شاید انتظار شما رو برآورده کرده .... به نظر من هنوز روان و با طراوت بازی نمیکنیم .... اینم بگم که موقعیت گل دلیل بر خوب بازی کردن نمیشه ...
شاید انتظار شما رو برآورده کرده .... به نظر من هنوز روان و با طراوت بازی نمیکنیم .... اینم بگم که موقعیت گل دلیل بر خوب بازی کردن نمیشه ...
داداش با این جمله آخرت مخالفم
قلعه نوعی بهترین سرمربی تاریخ لیگ برتر ایران بوده و هست توش شکی نیست . خیلی هم زیرک و باهوشه بازم توش شکی نیست
اما این تغییر تاکتیک رو میتونه از اول بازی داشته باشه ! الان 4 بازیه داره دقیقا همینکارو میکنه . نیمه اول یه تیم با آرایش بد و بازیکنان بد میفرسته توی زمین که کارایی ندارن نیمه دوم تیمو جمع و جور میکنه . خوب میتونه اینکارو از همون نیمه ی اول با ترکیب ثابت بکنه . نه اینکه یه نیمه اعصابمون خورد شه نیمه ی دوم موتور تیم راه بیفته
یکی از دلایلی که قلعه نوعی داره این کارو میکنه به نظر من داره از همه بازیکنا استفاده میکنه همیشه که نمیشه از 11 تا ستاره هامون استفاده کنه ضمن اینکه یه جورایی نیمه اول واسه قلعه نوعی نیمه انالیز تیمه حریفه..
به نظرم همون نیمه دوم انجام بده بهتره . چون واقعآ تیم حریف رو غافل گیر می کنه . بازیکنا خسته هستن با یه تغییر تاکنیک سریع غافل گیرشون می کنه . و همچنین اگر کل بازی رو یکنواخت کار کنه تیم حریف نحوه بازیشون رو می فهمن و یه جورایی راه ها رو میبندن و استقلال اینجوری قابل پیش بینی میشه .. ولی الان وقتی یه دفعه تاکتیک رو عوض می کنه اصلآ قابل پیش بینی نیست .از قلعه نوعی خوشم اومد داره از همه بازیکنا بازی می گیره . یک بازی مثلآ نکونامو نیمکت میذاره . یه بازی محمدرضایی . یه بازی ساموئل رو بازی می ده یه .... اینجوری نمی ذاره بازیکنا خاک بخورن و واقعآ هم همه بازیکنامون البته به غیر از چندتا لایق بازی کردن هستن و نیمکت نشین نیستن . اینجوری هر دفعه بخواد میتونه هر کسی رو بذاره تو و همه آماده هستن . دیگه تکراری شده ولی تبریک بابت برد اس اس قهرمان
تقوی بعد از باخت به استقلال: مقابل بهترین تیم ایران شکست خوردیم
به گزارش خبرگزاری فارس، مجتبی تقوی پس از شکست یک بر صفر مقابل استقلال در نشست خبری اظهار داشت: اول اربعین حسینی را تسلیت میگویم. به آقای عالی پور هم که پدرش را از دست داده تسلیت میگویم. به مسیحیان سال جدید را تبریک میگویم. سوال میکنید دوباره باختیم. دیدید در زمین استقلال بهترین تیم ایران است. در نیم فصل دوم متحول شدند. شاخصهای تراز اول دارند. ما تعدادی جوان داشتیم. به آنها تبریک میگویم خوب بازی کردند به خصوص در نیمه اول.
وی افزود: بهترین بازیکنان دو تیم دروازهبان ها بودند و شایسته بودند و به حق ملی پوش هستند. به قلعه نویی تبریک میگویم. وقتی بهترین بازیکنان را داشته باشی مربیگری در آن ساده نیست باید مربی ویژگی شاخصی داشته باشد. مدیریت بر این تیم سخت است که قلعهنویی کارش را بلد است. بازی استقلال و سایپا همیشه تاکتیکی بوده است. همان موقعی گل خوردیم که فکرش را میکردیم. در نبود دو بازیکن تاثیرگذار در کنارهها فضا را به حریف دادیم. داشتههایمان همین است، افتخار میکنیم باید با همین نفرات فصل را تمام کنیم و این بازیکنان را بسازیم و فصل بعد به تیم دیگر بدهیم.
سرمربی سایپا تاکید کرد: با کیفیت بودیم و موقعیتهای خوبی مثل استقلال داشتیم. داور در یک صحنه که پنالتی بود آن را نگرفت. باید به بازیکنانم نمایش یاد بدهم که خوبتر خودشان را به زمین بیندازند. کارشناسان نظر بدهند. خطاهای زیادی روی دقیقی شد. گرفتن یک خطا هم اهمیت دارد. به داوران در پایان بازی تبریک گفتم. قصد زیر سوال بردن کسی را ندارم و حقم است که این حرفها را بزنم ولی گرفتن خطا در صحنههای مشکوک نظر من است و کارشناسان باید نظر بدهند. بازیکنان با شخصیت و باتجربه نظر بدهند. در هر صورت باید نیم فصل دوم را هم مثل نیم فصل اول پشت سر بگذاریم.
سرمربی سایپا در مورد بیتجربگی بازیکنان این تیم گفت: ما روند فنی خوبی داشتیم و نقش مهارت خط دفاعی مهم بود. در صحنه گل بازیکن کناری ما نبود و ایوبی در پست غیرتخصصی بازی کرد. علاقمند بودیم تیم ما تهاجمی بازی کند. تمرکز زیادی روی شوتزنی نداشتیم راه های بهتری بود و میخواستیم از عمق دفاع استقلال استفاده کنیم. موقعیت پیدا کردیم اما گل نزدیم. استقلال دروازهبان خوبی مثل رحمتی دارد و ما هم دروازهبان خوبی داشتیم. بر اساس ظرفیت تیم باید بازیکنان را بچینیم. موقعیت هایی که داشتیم کمتر دروازهبانی میتوانست مهار کند.
وی ادامه داد: بازیکنان بدون جانشینی داریم. با وجود همه اشتباهها به بازیکنانم افتخار میکنم زیرا نیمه دوم با نشاط بودند. استقلال در نیمه دوم بایک مربی خوب به ما گل زد از همان راهی که پیش بینی میکردیم امیدوارم تجربه تیم سایپا را بالا ببریم و روند تیم بهبود ببخشیم.
وی در مورد کم آوردن بازیکنان سایپا از نظر بدنی از دقیقه 60 به بعد، گفت: مقصر من هستم و یک مقدار زیاده خواه هستم و مقابل استقلال و پرسپولیس بازی کردهام استقلال هم امروز تغییر سیستم داد و به روش قبلی خود بازی کرد وقتی سیستم را هجومی میچینی وسط زمین را از دست میدهی و ما ریسک کردیم. غریبی خیلی خوب ظاهر شد و دوست داشت مقابل استقلال بازی کند. من مقصر بودم و میخواستیم به گل برسیم اما نشد در بازیهای بعد جبران میکنیم.
esteghlali.com
دیگه مد شده هر تیمی می بازه ایراد از داوری می گیره
Last edited by king of the kings; 31-12-2012 at 21:29.
تبریک می گم برد رو . بازی خوبی بود ...
در مورد اینکه چرا قلعه نویی از ابتدای بازی با یک سیستم متفاوت ( مشابه بازی بندرعباس ) بازی رو شروع کرد می تونیم دو تا حالت رو در نظر بگیریم . یا اینکه امیر قلعه نویی تفکرات دیگه ای داشت و اون چیزی رو که می خواست نتونست بدست بیاره و نیمه دوم به اشتباه خودش پی برد و بعد تغییر تاکتیک و سیستم تیم به روند قبلی . یا اینکه به قول دوستان این خودش نوعی تاکتیک بوده باشه برای مقابله با تیمها و استفاده از سیستم ها و روش های متفاوت . به هر حال هر چه هست در بازی های اینده بیشتر متوجه خواهیم شد ...
با توجه به بازیکنایی که داریم و اینکه سیستم 4-4-2 لوزی کاملا جا افتاده برامون سخته تغییر دادنش اون هم از اول بازی . به هر حال نظر من اینه که اتوبان ! خسرو و حمودی اینقدر خوبه که نیازی به تغییر در اون نیست و فکر هم نکنم تیمی بتونه به این راحتی جلوی این نقطه قوت استقلال رو بگیره . حتی به نظرم کی روش هم می تونه به این هماهنگی و همکاری فوق العاده برای تیم ملی چشمی داشته باشه .
رحمتی و خط دفاعی مثل اکثر اوقات خوب بودند و 4 کلین شیت پیاپی فوق العاده است .
ساموئل پر تلاش بود ولی مثل اکثر بازیکنان ، نیمه اول سر در گم بود . نیمه اول بازیکنان مثل پازلی بودند که هنوز درست چیده نشده اند !
جباری هم خیلی خوب و باهوش بازی کرد . پاسهای دقیقی و میانه داری خوب . البته به نظرم بازوبند براش کمی گشاده !
آرش هم پر تلاش بود و بی دقت .
و می رسیم به حاتمی . می ترسم کم کم برامون هاشم خانی جدید بشه. روی هوا خیلی خوبه ولی پاسهای اشتباه خیلی زیادی می ده . روی زمین اصلا خوب نیست . من جای قلعه نویی بودم او رو به جای موسوی از بازی بیرون می اوردم تا موسوی گل رو بزنه
بهترین بازیکنمون هم به نظرم حمودی بود .
پ ن : اختلافمون با تیم دوم شد 4 تا !![]()
دلیل تغییراتی که امیر میده فقط و فقط برای به دست اوردن بهترین ترکیبه... وفکر میکنم دیگه بهترین ترکیب دستش اومده باشه....
گلر و خط دفاع که تکلیفش معلومه فقط دیگه باید حمودی فیکس باشه....با دیدن بازی دیروز فهمیدم همونقدر که نبود جباری بهمون ضربه میزنه نبود محمدرضایی هم برامون مشکل ایجاد میکنه.
امیر یه نیم فصل از اکبرپور در میانه میدان استفاده کرد تا با استفاده از دوندگیه اکبرپور بتونه هافبکای تیم حریفو پرس کنه و برای دیگر هافبکها فضاسازی کنه که اکبرپور هیچوقت نتونست وظیفشو به خوبی انجام بده ...
ایرادی هم بهش نیست چون پستش فرق میکنه....ولی محمدرضایی وقتی دیروز به بازی اومد دوندگیه تیمو بالا برد و با پرسی که انجام میداد فضارو برای نکونام و جباری باز میکرد....
اگه دقت کرده باشید تا قبل از ورود محمدرضایی انچنان فضایی برای حرکت نکونامو جباری وجود نداشت.....فقط امیدوارم عباس روی پاسهای اخرش دقت بیشتری کنه......
یه تشکر ویژه هم باید از منتظری کنیم....به جرات میشه گفت کامل ترین دفاع وسطه اسیاست...دیروز وقتی خط هافبک فوق العاده دونده سایپا هافبکهای مارو تحت فشار قرار میدادن منتظری از دفاع میومدو به راحتی یکی دو نفرو جا میذاشتو فضارو باز میکرد.....
در هر پست یه فرمانده داریم گلر رحمتی خط دفاع منتظری خط هافبک جباری و خط حمله مجیدی.....
مجیدیه نا اماده هم از حاتمی بهتره.......من تعجب میکنم چرا حاتمی تعویض نشد?کلا بازی استقلالو مختل کرده بود
حاتمی فقط به درد 20 دقیقه اخر بازیهایی میخوره که حریف 11 نفره دفاع میکنه و به گل نمیرسیم.....
همه مهاجمهای ایران ارزوشونه پشت سرشون هافبکایی مثل جباری نکونام حیدری و .... باشه ولی مهاجمهای ما از هر ده تا موقعیت یکیشو گل میکنند...
موسوی تموم کننده خوبی نشون داده نمیدونم چرا ازش به عنوان مهاجم نوک استفاده نشد?اونم مثل برهانی بازیکن کناره ها نیست......
استقلال ابزار 3 مهاجمه بازی کردنو فعلا نداره....شاید با اضافه شدن مجیدی بشه 3 مهاجمه بازی کرد ارش یا ایمان مهاجم نوک فرهاد مهاجم راست و محمدرضایی مهاجم چپ
از حیدری انتظار خیلی بیشتری دارم به نظر میرسه افت کرده اصلا حیدریه سالهای گذشته نیست...سانترهاشم بی خطر شده و اکثرشونو گلر جمع میکنه.....ولی سانترهای اشجاری همشون بوی گل میدن....به نظر میرسه حمودی هم روی سانترهاش کار کرده که باعث خوشحالیه
کارت مجیدی صادر شد/مهاجم استقلال می-تواند مقابل ذوب-آهن به میدان برود
فرهاد مجیدی که حدود 2 هفته پیش با عقد قراردادی یکساله و نیمه به استقلال پیوسته بود، پس از ثبت قرارداد مشروط در هیئت فوتبال در تمرینات آبی-پوشان شرکت کرد.
این بازیکن پس از فسخ قرارداد لیام ردی رسما استقلالی شد و کارت بازی این بازیکن نیز صادر شد تا او بتواند بدون مشکل برای استقلالی-ها به میدان برود.
به گزارش خبرنگار فارس که در محل سازمان لیگ حاضر بود در جلسه ای که با حضور علی کاظمی دبیر سازمان لیگ، مصطفی شهبازی مسئول نقل و انتقالات و علی امیری معاون ورزشی استقلال برگزار شد پس از بررسی مفاد آیین نامه نقل و انتقالات کارت مجیدی صادر شد.
علی امیری به هنگام ترک جلسه در گفت و گو با فارس این خبر را تایید کرد و گفت: مجیدی برای بازی در استقلال مشکلی ندارد.
به گزارش فارس، در صورتی که مجیدی از لحاظ فنی و بدنی در شرایط ایده--آل باشد کادر فنی تیم استقلال می-تواند در دیدار مقابل ذوب آهن از این بازیکن استفاده کند.
دیدار تیم-های استقلال و ذوب-آهن روز شنبه در ورزشگاه فولاد شهر اصفهان برگزار خواهد شد.
والا درباره ی این تغییر تاکتیک حرف های دوستان قانعمون کرد اما خوب ما هم همش دنبال نتیجه که نیستیم فوتبال قشنگ میخوایم . استقلال نیمه های اولش واقعا طاقت فرسائه
امیر جان به نکته ی خوبی اشاره کردی حمودی سانتر هاش خیلی بهتر شده . تا فصل پیش حرکت هاش خوب بود اما سانترهاش خیلی افتضاح بود الان سانتر هاش هم عالی شده .
اما حیدری به نظرم حرکاتش یکنواخته ! وگرنه همون حیدری 2 سال پیشه . اما حرکاتش رو 4 5 ساله داره تو فوتبال به نمایش میذاره و همون دریبل ها و حرکاتی رو که چند سال پیش انجام میداد و برای مدافعان تیم حریف حرکت تازه و غیر منتظره ای بود رو همین الان هم انجام میده که دیگه برای مدافعان تیم حریف غیر منتظره نیست ! در واقع حرکت هاش شناخته شده توسط بازیکنان و کادر فنی تیم های مقابل و تغییری توی این روند نمیده ! به خاطر همین به نظر میرسه که بازیش افت کرده . دلیل اینکه سانتر هاش هم بگیر نگیر داره همین فشار مدافعان . وقتی مدافع رو رد میکنه خوب سانتر میکنه اما وقتی در فشار مدافعان حریف قرار میگیره مجبور به سانتر میشه و تمرکز لازم رو نداره و خراب میکنه !
و یه تبریک به منتظری . واقعا آفرین . مثل بچه آدم خطا کرد گفت آقا خطا کردم . که دیدید همه تحسینش کردن . البته خیلیا میگن خطا کردیم مثل اون بازیکن پیکان که بعد منتظری بود مصاحبش اما خوب اونجا داور خطاشو گرفته بود . اونایی که خطاشون رو داور میگیره 30 درصدشون صادقانه میگن خطا کردیم اما اونایی که خطا میکنن و داور نمیگیره 99% بعد بازی میگن چیز خاصی نبود ! اما منتظری به صراحت گفت خطا بود .
و اما مژدگانی بابت کارت بازی مجیدی . بترکه چشم حسود . بلاخره هفت مقدس ما رسمیه رسمی استقلالی شد هر کی نمیتونه ببینه چشاش ...
عادل خان شما هم تا آخر سال 91 هی بشین بزن تو سر خودت بگو مورد داره زنگ بزن اینور اونور بگو مورد داره برای استقلال گزارشگری کردی و مجیدی گل زد بگو مورد داره واسه ما این حرفها مهم نیست اینقدر بگو مورد داره تا ... اصلا مورد داره آقا جون . حرف حسابت چیه؟هفت مقدس گنده تر از این حرفاس که تو بخوای با یه برنامه مثلا قراردادش رو غیر قانونی بدونی و کاری کنی سازمان لیگ کارتشو نده ! دیدی که داد . حالا بشین واسه خودت صبح تا شب بگو مورد داره ما که واسمون مهم نیست مهم اینه که الان ستاره ی آسیا به تیمش برگشته
![]()
Last edited by MohammadT15; 01-01-2013 at 14:00.
زدی به هدف - با این 2 مطلب کاملا موافقم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)