تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 73 از 308 اولاول ... 236369707172737475767783123173 ... آخرآخر
نمايش نتايج 721 به 730 از 3075

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Barcelona | بلوگرانا | جلد 2

پروفشنال Iman-Emperatour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Mashhad City

پيش فرض

یه پیروزی بزرگ دیگه رو برای تیتو خواهیم دید اینبار در برابر سرطان!
    با تو بود که به بهترین شروع تاریخ لالیگا رسیدیم.بهترین ها را برایت آرزو دارم
    تا حالا بازیکنان تیم پشت سرهم مصدوم میشدن حالا این دفعه نوبت مربی شده که بره زیر تیغ جراحی!
    سلامتي تيتو يا هر بازيكن ديگه اي برای ما بارسایی ها خيلي خيلي مهم تر از بردن جام هاست
    بیایید همه براش دعا کنیم....

Waiting for the Nou Camp Tito

2. 11 کاربر از Iman-Emperatour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای runner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

سفر به وایادولید بدون آدریانو و سانگ.

بازیکن برزیلی تیم به همراه الکس سانگ بدلیل مصدومیت به همراه تیم به وایادولید سفر نکردند. از طرف دیگر آندرس اینیستا به همراه سایرین تمرین کرد و آمادگی لازم برای بازی را کسب کرده است.

تمام بازیکنان در دسترس تیم اول شامل 19 بازیکن تحت نظر جورج رورا در روز شنبه به تمرین پرداختند.

الکس سانگ و آدریانو کوریرا بدلیل مصدومیت تیم را در سفر به وایادولید همراهی نکردند. بازیکن برزیلی مشکلی درناحیه زانوی پای چپ خود دارد؛ درحالی که سانگ در عضله پای چپ خود احساس درد و کشیدگی می کند. بنابراین تیم با 19 بازیکن آماده خود به مصاف وایادولید می رود. سسک فابرگاس نیز کماکان به برنامه ریکاوری خود از مصدومیت عضله دوسر ران خود ادامه می دهد.

منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    مترجم: مصطفی کلانتریان / FCBarcelona.ir

4. 10 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای runner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

بارسا بيشترين دستمزد را به بازيکنانش مي‌پردازد

در گزارشي منتشرشده درباره ميزان پرداخت دستمزد در ميان ساير تيم‌هاي ورزشي تيم فوتبال بارسلونا بالاترين رقم را به بازيکنانش در سال 2012 پرداخته است.

در اين گزارش به طور ميانگين حقوق بازيکنان 278 باشگاه که شامل تيم‌هاي فوتبال مطرح 4 ليگ اروپايي (اسپانيا، آلمان، انگليس و ايتاليا)، 4 ليگ مطرح آمريکاي شمالي (بيس بال، بسکتبال، فوتبال و هاکي روي يخ)، کريکت در هند، بيس‌بال در ژاپن، ليگ فوتبال کانادا و استراليا مورد بررسي قرار گرفته‌ است.

بر اين اساس بارسلونا بيشترين دستمزد را به طور ميانگين 6.4 ميليون يورو در سال به بازيکنانش مي‌پردازد.

در مکان دوم اين رده‌بندي باشگاه رئال مادريد اسپانيا قرار دارد که 600 هزار يورو کمتر از بارسلونا به بازيکنانش پرداخته است.

افزايش دستمزدهاي بازيکنان کاتالان به سياست‌هاي ساندرو روسل در اين تيم مبني بر جلوگيري از خروج ستاره‌‌هاي ارزشمند بارسا باز مي‌گردد.

تمديد قرارداد بازيکناني نظير ژاوي، پويول و مسي با قراردادهاي نجومي باعث قرار گرفتن بارسا در صدر اين جدول رده‌بندي شده است.

در اين رده‌بندي باشگاه‌هاي منچسترسيتي و چلسي انگليس، ميلان ايتاليا، بايرن مونيخ آلمان، اينترميلان ايتاليا و منچستريونايتد انگليس در جايگاه بعدي قرار دارند.

اين گزارش نشان مي‌دهد که فوتبال با تفاوتي فاحش بالاتر از ساير رشته‌هاي ورزشي بيشترين دستمزد را به بازيکنان مي‌پردازد.

اينيستا: چيزي به نام بازيکن‌کامل وجود‌ ندارد.

آندري اينيستا، هافبک بارسا، معتقد است در فوتبال مفهومي به نام کامل بودن فوتبالي وجود ندارد.

اين ملي پوش اسپانيايي که بسياري او را يکي از بهترين هاي حال حاضر دنيا مي دانند، به همراه مسي و رونالدو، يکي از نامزدهاي کسب توپ طلاي سال 2012 است؛ اما او خود را يک ستاره نمي داند.

او گفت:" چيزي به نام بازيکن کامل وجود ندارد. همه مي توانند پيشرفت کنند و نمايش بهتري داشته باشند. من مي توانم خودم را به عنوان بازيکني که از فرآيند يادگيري لذت مي برد و تلاش مي کند تا هر سال بهتر شود، ياد مي کنم.

کامل بودن وجود ندارد. بازيکناني هستند که به اين نقطه نزديک مي شوند اما کامل بودن تقريبا غيرممکن است. اگر چنين چيزي وجود داشت، تحولي در فوتبال رخ نمي داد.

فکر نمي کنم که يک ستاره هستم. من خودم را يک فوتباليست مي دانم که تلاش مي کند با پيشرفت کردن، نمايش بهتري داشته باشد. اين چيزي است که من در مورد خودم مي دانم. اين با اينکه بگوييم من خوب هستم يا من الان بد هستم، متفاوت است.

وقتي رشد مي کنيد، چيزهاي جديدي ياد مي گيريد و اين چيزي است که من را واقعا خوشحالي مي کند که احساس مي کنم هر سال پيشرفت کرده ام. اميدوارم اين حس هميشه ادامه داشته باشد."

اينيستا در اين فصل 18 بازي براي بارسا انجام داد و سه بار نيز گلزني کرده است.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

6. 9 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

وايادوليد 1 : 3 بارسلونا
    26 ' Alberto Bueno
    40 ' تياگو آلکانترا
    43 ' ژاوي
    52 ' Lluis Sastre
    59 ' ليونل مسي
    67 ' اسکار
    89 ' خاوي گوئرا
    90 ' کريستين تلو
    4
    نود و یکمین گل مسی

پيروزي بارسا و گل شماره 91مسي در سال2012

تيم فوتبال بارسلونا در هفته هفدهم لاليگا بر ميزبان خود غلبه کرد.

در يکي از حساس‌ترين مسابقات هفته هفدهم لاليگاي اسپانيا، تيم فوتبال بارسلونا در استاديوم مونيسيپال وايادوليد مهمان رئال وايادوليد بود که اين بازي در نهايت با نتيجه 3 بر يک به سود بارسلونا به پايان رسيد.

در نيمه اول قفل دروازه‌ها توسط ژاوي در دقيقه 43 باز شد و بارسلونا نيمه اول را با پيروزي به رختکن رفت.

در نيمه دوم نيز ليونل مسي در دقيقه 59 روي پاس گل ژاوي دروازه وايادوليد را گشود و بارسلونا را 2 بر صفر پيش انداخت،‌ ضمن اينکه گل شماره 91 خود در سال 2012 را نيز ثبت کرد.

در دقيقه 89 ميزبان توسط ژاوي گوئرا فاصله را کمتر کرد اما کريستين تيو در دقيقه 93 گل سوم بارسلونا را وارد دروازه حريف کرد و اين بازي در نهايت با نتيجه 3 بر يک به سود بارسلونا به اتمام رسيد.

Last edited by Greedy; 22-12-2012 at 22:49.

8. 9 کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی MMM52's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    خونمون!!!

پيش فرض

تبریک میگم به تمام بارسایی ها...

اختلاف 16 امتیاز شد...

مسی هم که 26 گله شد...

اختلاف بارسا با رئال و مسی با رونالدو بی نهایت زیاد شده...

فقط یه چیزو کم داریم و اونم بازگشت تیتو هست..

+

وایادولید 1 – بارسلونا 3: تقدیم به تیتو

کاتالان‌ها با وجود غیبت تیتو ویلانووا بدون شکست به تعطیلات می‌روند. آنها سه امتیاز بازی با وایادولید را گرفتند.

سایت گل – بارسلونا اکنون 16 برد از 17 بازی در لالیگا دارد. آنها با وجود احیای وایادولید در دقایق پایانی توانستند هر سه امتیاز را بگیرند.
    یوردی رورا در این بازی به‌جای تیتو ویلانووا روی نیمکت بارسلونا نشسته بود. بارسا مانند همیشه توپ را در اختیار داشت اما به‌دلیل نداشتن فضای کافی کار دشواری در ایجاد موقعیت داشت.

تا این که سرانجام چابی ارناندس در دقیقه 43 گل اول را زد. لیونل مسی به پیش تاخت و پس از چند پاس با چابی توپ را برای یوردی آلبا کاشت. او هم توپ را سانتر کرد تا چابی گل بزند.

کاتالان‌ها به همین نمایش در نیمه دوم هم ادامه دادند و این بار مسی در دقیقه 59 گل زد. او یک بار روی شوت انریکه سرنو توپ را به شکل بدی به بیرون زد اما موقعیت بعدی را گل کرد. او با همکاری چابی از یک مدافع گذشت و با ضربه‌ای خوب نودویکمین گل خود در این فصل را به ثمر رساند.

خاوی گوئرا در دقیقه 89 یک گل برای میزبان زد. ضربه سر گوئرا برگشت داده شد و او با بغل پا دروازه بارسا را گشود.

اما کریستین تیو تازه وارد در دقیقه 93 با دریافت پاس از اندرس اینیستا در مصافی تک به تک پیروزی تیمش را تضمین کرد..

+

ورود گواردیولا به شهر بارسلون

گواردیولا امروز به دیدار ویلانووا، دستیار سابقش، رفت. پپ پیش از این اعلام کرد که از شنیدن خبر بیماری تیتو بسیار ناراحت شده و خودش احساس بیماری کرده است.

سایت گل- پپ گواردیولا، سرمربی سابق بارسا، که بعد از جدایی از این باشگاه، تصمیم گرفته بود یک سال به استراحت بپردازد و به همین دلیل در نیویورک ساکن شده بود، امروز برای گذراندن تعطیلات کریسمس به بارسلونا برگشت.

این در حالی است که تیتو ویلانووا، سرمربی فعلی آبی و اناری ها، دو روز قبل تحت عمل جراحی قرار گرفت و در حال حاضر دوران نقاهت را پشت سر می گذارد.

گواردیولا امروز به دیدار ویلانووا، دستیار سابقش، رفت. پپ پیش از این اعلام کرد که از شنیدن خبر بیماری تیتو بسیار ناراحت شده و خودش احساس بیماری کرده است.

با توجه به بازگشت گواردیولا به اروپا، انتظار می رود او در مراسم توپ طلا که روز 7 ژانویه در زوریخ برگزار خواهد شد، شرکت کند. او به همراه مورینیو و دل بوسکه، نامزدهای نهایی جایزه بهترین مربی سال هستند.

+

مرخصی ویلانووا از بیمارستان؛ تی شرت بازیکنان بارسا در حمایت از تیتو

سرمربی بارسا ساعتی قبل از بیمارستان مرخص شد

سایت گل- باشگاه بارسلونا اعلام کرد که تیتو ویلانووا، سرمربی این تیم از بیمارستان مرخص شد.

تیتو که روز پنج شنبه تحت عمل جراحی قرار گرفت، امروز عصر بیمارستان را ترک کرد.

او ساعاتی پیش از آغاز دیدار بارسا مقابل وایادولید راهی خانه شد و به این ترتیب می تواند بازی شاگردانش را از تلویزیون تماشا کند.

بازیکنان بارسا هم در ابتدای دیدار امشب با تی شرت هایی که عکس تیتو روی آن بود و روی آن پیام هایی خطاب به سرمربی شان نوشته شود، پای به میدان گذاشتند.
    Last edited by MMM52; 23-12-2012 at 00:55.

10. 13 کاربر از MMM52 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

تقريبا يك نيم فصل بينظير
    فقط يك مساوي با رئال اونم با اون خط دفاعي عجيب و مصدوميتها كه متعصبترين طرفدارهاي بارسا هم اون مساوي رو يك برد ميدونستن
    اين هديه تيتو بود به طرفداراي بارسا
    كسي كه به عقيده بعضيها ناشناخته بود و از بركت انگشت مورينيو مشهور شد حالا آماري داره كه اگر همينجوري ادامه پيدا كنه ركوردهاي ظاهرا نشكستني رئال در فصل پيش رو به سادگي ميشكنه
    و شايد تنها دليل نرسيدن به ركوردهاي رئال فاصله زياد با تيم دوم و بي انگيزگي در انتهاي فصل باشه

تيم تيتو تيم ترسناكيه چون برعكس تيم پپ هميشه حقش رو ميگيره و حتي گاهي بيشتر از حقش برداشت ميكنه

باقي موندن انگيزه در ساقهاي مردان تيتو حالا در گرو درخشش و استقامت مردان سيمئونه است و ستاره اي مثل فالكائو

اميدوارم سماجت اين تيم به بارسا اجازه نده تا بيشتر از اين با حيثيت لاليگا بازي كنه
    Last edited by گرافيكار; 23-12-2012 at 01:46.

12. 19 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Iman-Emperatour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Mashhad City

پيش فرض

کاشکی دیرک پدرو و مسی گل میشد!
    راحتر می تونسیتیم بیشتر از این گل بزنیم ولی خوش شانس نبودیم
    روی گل خوردمون والدس خیلی خوب کار کرد ولی متاسفانه هیچکس (مدافعین) نبود اون توپ سر گردون رو رو دفع کنه
    سانچز خیلی افت کرده! بازی کردنش برای بارسا تقریبا سودی نداره!
    تیو هم نیومده گل زد
    کلا تعویض های رورا عالی بود
    این پیروزی تقدیم به تیتو - animo tito

در ضمن کار بازیکنان رئال مادرید و اتلتیکو بیلبائو برای حمایت از بازگشت تیتو ویلانووا خیلی قشنگ بود.

14. 13 کاربر از Iman-Emperatour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال sirchicco's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    No Idea

پيش فرض

گل های بازی دیشب

وایادولید 1-3 بارسلونا

دانلود 6.8MB

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

16. 11 کاربر از sirchicco بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad Yek110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اصفهان زیبا

پيش فرض

سلام
    دوستان تبریک می گم پیروزی رو و اختلاف شونزده امتیازی ( !! )
    واقعا از تیتو خیلی خوشم میاد ، روش پپ یکم تکراری شده بود و بعضی تیما میدونستن چطوری جلوی بارسا بایستن ولی این فصل فقط یک مساوی داشتیم که بی نظیره ( اونم به قول علیرضا خان برد بود )
    توپ طلای لیو هم پیشاپیش مبارک
    موفق باشید

18. 9 کاربر از Mohammad Yek110 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز نادر1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

گلزني مسي در محاصره 9 بازيكن!

20. 8 کاربر از نادر1368 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •