تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 73 از 120 اولاول ... 236369707172737475767783 ... آخرآخر
نمايش نتايج 721 به 730 از 1194

نام تاپيک: کلوپ Lenovo Y580

حـــــرفـه ای hossein.az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

امروز قیمت گرفتم
    3065000تومن

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

امروز قیمت گرفتم
    3065000تومن
    کدوم کانفیگشو عزیز ؟

کاربر فعال انجمن دوربین های دیجیتال و فیلمبرداری payma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

نه عزیز حتی زحمت نکشیدید نوشتمو کامل نخوندین وقتی برق میاد صدمه اصلی وارد میشه نه وقتی برق میره (دلایل زیادی داره )
    در مورد دوم هم اینطور نیست که تو باطری های جدید یکدفعه حذف بشه همونطور که میدونید باطری ها تکنولوژیشون در حال پیشرفته راهکاری که ر باطری های جدید ارائه شده این ایراد را بطور کامل برطرف نمیکنه بلکه تا حدی مشکلش رو کم میکنه ولی اثرش یک مقدار کمتر از سابقه ( اگرم قبول نداری امتحان کن هی نصفه شارژ و دشارژ کن ببین چطور میشه )
    اینم چیزی نیست که از خودم بگم چون هنوز این توصیه ها رو میکنن پس هنوز هست
    اتفاقا خوندمش درسته موقع اومدن برق شوک زیادی بهش وارد میشه اما موقع رفتنش هم همین اتفاق میفته!
    اتفاقا توی باتری های Ni-MH و Li-Ion و Li-Poly اثر حافظه صفر هستش بنده شارژر و دشارژر حرفه ای برای هرسه نوع این باتری دارم زیاد هم کار کردم هیچ اثر حافظه ای نیست برای اطلاعات بیشتر هم میتونین به سایت مرجع باتری مراجعه کنید
    batteryuniversity.com

4. این کاربر از payma بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز HITB0Y's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    هرجا که $ باشه!

پيش فرض

اتفاقا خوندمش درسته موقع اومدن برق شوک زیادی بهش وارد میشه اما موقع رفتنش هم همین اتفاق میفته!
    اتفاقا توی باتری های Ni-MH و Li-Ion و Li-Poly اثر حافظه صفر هستش بنده شارژر و دشارژر حرفه ای برای هرسه نوع این باتری دارم زیاد هم کار کردم هیچ اثر حافظه ای نیست برای اطلاعات بیشتر هم میتونین به سایت مرجع باتری مراجعه کنید
    batteryuniversity.com
    خب رفیق بی زحمت یه توضیح بده دقیقا چطور باید با این باتری ها رفتار کنیم؟!
    ممنون

پروفشنال MITAJOON's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه ها کسی تا حالا لینوکس نصب کرده رو لپتاپش؟ من خودم ubuntu رو اون اوابل که لپتاپ رو خریدم، نصب کردم بعلاوه 2 تا لینوکس دیگه Open suse و Mint. منتهی چون بعضی از درایور هامو نشناختن نتونستم باهاشون کار کنم و پاکشون کردم.انصافا از ویندوز خیی بهتر بودن.روان و سریع.
    کسی نصبش کرده که بگه درایور هاشو چطور پیدا کرده؟تو خود سایت لنوو که هنوز چیزی نیست:(

کاربر فعال انجمن دوربین های دیجیتال و فیلمبرداری payma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

خب رفیق بی زحمت یه توضیح بده دقیقا چطور باید با این باتری ها رفتار کنیم؟!
    ممنون
    عین پستی رو که تو قسمت باتری گذاشتم میذارم البته نظر بنده هست و هر کس نظرش محترمه
    چند تا مطلب که تجربه و مطالعات خودم هست رو میگم
    یکی اینکه هیچ نیازی به درآوردن باتری نیست چون فول شارژ باشه از مدار خارج میشه
    دوم اینکه این 500 سایکل به این مفهوم نیست که تا به 500 سایکل شارژ برسه باتری دیگه کار نمیکنه و شمارنده ای هستش که باتری رو از کار بیندازه! بلکه این عمر تضمین شده توسط کارخانه سازنده هستش و ممکنه شما خیلی بیشتر از اینها ازش استفاده کنید (یکی از دوستانم یه لپتاپ دل داره که حدودا مال 10 سال پیش هست و هنوز 1 ساعت و نیم شارژ نگه میداره!)
    اگه برای زمان طولانی نمیخواید از لپتاپ استفاده کنید باید باتری رو تا 40% شارژ کرده و دربیارین و در دمای اتاق و جای خشک نگهداری کنین
    باتری لپتاپ شما در طول 1 سال اگر در دمای 25 درجه و با شارژ 40% نگهداری بشه 4% از ظرفیت خودش رو از دست خواهد داد و این کاملا طبیعی هستش
    نگهداری باتری در یخچال هم از اون خرافه هاست (باتری با همون شرایط اگه در دمای صفر درجه نگهداری بشه 2% از ظرفیتش رو از دست میده) درسته که با نگهداری در یخچال 2% در ظرفیت باتری برد کردید اما رطوبت یخچال مطمئن باشید باتری تون رو خراب خواهد کرد!
    پیرو همین قضیه یکی از دوستان ایمیلی به یکی از شرکت های سازنده باتری زده بود که در جواب گفته بودن اگه تو فروشگاه های ما دیدید که ما باتری رو از یخچال درمیاریم و به شما میدیم شما هم بذارینش تو یخچال !!!
    این سایت هم یه سایت مرجع درباره باتری هست و دوستان علاقه مند میتونن مطالعه کنن
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

8. 3 کاربر از payma بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه amin666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

یه نکته دیگه در مورد باظری اینه که مواقعی که زیاد بازی می کنید و لپتاپ داغ می کنه بهتره که باطری رو در بیارید.چون دمای زیاد مضر هست برای باطری.هرچند من خودم در نمیارم.شاید خیلی مهم نباشه.ولی دمای زیاد می تونه آسیب بزنه به باطری.نه که حالا بزنه خرابش کنه.ولی در طولانی مدت عمر باطری رو می تونه کم کنه.کلا به نظرم تو ایران با توجه به نوسانات برق و رفتن برق و اینکه مملکت صاحب نداره بهتره باطری رو در نیارید.در مورد نوسانات هم فکر نمی کنم باطری جلوی نوسانات رو بگیره.همون ترانسی که رو شار÷ر هست این کار روباید بکنه و نوسانات رو تنظیم کنه.ولی اگه برق بره و باطری باشه دیگه سیستم شات دان نمی شه و به قطعات احتمالا باید خسارت کمتری وارد بشه
    Last edited by amin666; 13-11-2012 at 12:32.

10. این کاربر از amin666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

قیمت سه شنبه
    پاساژ پارسیان
    بلو ری 3تومن
    ssd 3250

12. 3 کاربر از rahshab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه hrh_fourtyseven's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

بچه ها کسی تا حالا لینوکس نصب کرده رو لپتاپش؟ من خودم ubuntu رو اون اوابل که لپتاپ رو خریدم، نصب کردم بعلاوه 2 تا لینوکس دیگه Open suse و Mint. منتهی چون بعضی از درایور هامو نشناختن نتونستم باهاشون کار کنم و پاکشون کردم.انصافا از ویندوز خیی بهتر بودن.روان و سریع.
    کسی نصبش کرده که بگه درایور هاشو چطور پیدا کرده؟تو خود سایت لنوو که هنوز چیزی نیست:(
    لینوکس که درایور نمی خواد دوست عزیز!! اکثر سخت افزارا رو خودش می شناسه!
    من هم ubuntu 12.10 و هم mint 13 v رو نصبیدم الان هم دارم استفاده می کنم همه چی رو خودش شناخت!
    فقط برای استفاده از گرافیک nvidia ت باید از رو مخازنش درایور 310 آزمایشی رو نصب کنی.(درایورای قبلی ظاهرا با 660 مشکل دارن!)

14. این کاربر از hrh_fourtyseven بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال whitewolf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

شوخی می کنی!؟
    نکنه بازی می کنی؟!
    تو بازی همون 1-1.5 ساعت بیشتر کار نمی ده.ولی کار معمولی راحت 5 ساعت با تنظیمات معمولی جواب می ده!
    نه بازی نمی کنم ولی با اینکه لپ تاپم نو هست همون 1.5 - 2 ساعت بیشتر شارژ نگه نمیداره
    یعنی در حالا balanced و نور کم واسه شما 5 ساعت و بیشتر باطری نگه می داره؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •