نه همون علوم اجتماعی
نه همون علوم اجتماعی
از فردا می خوام جدی جدی ادامه بدم
نمی دونم چی شده یهو پر از انگیزه شدم![]()
من یه سوالی برام پیش اومد یهویی
الان هر کتابی که دارم چه درسی و چه کنکور چاپ 91 و بر اساس اخرین تغییرات کتاب امسال هست ...
مگه منبع کنکور کتاب های سال چهارم چاپ 91 و سوم چاپ 90 و دوم چاپ 89 نیست ؟
اون وقت من درست دارم استفاده می کنم همه کتابام چاپ 91 هست ؟؟؟
داری اشتباه استفاده میکنی..... کتاب های سال چهارم 91 سال سوم 90 و سال دوم 89 ملاک هست.....به ویژه در درس زیست گاهی اصلاحاتی انجام میشه که شما باید همونی که در کتاب مربوط به سالی که خودت تحصیل کردی رو یاد بگیری...
اگه ضریبش چهار باشه که خیلی تاثیر گذاره....
Last edited by M A M M U T; 02-12-2012 at 09:32.
خب من از کجا گیر بیارم کتاب زیست دوم دبیرستان رو برای چاپ 89 ؟؟
انتشارات مدرسه رفتم چاپ امسال رو داره
من لیست کتابایی رو که گرفتم می نویسم
خواهشا اونایی رو که باید عوض کنم و به درد نمی خوره بهم بگید ممنون
برای ادبیات کلک معلم گرفتم دوم و سوم و پیش که همش چاپ 91 هست و نوشته مطابق با اخرین تغییرات کتاب درسی
تاریخ ادبیات هم برای رمزینه رو گرفتم اونم چاپ 91 و نوشته مطابق با اخرین تغییرات کتاب درسی
قرابت معنایی نشر الگو هم که چاپ 91 و نوشته مطابق با اخرین تغییرات کتاب درسی
زبان فارسی رمزینه که چاپ 91 هست
برای دینی هم فقط همون کتاب طوسی رنگ گاچ رو گرفتم که چاپ 91 هست و جامع
برای زبان هم کتاب سوم و پیش گاچ میکرو چاپ 91 رو گرفتم
برای ریاضی کتاب دوم و سوم و پیش ژرف اندیشان خوداموز پیشرفته رو گرفتم همش چاپ 91 هست و مطابق با اخرین تغییرات کتاب درسی
برای زیست شناسی اون بانک تست ارام فر که اسمش تانک هست رو گرفتم چاپ 91 و کتاب درسیاش از انتشارات مدرسه گرفتم همش چاپ 91 اما روش نوشته منابع کنکور
ژنتیک گیاهی و ژنتیک ارام فر چاپ 91 رو هم گرفتم
برای فیزیک هم دوم و سوم و پیش 2 رو از رمزینه گرفتم چاپ 91
برای شیمی هم آموزش شیمی 2 و 3 مبتکران برای بازرگان چاپ 91 رو گرفتم برا پیش هم تست شیمی 1و 2 بهمن بازرگان رو گرفتم اونم چاپ 91
ببخشید یکم طولانی اما خواهشا هر عزیزی که می دونه الان کدوم یکی از اینها به دردم نمی خوره بگه من برم عوضش کنم
ادبيات و زبان فارسي خوبه و دين و زندگي هم كه گاج طوسي كامله كامله براي زبان هم خيلي سبز خوبه به نظرم گاج هم خوبه ژرف انديشان من فيزيك دارم البته فقط ژرف انديشان
نه كتاب تست هم بگير حالا هر انتشاراتي فيزيك رمزينه اطلاعي ازش ندارم!شيمي بازرگاني كلا خوبه پيش خيلي سبز هم هست كه اونم خوبه به نظر من شيمي 2و3 بازرگاني ميتونه كافي باشه!چرا به دردت نمي خوره!؟خيلي هم خوبن!
ادبيات 2 و 3 چاپ 88 به بعد تا چاپ امسال تغييري نداشته پيش هم كه امسال تغيير كرده.
زبان فارسي هم از 88 تا 90 رو قرار بوده تغييري نداشته باشه!ولي 91 گويا تغيير كرده.
ديني هم دين و زندگي 2 89 تا 91 تغييري نداشته ديني 3 چاپ 90 به بعد بايد بگيري ديني 4 هم كه امسال تغيير داشته.
زبان انگليسي تغيير نداشته از سال 88 به بعد!
عربي هم كه تغيير نكرده البته اين اطلاعات كي خواسته بود كه من گفتم!؟![]()
مرسی نه این لیست کلی کتابایی که من دارم از نظر تطابقش با منابع کنکور پرسیدم چون بغیر از زیست هیچ کتاب درسی نگرفتم
کاش ژنتیک مهر و ماه رو هم می گرفتی...خیلی کامل تر از آرام فر
ژنتیک جمعیت ، مندل ، ژنتیک گیاهی و حتی قارچ و باکتری ها و..
.
.
.
البته چاپ 91 اش خوب شده...
Last edited by After4Ever; 02-12-2012 at 14:51.
ژنتیک مهر و ماه نگیرین که خیلی غلط های علمی داره. بهتره آرامفر استفاده کنین ( تخته سیاه )
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)