جمله زیباییه :
پرسپولیس 6 تاییه دیگه ای رو به تاریخ اضافه کرد.
تبریک به همه بابت این بازی خوب نه فقط به خاطر نتیجه.
جمله زیباییه :
پرسپولیس 6 تاییه دیگه ای رو به تاریخ اضافه کرد.
تبریک به همه بابت این بازی خوب نه فقط به خاطر نتیجه.
طبق معمول بازی رو ندیدم
ولی الان که دیدم 6تا زدیم خیلی خوشحال شدم
تبریک
ای کاش توی تمام بازیهای فصل بازیکنهامون با غیرت و جوگیر باشن
اون موقع قطعا قهرمان خواهیم شد![]()
چی باید بگم واقعا
اینکه چی میشه که یه هو بازیکنا زیرو رو میشن سوالیه که فوتبال ما هیچ وقت نتونسته جوابی براش پیدا کنه
نمیخوام توی این روز قشنگ که دوستان پرسپولیسی شاد هستن در مورد کم کاری بازیکنا یا فرهنگ زشت بازیکن سالاری حرفی بزنم
اما همینکه فعلا بازیکنا راضی هستن و شاد خوبه امیدوارم این جور بردها ادامه داشته باشه و البته اگر ادامه نداشت لااقل از این تیم و کادر فنی حمایت بشه
حقیقی امروز خیلی خوب با کمک پولادی میانه زمین رو از ملوانیها گرفتن و مهمترین دلیل حنثی بازی کردن ملوان به ویژه در نیمه دوم همین نکته بود
کریمی تا زمانی که تو میدون بود خوب بود و پاسهای غافلگیر کننده ای داد
نوروزی اگر توی همین لاین ادامه بده بهترین مکمل برای انصاریفرده
چقدر خوب بود که امروز گلهامون رو مهاجمین زدن
ملوان چوب غیر حرفه ای بودن مربی و بازیکناش رو خورد
اونها بدون اینکه به اشتباهات داوریی که در بازیهای قبل به سودشون بود که آخرین نمونش زدن گل آفساید در دیدار رفت لیگ امسال بود اشاره کنن خیلی وقیحانه و افسار گسیخته قصاص قبل از جنایت کردن
و امروز هم فوتبال واقعا جوابشون رو به بهترین شکل داد
یک نتیجه تاریخی که با محکمترین میخ ها به دیوار تاریخچه ملوان کوبیده شده و هرگز فرسوده نمیشه
شیر اگر خوابیده یا پیر هم باشه بازی کردن با دمش خطرناکه و میتونه عواقب بدی داشته باشه
امیدوارم درسی شده باشه برای تیمها و بازیکنای دیگه که اینقدر بچگانه با بخش بزرگی از تاریخ فوتبال ایران و بزرگترین جامعه ورزشیش بازی نکنن
ویرایش: وقتی خوب فکر میکنم میبینم که حقیقتا پرسپولیس تیم تاریخ سازیه و حتی در بدترین شرایطش هم نتایج عجیب و تاریخی میگیره
اون از مظلومی و فروریختن تمام اعتباری که در دربیها به دست آورده بود و این هم از احمدزاده که جواب تمام تهمتهایی که به پرسپولیس رو زده بود یکجا گرفت
Last edited by گرافيكار; 19-12-2012 at 20:28.
تبریک میگم برد رو
راستش این 6 گل خیلی بیشتر از پیکان بهم چسبید.دلایل زیادی هم داره
یکیش بخاطر جنگ روانی ای بود که احمد زاده دوشنبه شب تو 90 راه انداخت و دو روز قبل از شروع بازی اون حرفا رو علیه داوری زد.دلیل دیگه ش هم حرفای مازیار زارع بود...زارع چند سال واسه پرسپولیس توپ زده و نباید اینقدر نمک نشناس باشه...اولادی و نوری هم یه زمانی واسه پرسپولیس توپ زدن ولی هیچوقت ندیدم مثل زارع علیه تیم حرف بزنن...
یکی از دلایل این پیروزی قاطع حرکت آماتور احمد زاده و زارع بود...مطمئنا حرفایی که قبل از بازی زدن خیلی رو روحیه تیمی که منتظر جبران و شاد کردن دل هوادارا بود تاثیر گذاشت و نتیجه ش شد این نتیجه ای که دیدیم...پرسپولیس امروز به جرات میتونم بگم بی نقص بود.از همون ثانیه اول بازی با برنامه کار کردن و دقیقه سوم هم مزد همین با برنامه بودنشون رو گرفتن...امروز تیم از هر نظر متحول شده بود،چه از نظر بازی ترکیبی،چه از نظر روحی و روانی و اعتماد به نفس و چه از نظر بازی فردی...مدتها بود بازیکنا رو اینقدر سر حال و با اعتماد به نفس ندیده بودم.مدتها بود این بازی روان و تاکتیکی رو از تیم ندیده بودم و این بازی واقعا از هر نظر سیرابم کرد...پاسکاری ها فوق العاده،حرکات تیمی عالی،اعتماد به نفس بالا و از همه مهمتر استفاده از موقعیت ها که به نحو احسن انجام دادیم
اینکه چی میشه کریمی بعد از چند ماه به ترکیب تیم برمیگرده و وسط زمین رو در دست میگیره،اینکه چی میشه کریم انصاریفردی که در تیم ژوزه یه مهاجم درجه دو محسوب میشد و میاد و هت تریک میکنه و انواع و اقسام حرکات مثبت رو انجام میده و اینکه چی میشه بازیکنا این روحیه رو دارن فقط باید از ژوزه پرسید...ژوزه با اون اخلاقش داشت تیم و بازیکنا رو نابود میکرد و خوشحالم که مردی از جنس باشگاه که حرف بازیکناش رو میفهمه نشسته رو نیمکت.امیدوارم این سیر صعودی مقطعی نباشه و شاهد استمرار این موفقیت در بازیهای آینده هم باشیم که این تیم کمتر از این حقش نیست...
منم تا حدودی با هاتون موافقم ولی یکسری فاکتورها هست که باید در نظر گرفتاینکه چی میشه که یه هو بازیکنا زیرو رو میشن سوالیه که فوتبال ما هیچ وقت نتونسته جوابی براش پیدا کنه
نمیخوام توی این روز قشنگ که دوستان پرسپولیسی شاد هستن در مورد کم کاری بازیکنا یا فرهنگ زشت بازیکن سالاری حرفی بزنم
اولین نکته شوکی بود که بعد از تغییر سرمربی به تیم وارد شده.البته توی ایران بیشتر مواقع جواب نمیده ولی فعلا توی این بازی جواب داد
دومین نکته امنیت خاطر و ارامش بود.به نظر میرسه جوی که توی نیم فصل ایجاد شده بود تا حدودی کمرنگ شده.رفتن و اومدنهای کریمی.لجبازی ژوزه(البته با قاطعیت فرق داره) بدجوری به تیم لطمه زده بود تا کار به جایی برسه که همه بازیکنها صحبت از رفتن کردن
سومین نکته اضافه شدن حقیقی(البته این بازی یک مقدار استرس داشت) و شاید چینش بهتر بازیکنها بود(حضور پولادی وسط زمین وجود دفاع چپ با خصوصیات تهاجمی که البته یکی از نقاط ضعفمون هم هست)
چهارمین نکته از نظر من شناخت گل محمدی از فوتبال ایران و بازیکنهای ایرانی هست.گل محمدی در حضور ابتدای فصلش در صبا خیلی خوب نتیجه گرفته بود.
پنجمین نکته انگیزه بازیکنها بود که شاید محرک اصلی این قضیه مصاحبه های تیم حریف بود.
و یه نکته جالب توی این بازی تشویق تماشاچی ها بود.بعد از گل چهارم تیم تقریبا ارضا شده بود ولی این تماشاچی ها بودن که باعث شدن تیم جون بگیره و دو گل دیگه بزنه
یادمه چند وقت پیش گفتم ولی یکسری دوستان با من مخالفت کردن.یکی از نکات مثبت تیم حضور نوروزی توی تیمه.شاید مهاجم 6 دنگی نباشه شاید خیلی اشتباه داشته باشه ولی همیشه با تلاش و از خودگذشتگیش و شاید خصوصیات اخلاقیش باعث میشه که مهاجم دیگه ای که کنارش بازی میکنه موفقتر باشه.
این حرف رو در مقایسه با بازیکنهای با خصوصیات فنی شبیه به نوروزی که در تیم هستند میزنم(رضایی و کاظمیان که البته کاظمیان رفت)
موافقم.
برد دلچسبی بود ولی هممون میدونیم که یحیی تو این چند روز نمیتونست کاری بکنه اگه خود بازیکنا نمیخواستن!
به نظرم وجود این همه ستاره تیمو تبدیل به یه تیم بازیکن سالار کرده و به نظرم در یک کلام بازیکنا با ژوزه حال نمیکردن و تو زمین از همه تواناییاشون استفاده نمیکردن..
البته خدا کنه اشتباه فکر کنم و بازیکنا هیچوقت کم کاری نکرده باشن.
اواخر بازی یحیی از یه جوون هم رونمایی کرد که به نظر بازیکن خوبی میومد(صجنه ای که توپو از جلو پای کریم قاپید نذاشت گل بزنه کریمم قاطی کرده بود خیلی باحال بود
)
ای کاش بیشتر به این جوونا میدون بدن،همین جوونا هستن که واقعن عاشق پرسپولیسن و واسه پول بازی نمیکنن و میتونن آینده تیمو هم تضمین کنن
در آخر هم منتظرم تا بازی برگشت با ملوان تو لیگ ببینم بازم مازیارخان و جناب مربیشون بازم جرات دارن قبل بازی حرفی بزنن یا نه؟؟!!!![]()
سلام دوستان
فکر کنم ادمین Varzesh3 هم پرسپولیسیه، این عکس رو نگاه کنید :
اگه اشتب نکنم ، کریم تو لیگ برتر 5 گل زده ، اینا برداشتن 3 گلی که امشب به ملوان زده رو هم به گل های لیگش اضافه کردن ، و زدن 8 گل .
دوستان اگر من اشتباه میکنم ، یگید من طاقتشو دارم .
موفق باشید.
آره منم دیدم تعجب کردم!
مگه نباید فقط گلای لیگ باشه؟
گمونم اشتبا کردن!
[حذف شد ]
خوب ملوان هم مثل پیکان و ...بقیه تیما
از بازی حقیقی بسیار لذت بردم میانه میدان رو خوب جمع می کرد و همینطور دفاع بی نقص تیم
بازی بعدی تیم تو جام حذفیه؟کی؟
Last edited by Ezel; 20-12-2012 at 01:06. دليل: شیطنت
درسته ، فقط باید گل های لیگ باشه ، چون خودشون هم زدن " گلزنان لیگ برتر " !!!
جالبه 2 گله نوروزی رو هم حساب کردن ، و زدن 4 گله شده !!!
بازی بعدی در لیگ برتر با نفت آبادان هست ، که 5 دی ماه برگذار میشه .
در جام حذفی هم یک هشتم رو با نفت تهران داریم ، در 19 دی ماه .
Last edited by Mr.Mazmamfi; 19-12-2012 at 22:49.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)