تصویری پاناسونیک در جمهوری اسلامی ایران نیز تلفن زدم و آنها گفتند که یک عدد سینمای خانگی نیز هدیه می دهند ولی فروشگاههای موجود در سطح شهر اظهار بی اطلاعی می کردند.
    تجربه شخصیت را در مورد v20 بیشتر در اختیار ما بگذار
    خوش باشید

15. این کاربر از koh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

نه چیزی راجع به سینمای خانگی نگفتن منم اطلاع نداشتم که پیگیری کنم.
    اگر تجربه جدیدی داشتم که دوستان قبلا مطرح نکرده بودن چشم حتما اینجا مطرح میکنم حقیقتش من برنامه های صدا و سیما و ماهواره نگاه نمیکنم و این پنل تی وی شخصی خودم هست و با تی وی خانواده متفاوته ولی در اولین فرصت میبرمش تو اتاقی که ماهواره هست و با ماهواره و شبکه های داخلی پنلو چک میکنم.
    جا داره از پستهای مفید دوستمون p30worldiran هم جداگونه تشکر کنم.

17. 2 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •